Life Lately #2

life lately

Mijn vakantie is voorbij. Ik heb er zelfs al twee volle werkdagen erop zitten. Tijd om ook het bloggen weer langzaam op te pakken.

Wie mij op Facebook volgt (anders snel even doen hoor, ik kan best nog wat “likes” gebruiken) heeft af en toe al een kleine sneak-peak gekregen van waar ik allemaal heb uitgehangen deze zomervakantie. Het was heerlijk genieten ondanks het soms slechte weer.

Zo zijn we een paar dagen in Europapark geweest. Een geweldig mooi attractiepark in het noorden van het Schwarzwald.
We hebben een weekje vertoefd op de camping waar we heerlijk tot rust zijn gekomen (ja, je ziet het goed, de verwarming stond aan). Maar ook de steden Trier en Luxemburg hebben bezocht.

En als afsluiter van onze vakantie genoten van muziek door middel van een geweldig concert van Ayreon in 013 Tilburg. We hadden VIP tickets, wat inhoud dat we vroeger naar binnen mochten om zo op het gemak een perfect plekje te zoeken en we kregen een leuke goodiebag. Ik boekte nog een hotel overnachting in Tilburg om het uitje helemaal af te maken.
En tot slot gingen we nog een middag lekker griezelen in de bioscoop met Stephen Kings IT.

En nu is het vooral weer zaak weer in het normale ritme te komen. Vooral het ritme wat sporten en eten betreft. Afgelopen weken was het wat betreft sporten een beetje puinhoop. Af en toe rondje hardlopen, maar veel meer dan dat was het ook niet. En wat eten betreft is het al màànden een ramp. De weegschaal is op het moment absoluut niet lief voor me. Hoog tijd daar (weer) iets aan te doen.

Nu nog heel even nagenieten met wat foto’s.

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

14 Comments

 1. lodiblogt

  Het europa park daar ben ik geweest toen ik zelf jong was. Ik kan me voorstellen dat het heel erg leuk was! Het klinkt als een lekkere vakantie.

  Reply
 2. Budget Diva (@De_Budget_Diva)

  Leuk het Europapark! Lang niet geweest, maar wel op de to-do-lijst voor de kleinkruimels volgend jaar. Die weegschaal heeft er bij mij ook voor gezorgd dat er weer flink getraind en gezond gegeten wordt…

  Reply
 3. geldvoornop

  Zo te lezen ben je weer helemaal opgeladen en kan je er weer even tegen aan. Is Europapark een leuk park om te bezoeken? Ik ben er nog nooit geweest.

  Reply
  • Saskia

   Is zeer zeker een leuk park om te bezoeken, was voor ons ook voor het eerst. Binnenkort volgt een uitgebreid verslag 🙂

 4. feliceveenman

  klinkt als een heerlijke vakantie! Ik geef het eerlijk toe: ik had nog nooit van Europapark gehoord #bloost

  Reply
 5. Marjolein

  klinkt als een heelrijke vakantie. Dat sporten en vakantie gaat bij mij ook neit samen. Ik meot er gewoonweg ook weer in komen! succes en prachtige foto’s overigens

  Reply
 6. Nicole Orriëns

  De foto’s zien er goed uit. Je hebt vast een fijne vakantie gehad. Het Europapark kende ik nog niet.

  Reply
 7. Wanda

  Een heerlijke vakantie dus! Trier ben ik ooit weleens geweest maar kan ik mij eigenlijk niet zoveel meer van herinneren. Luxemburg zijn we inmiddels een paar geweest en ja, zeker weten een erg mooi landje. En ja, weer terug in het ritme… pfff, ik heb daar altijd zoveel moeite mee!

  Reply
 8. Mahwish (@mammiemammie_nl)

  Aan de fotos te zien, was het een geslaagde vakantie. Ik ben trouwens wel erg benieuwd naar IT!

  Reply
 9. Janet

  Klinkt als een heerlijke vakantie, gaaf hoor.

  Reply
 10. Morgaine

  Och Trier, hahahaha flashback ineens, ik was er ooit, meer dan 25 jaar geleden hoor, ik zat in een gran dorado park met ex man nu, en wij wilden naar Trier, dagjes winkelen kijken bla, maar wij kwamen er nooit in! We reden eromheen telkens, want ze waren toen bezig met werkzaamheden en we volgden de pijlen etc, maar na 3 rondjes besloten we om maar door te rijden naar Koblenz, hahaha

  X

  Reply
 11. gekfrieke

  zalige foto’s, Trier was ik deze zomer ook nog

  Reply
 12. Marcella

  Wat een fijne dingen deed je, ziet er onwijs leuk uit lady!

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...