life lately
Getting Personal

Life Lately #3

Ik heb zo’n hoopje kleding in de kast liggen. Een stapeltje ijdele hoop noem ik het. Zo’n hoopje kleding wat nog heel goed is, maar gewoon niet meer past. En hoewel ik regelmatig sport en best wel op mijn voeding let doe ik toch iets verkeerd! De kilo’s lijken behoorlijk hardnekkig sinds ik de veertig gepaseerd ben. Ik krijg ze er met moeite af en zitten er binnen de korte keer weer aan. Tijd voor actie! Tijd voor een reset! En vooral een andere mindset.
Ik heb me ingeschreven bij Weight Watchers. En dus ook meteen diezelfde dag begonnen, ook met het tellen van die SmartPoints. Ik werd gelijk met de neus op de feiten gedrukt!
Als stok achter de deur ga ik mijn afvalpoging met jullie delen, hier in mijn Life Lately. Het streven is 15 kilo! I’ll keep you posted!

Life Lately

Nog even terug komend op mijn blog over bewust kinderloos zijn. Nooit gedacht dat hier zoveel mensen op zouden reageren (vooral op Facebook). Ik werd er zowat verlegen van. Wel heel erg gaaf als je merkt dat je blog ook door mensen gelezen wordt waarvan je het niet verwacht.

Voor de rest loopt alles gewoon prima. Ik heb nog wat leuke dingen op de agenda staan de komende weken. Van die dingen waar vast en zeker wel weer een of meerdere leuke blogs uit voort zullen komen. Verder ga ik een drie daagse cursus PHP/SQL volgen. Lijkt me pittig, vooral ook vanwege de lange reistijd. Maastricht – Nieuwegein is twee en een half uur treinen. Maar het is wel iets wat ik zelf graag wil doen en leren.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

13 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.