Life Lately #3

life lately

Ik heb zo’n hoopje kleding in de kast liggen. Een stapeltje ijdele hoop noem ik het. Zo’n hoopje kleding wat nog heel goed is, maar gewoon niet meer past. En hoewel ik regelmatig sport en best wel op mijn voeding let doe ik toch iets verkeerd! De kilo’s lijken behoorlijk hardnekkig sinds ik de veertig gepaseerd ben. Ik krijg ze er met moeite af en zitten er binnen de korte keer weer aan. Tijd voor actie! Tijd voor een reset! En vooral een andere mindset.
Ik heb me ingeschreven bij Weight Watchers. En dus ook meteen diezelfde dag begonnen, ook met het tellen van die SmartPoints. Ik werd gelijk met de neus op de feiten gedrukt!
Als stok achter de deur ga ik mijn afvalpoging met jullie delen, hier in mijn Life Lately. Het streven is 15 kilo! I’ll keep you posted!

Life Lately

Nog even terug komend op mijn blog over bewust kinderloos zijn. Nooit gedacht dat hier zoveel mensen op zouden reageren (vooral op Facebook). Ik werd er zowat verlegen van. Wel heel erg gaaf als je merkt dat je blog ook door mensen gelezen wordt waarvan je het niet verwacht.

Voor de rest loopt alles gewoon prima. Ik heb nog wat leuke dingen op de agenda staan de komende weken. Van die dingen waar vast en zeker wel weer een of meerdere leuke blogs uit voort zullen komen. Verder ga ik een drie daagse cursus PHP/SQL volgen. Lijkt me pittig, vooral ook vanwege de lange reistijd. Maastricht – Nieuwegein is twee en een half uur treinen. Maar het is wel iets wat ik zelf graag wil doen en leren.

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

13 Comments

 1. Wanda

  Oh, die verrekte kilo’s… ik ken dat probleem! Ooit wel 30 kilo afgevallen maar inmiddels zijn er toch ook weer 10 teruggekomen en wat ik ook doe en probeer, het lukt me gewoon niet meer. Vooral het consequent blijven, niet snoepen en wel bewegen… het is zo lastig.

  Reply
  • Saskia

   Wel knap hoor, 30 kilo! Is een hele prestatie. Is ga het met WW een kans geven. Na twee dagen tellen, zie ik al een beetje waar het verkeerd gaat 🙂 en het fijne, ik kan een keer naar de grote gele M gaan, of eens lekker gaan uiteten. Maar goed, ik ga ervoor! Lijnen, op welke manier dan ook is nooit makkelijk.

 2. René

  Geen probleem my love. Je bent in alles werkelijk een top vrouw. Maatje meer of minder maakt mij niet minder gelukkig met jou. Als jij je er lekkerder en fijner door gaat voelen, steun ik je voor 1000%. Maar doe het dan vooral voor jezelf.
  I’ve got your back babe!

  Reply
 3. Nicole Orriëns

  Over Weight watchers hoor ik altijd goede verhalen. Veel succes gewenst!

  Reply
 4. Krystle/ Batboy

  Heel veel succes met afvallen, gaat je vast lukken!

  Reply
 5. feliceveenman

  toen ik stopte met roken , kwam ik 5 kilo aan. dat kon ik lachend hebben. maar toen ik stopte met menstrueren kwamen er nog eens 5 bij. en die zijn echt teveel….

  Reply
  • Saskia

   Ik ben ook gestopt met roken (nog steeds erg trots op) en ook daar een paar kilo cadeau gekregen inderdaad. En steeds weer een kilotje extra erbij, totdat ik gewoon niet meer lekker in mijn velletje zat…

 6. Dyonne Bakker

  Heel veel succes! Het is inderdaad lastig, maar je kunt het 🙂

  Reply
 7. Lynn

  Heel veel succes! 15 kg lijkt me wel heel drastisch. Probeer kleinere (tussen)doelen te stellen. Zo houd je het gemakkelijker vol. Het zal je zeker lukken daar ben ik wel zeker van! Go for it

  Reply
  • Saskia

   Ik ga zeker voor de klein(ere) stapjes. Per vijf kilo is het doel.

 8. lienvoets

  Wauw! 15kg? Dat is wel héél erg veel zeg! Veel succes!

  Reply
  • Saskia

   Uiteraard met kleine stapjes. Ik ga eerst voor de vijf, daarna de tien etc…

 9. Beau Bewust

  Heel veel succes gewenst met afvallen. Het gaat je lukken!

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...