Life Lately #13 – Even bijkletsen

life lately

18 april, twee maanden geleden, was mijn laatste blogpost. Niet lang daarna liet mijn lijf me even in de steek. Zwaar belaste onderarmen en handen zorgden ervoor dat achter een pc zitten geen pretje meer was. Zelfs het indrukken van een toets op mijn toetsenbord deed pijn. Nu, na twee maanden rust en een aantal behandelingen bij de fysiotherapeut later voel ik me weer goed genoeg om ook het bloggen weer langzaam op te pakken.

Over is het nog niet, nog lang niet. Iets wat in jaren is opgebouwd is helaas niet zomaar binnen twee maanden over. Maar ik werk er hard aan. Ik volg netjes het advies van mijn fysiotherapeut op. Zelfs het motorrijden, welke al twee jaar op een héél laag, of eigenlijk op geen pitje staat, zou weer mogelijk kunnen zijn met de juiste oefeningen. Ik heb in elk geval weer goede hoop!

Verplichte digitale detox

In de eerste maand dat ik rust nam heb ik nauwelijks een pc aangeraakt. Maar ook al mijn social media kanalen had ik op “hold” gezet. Een verplichte digitale detox dus. Tevens een hele bewustwording van wat je allemaal achter een pc doet. Naast mijn werk in loondienst, op een servicedesk, dus achter een pc, ben ik bezig met een opleiding tot Virtual Assisant. Ook daarvoor gebruik ik dus merendeels een pc. En dan mijn blog, ook daarvoor slijt ik heel wat uurtjes achter de schermen. En tel daarbij de uren op de je naar het scherm van je telefoontje tuurt en het apparaat vasthoudt. Ook dat zijn er heel wat op een dag. Het is en was een behoorlijke ontwenning kan ik zeggen. Ik heb in die tijd veel tijd doorgebracht in de sportschool en heb ik half netflix uitgekeken.

Jarig.

Daarnaast vierde ik gisteren 18 Juni ook nog eens mijn verjaardag. 45 kaarsjes mocht ik uitblazen. Jeetje, waar gaat de tijd naartoe zeg. Maar ik heb wel een hele prima dag gehad die ik samen met mijn man heb afgesloten met een Sushi-date 🙂

Leuke dingen in het vooruitzicht!

Er is nog genoeg om naar uit te kijken. Er staan heel wat leuke dingen op de agenda. Ik heb maar liefst twee vakanties in het vooruitzicht waarvan een naar het mooie Florida. Een concert van Kiss en een van Ayreon. Ik ga met een vriendin naar El Mundo Fantasia, een evenement op het gebied van Fantasy, Steampunk & Cosplay in de schitterende wereldtuinen Mondo Verde Landgraaf. Twee vliegen in een klap, want ik kan daar mijn toffe nieuwe camera eindelijk eens goed uitproberen.

Goed, Ik ben dus weer terug, al is het in een minder frequent blog tempo dan jullie misschien gewend zijn.

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

4 Comments

 1. Jenn

  Gefeliciteerd nog! En leuk weer iets van je te lezen. Balen dat je lijf niet meewerkt, beterschap.

  Reply
 2. Morgaine

  Alsnog van harte gefelciteerd, en ik weet waar een hoop van mijn kennissen binnenkort vertoeven, hahaha als ik het allemaal kon rond krijgen zou ik er ook zijn, met camera vooral, maar jij hebt een nieuwe dus! Gaaf, en ik wens je veel plezier, en ook van Florida natuurlijk!

  En ja, ik miste je al, dacht al, waar is ze 😉 Ik ben blij dat het motor rijden misschien weer in de lift zit voor jou, want dat is toch wel een passie, verder, wat je zegt over deze tijd, veel achter de schermen zitten, als het je werk is en zo, respect voor hen die dat kunnen, ik kan dat dus niet. Ook met bloggen niet, het is een max, ik heb het al jaren geleden eens getimed over langere periode, van een maand of zo, hoe ik in elkaar steek qua lezen en bloggen, en gewoon achter een scherm zitten.. dus ook opzoeken, bla, naast blog, info bla…. zelfs schrijven, start van een boek ooit… nou na 4 uurtjes ben ik er echt klaar mee, maar dan ben ik ook al 4x even opgestaan om even wat anders te doen, lees, huishouden, vaatwasser aan/uit, wasmachine, aan/uit, was ophangen nu het zomer is of in de droger… er weer uit, kortom.. dat dus… wat koffie erbij en na de laatste koffie net als nu trouwens, denk ik, ik ga even wat doen zie ik vanmiddag wel weer… uhm…. nooit eigenlijk, hahaha

  X

  Reply
 3. Saskia

  Lekker hoor, ik was ook wat meer offline en lekker aan het genieten van mijn verlof dagen. Kan me voorstellen als je veel met de pc doet je daarna daar geen zin meer in hebt. Had ik ook met mijn oude baan. Wel fijn weer eens even een update te lezen, ik miste je al op je blog!

  Reply
 4. Melissa

  Vervelend als je lichaam je even in de steek laat. Doe maar rustig aan.

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...