Home » Life Lately #2

Life Lately #2

Life Lately

Mijn vakantie is voorbij. Ik heb er zelfs al twee volle werkdagen erop zitten. Tijd om ook het bloggen weer langzaam op te pakken.

Wie mij op Facebook volgt (anders snel even doen hoor, ik kan best nog wat “likes” gebruiken) heeft af en toe al een kleine sneak-peak gekregen van waar ik allemaal heb uitgehangen deze zomervakantie. Het was heerlijk genieten ondanks het soms slechte weer.

Zo zijn we een paar dagen in Europapark geweest. Een geweldig mooi attractiepark in het noorden van het Schwarzwald.
We hebben een weekje vertoefd op de camping waar we heerlijk tot rust zijn gekomen (ja, je ziet het goed, de verwarming stond aan). Maar ook de steden Trier en Luxemburg hebben bezocht.

En als afsluiter van onze vakantie genoten van muziek door middel van een geweldig concert van Ayreon in 013 Tilburg. We hadden VIP tickets, wat inhoud dat we vroeger naar binnen mochten om zo op het gemak een perfect plekje te zoeken en we kregen een leuke goodiebag. Ik boekte nog een hotel overnachting in Tilburg om het uitje helemaal af te maken.
En tot slot gingen we nog een middag lekker griezelen in de bioscoop met Stephen Kings IT.

En nu is het vooral weer zaak weer in het normale ritme te komen. Vooral het ritme wat sporten en eten betreft. Afgelopen weken was het wat betreft sporten een beetje puinhoop. Af en toe rondje hardlopen, maar veel meer dan dat was het ook niet. En wat eten betreft is het al màànden een ramp. De weegschaal is op het moment absoluut niet lief voor me. Hoog tijd daar (weer) iets aan te doen.

Nu nog heel even nagenieten met wat foto’s.

14 Comments

 1. lodiblogt
  25 september 2017 / 9:47

  Het europa park daar ben ik geweest toen ik zelf jong was. Ik kan me voorstellen dat het heel erg leuk was! Het klinkt als een lekkere vakantie.

 2. Budget Diva (@De_Budget_Diva)
  25 september 2017 / 10:02

  Leuk het Europapark! Lang niet geweest, maar wel op de to-do-lijst voor de kleinkruimels volgend jaar. Die weegschaal heeft er bij mij ook voor gezorgd dat er weer flink getraind en gezond gegeten wordt…

 3. 25 september 2017 / 10:11

  Zo te lezen ben je weer helemaal opgeladen en kan je er weer even tegen aan. Is Europapark een leuk park om te bezoeken? Ik ben er nog nooit geweest.

  • 25 september 2017 / 10:19

   Is zeer zeker een leuk park om te bezoeken, was voor ons ook voor het eerst. Binnenkort volgt een uitgebreid verslag 🙂

 4. feliceveenman
  25 september 2017 / 11:19

  klinkt als een heerlijke vakantie! Ik geef het eerlijk toe: ik had nog nooit van Europapark gehoord #bloost

 5. 25 september 2017 / 12:10

  klinkt als een heelrijke vakantie. Dat sporten en vakantie gaat bij mij ook neit samen. Ik meot er gewoonweg ook weer in komen! succes en prachtige foto’s overigens

 6. 25 september 2017 / 13:21

  De foto’s zien er goed uit. Je hebt vast een fijne vakantie gehad. Het Europapark kende ik nog niet.

 7. 25 september 2017 / 16:17

  Een heerlijke vakantie dus! Trier ben ik ooit weleens geweest maar kan ik mij eigenlijk niet zoveel meer van herinneren. Luxemburg zijn we inmiddels een paar geweest en ja, zeker weten een erg mooi landje. En ja, weer terug in het ritme… pfff, ik heb daar altijd zoveel moeite mee!

 8. 26 september 2017 / 19:31

  Klinkt als een heerlijke vakantie, gaaf hoor.

 9. 27 september 2017 / 10:51

  Och Trier, hahahaha flashback ineens, ik was er ooit, meer dan 25 jaar geleden hoor, ik zat in een gran dorado park met ex man nu, en wij wilden naar Trier, dagjes winkelen kijken bla, maar wij kwamen er nooit in! We reden eromheen telkens, want ze waren toen bezig met werkzaamheden en we volgden de pijlen etc, maar na 3 rondjes besloten we om maar door te rijden naar Koblenz, hahaha

  X

 10. 6 oktober 2017 / 22:48

  Wat een fijne dingen deed je, ziet er onwijs leuk uit lady!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.