life lately
Getting Personal

Life Lately #2

Mijn vakantie is voorbij. Ik heb er zelfs al twee volle werkdagen erop zitten. Tijd om ook het bloggen weer langzaam op te pakken.

Wie mij op Facebook volgt (anders snel even doen hoor, ik kan best nog wat “likes” gebruiken) heeft af en toe al een kleine sneak-peak gekregen van waar ik allemaal heb uitgehangen deze zomervakantie. Het was heerlijk genieten ondanks het soms slechte weer.

Zo zijn we een paar dagen in Europapark geweest. Een geweldig mooi attractiepark in het noorden van het Schwarzwald.
We hebben een weekje vertoefd op de camping waar we heerlijk tot rust zijn gekomen (ja, je ziet het goed, de verwarming stond aan). Maar ook de steden Trier en Luxemburg hebben bezocht.

En als afsluiter van onze vakantie genoten van muziek door middel van een geweldig concert van Ayreon in 013 Tilburg. We hadden VIP tickets, wat inhoud dat we vroeger naar binnen mochten om zo op het gemak een perfect plekje te zoeken en we kregen een leuke goodiebag. Ik boekte nog een hotel overnachting in Tilburg om het uitje helemaal af te maken.
En tot slot gingen we nog een middag lekker griezelen in de bioscoop met Stephen Kings IT.

En nu is het vooral weer zaak weer in het normale ritme te komen. Vooral het ritme wat sporten en eten betreft. Afgelopen weken was het wat betreft sporten een beetje puinhoop. Af en toe rondje hardlopen, maar veel meer dan dat was het ook niet. En wat eten betreft is het al màànden een ramp. De weegschaal is op het moment absoluut niet lief voor me. Hoog tijd daar (weer) iets aan te doen.

Nu nog heel even nagenieten met wat foto’s.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

14 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.