Life Lately #5 – Weight Watchers Update #2

life lately

Vandaag dus vier weken Weight Watchers achter de rug. Hoe is het mij vergaan? Had ik honger? Waren er teleurstellingen? Ik vertel het graag in deze Weight Watchers Update deel 2.

Weight Watchers Update #2

De eerste twee weken zijn dus prima verlopen en ik begon vol goede moed en met veel motivatie aan week drie. Ik sportte best veel, sowieso drie keer 5k gaan hardlopen. Alleen de woensdag was zo’n dag dat ik totaal slap van de honger over mijn bureau hing. Om migraine te voorkomen, wat ik al snel heb als ik té weinig eet, bij Appie to-go een bakje Sushi gehaald. Achteraf gezien had ik beter een andere keuze kunnen maken want daardoor ging ik best veel over mijn dagbudget. Maar ik had ook een dag te veel gesnoept, Ik kon die truffel kruidnootjes gewoon niet weerstaan! Die twee dagen vér boven mijn dagbudget en daardoor ook buiten het weekbudget, waren dus niet slim.
De teleurstelling was dan ook groot toen ik vorige week maandag op de weegschaal ging staan. Gewoon niets, maar dan ook geen enkele gram er af!

Motivatie kwijt?

Ik probeer mijn motivatie niet te verliezen. Hoe moeilijk het ook is. Bedenk me tegelijk ook, dat bij elk dieet dat ik afgelopen tijd gevolgd heb week drie toch wel de meest demotiverende was. Telkens was dát de week dat ik stil stond en dan ook maar besloot om op te geven. Goed, we hebben voor een half jaar betaald, dus het is zonde om nu de handdoek in de ring gooien en mijn geld over de balk. Even doorbijten dus. Ik was aan de andere kant ook niks bijgekomen. Positief blijven!

Weight Watchers UpdateWeek 4

Week vier verloopt eigenlijk heel soepel. Lekker veel sporten en ik let heel goed op mijn voeding. Ik zorg ervoor dat ik elke dag netjes binnen mijn dag-punten budget van 30 blijf. Ook met het oog op het weekend dat komen gaat en we leuke afspraken hebben staan. Een weekend waarvan ik weet dat punten tellen lastig gaat worden. Ik besluit het weekend niet te tellen en gewoon te genieten, maar wel goed oplet met wat ik allemaal eet. Toen we vanmiddag dan ook thuis kwamen na een lange rit, meteen op de weegschaal gaan staan. Yes! 0,9 kilo minder mij.

De totaal stand na vier weken Weight Watchers: -4,7 kg!

Tot over twee weken! 🙂

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

5 Comments

 1. Lynn

  Wauw! Gaat goed zeg!!
  Knap van je!!
  En ik moest heel erg lachen met die quote ?

  Xx

  Reply
 2. Eva

  Wauw! Sterk bezig! Volhouden meid! Al vind ik dat je er sowieso al super uitziet.

  Liefs, Eva
  http://www.dark-rebel.com

  Reply
 3. feliceveenman

  Wat geweldig dat het je lukt!!! EN je bent die ene week niet afgevallen,maar ook niet aangekomen moet je maar denken.
  Ik heb er best respect voor ( zou ook wel een paar kilootjes minder mij willen zien in de spiegel

  Reply
 4. Marcella

  Goed bezig! Knap joh, bijna 5 kilo kwijt in 3 weken tijd. Geweldig resultaat! En af en toe snoepen, dat blijft vast wel lastig. Maar dat met mate doen, dat is de truc. Lastig hoor!

  Reply
 5. Rory

  Goed zeg! En wat goed dat je herkent dat week drie de meest lastige week was / is. Respect voor je zelfbeheersing overigens. Ik heb zelf – eerlijk gezegd – nooit een dieet hoeven / willen volgen. Maar ik neem mij ook weleens voor om minder te snoepen of alcohol te drinken en dat is niet altijd even makkelijk.

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...