Meteen naar de inhoud
life lately
Home » Life Lately #5 – Weight Watchers Update #2

Life Lately #5 – Weight Watchers Update #2

Vandaag dus vier weken Weight Watchers achter de rug. Hoe is het mij vergaan? Had ik honger? Waren er teleurstellingen? Ik vertel het graag in deze Weight Watchers Update deel 2.

Weight Watchers Update #2

De eerste twee weken zijn dus prima verlopen en ik begon vol goede moed en met veel motivatie aan week drie. Ik sportte best veel, sowieso drie keer 5k gaan hardlopen. Alleen de woensdag was zo’n dag dat ik totaal slap van de honger over mijn bureau hing. Om migraine te voorkomen, wat ik al snel heb als ik té weinig eet, bij Appie to-go een bakje Sushi gehaald. Achteraf gezien had ik beter een andere keuze kunnen maken want daardoor ging ik best veel over mijn dagbudget. Maar ik had ook een dag te veel gesnoept, Ik kon die truffel kruidnootjes gewoon niet weerstaan! Die twee dagen vér boven mijn dagbudget en daardoor ook buiten het weekbudget, waren dus niet slim.
De teleurstelling was dan ook groot toen ik vorige week maandag op de weegschaal ging staan. Gewoon niets, maar dan ook geen enkele gram er af!

Motivatie kwijt?

Ik probeer mijn motivatie niet te verliezen. Hoe moeilijk het ook is. Bedenk me tegelijk ook, dat bij elk dieet dat ik afgelopen tijd gevolgd heb week drie toch wel de meest demotiverende was. Telkens was dát de week dat ik stil stond en dan ook maar besloot om op te geven. Goed, we hebben voor een half jaar betaald, dus het is zonde om nu de handdoek in de ring gooien en mijn geld over de balk. Even doorbijten dus. Ik was aan de andere kant ook niks bijgekomen. Positief blijven!

Weight Watchers UpdateWeek 4

Week vier verloopt eigenlijk heel soepel. Lekker veel sporten en ik let heel goed op mijn voeding. Ik zorg ervoor dat ik elke dag netjes binnen mijn dag-punten budget van 30 blijf. Ook met het oog op het weekend dat komen gaat en we leuke afspraken hebben staan. Een weekend waarvan ik weet dat punten tellen lastig gaat worden. Ik besluit het weekend niet te tellen en gewoon te genieten, maar wel goed oplet met wat ik allemaal eet. Toen we vanmiddag dan ook thuis kwamen na een lange rit, meteen op de weegschaal gaan staan. Yes! 0,9 kilo minder mij.

De totaal stand na vier weken Weight Watchers: -4,7 kg!

Tot over twee weken! 🙂

5 reacties op “Life Lately #5 – Weight Watchers Update #2”

  1. Wat geweldig dat het je lukt!!! EN je bent die ene week niet afgevallen,maar ook niet aangekomen moet je maar denken.
    Ik heb er best respect voor ( zou ook wel een paar kilootjes minder mij willen zien in de spiegel

  2. Goed bezig! Knap joh, bijna 5 kilo kwijt in 3 weken tijd. Geweldig resultaat! En af en toe snoepen, dat blijft vast wel lastig. Maar dat met mate doen, dat is de truc. Lastig hoor!

  3. Goed zeg! En wat goed dat je herkent dat week drie de meest lastige week was / is. Respect voor je zelfbeheersing overigens. Ik heb zelf – eerlijk gezegd – nooit een dieet hoeven / willen volgen. Maar ik neem mij ook weleens voor om minder te snoepen of alcohol te drinken en dat is niet altijd even makkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.