Meteen naar de inhoud
life lately
Home » Life Lately #3

Life Lately #3

Ik heb zo’n hoopje kleding in de kast liggen. Een stapeltje ijdele hoop noem ik het. Zo’n hoopje kleding wat nog heel goed is, maar gewoon niet meer past. En hoewel ik regelmatig sport en best wel op mijn voeding let doe ik toch iets verkeerd! De kilo’s lijken behoorlijk hardnekkig sinds ik de veertig gepaseerd ben. Ik krijg ze er met moeite af en zitten er binnen de korte keer weer aan. Tijd voor actie! Tijd voor een reset! En vooral een andere mindset.
Ik heb me ingeschreven bij Weight Watchers. En dus ook meteen diezelfde dag begonnen, ook met het tellen van die SmartPoints. Ik werd gelijk met de neus op de feiten gedrukt!
Als stok achter de deur ga ik mijn afvalpoging met jullie delen, hier in mijn Life Lately. Het streven is 15 kilo! I’ll keep you posted!

Life Lately

Nog even terug komend op mijn blog over bewust kinderloos zijn. Nooit gedacht dat hier zoveel mensen op zouden reageren (vooral op Facebook). Ik werd er zowat verlegen van. Wel heel erg gaaf als je merkt dat je blog ook door mensen gelezen wordt waarvan je het niet verwacht.

Voor de rest loopt alles gewoon prima. Ik heb nog wat leuke dingen op de agenda staan de komende weken. Van die dingen waar vast en zeker wel weer een of meerdere leuke blogs uit voort zullen komen. Verder ga ik een drie daagse cursus PHP/SQL volgen. Lijkt me pittig, vooral ook vanwege de lange reistijd. Maastricht – Nieuwegein is twee en een half uur treinen. Maar het is wel iets wat ik zelf graag wil doen en leren.

13 reacties op “Life Lately #3”

  1. Oh, die verrekte kilo’s… ik ken dat probleem! Ooit wel 30 kilo afgevallen maar inmiddels zijn er toch ook weer 10 teruggekomen en wat ik ook doe en probeer, het lukt me gewoon niet meer. Vooral het consequent blijven, niet snoepen en wel bewegen… het is zo lastig.

    1. Wel knap hoor, 30 kilo! Is een hele prestatie. Is ga het met WW een kans geven. Na twee dagen tellen, zie ik al een beetje waar het verkeerd gaat 🙂 en het fijne, ik kan een keer naar de grote gele M gaan, of eens lekker gaan uiteten. Maar goed, ik ga ervoor! Lijnen, op welke manier dan ook is nooit makkelijk.

  2. Geen probleem my love. Je bent in alles werkelijk een top vrouw. Maatje meer of minder maakt mij niet minder gelukkig met jou. Als jij je er lekkerder en fijner door gaat voelen, steun ik je voor 1000%. Maar doe het dan vooral voor jezelf.
    I’ve got your back babe!

  3. toen ik stopte met roken , kwam ik 5 kilo aan. dat kon ik lachend hebben. maar toen ik stopte met menstrueren kwamen er nog eens 5 bij. en die zijn echt teveel….

    1. Ik ben ook gestopt met roken (nog steeds erg trots op) en ook daar een paar kilo cadeau gekregen inderdaad. En steeds weer een kilotje extra erbij, totdat ik gewoon niet meer lekker in mijn velletje zat…

  4. Heel veel succes! 15 kg lijkt me wel heel drastisch. Probeer kleinere (tussen)doelen te stellen. Zo houd je het gemakkelijker vol. Het zal je zeker lukken daar ben ik wel zeker van! Go for it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.