Meteen naar de inhoud
life lately
Home » Life Lately #7 – Weight Watchers Update Week 7 en 8

Life Lately #7 – Weight Watchers Update Week 7 en 8

Drukke tijden! Vandaar ook de ietwat weinig blogs. Ik ben druk met van alles. Met cursussen ondere andere. Vorige week drie dagen PHP-cursus gehad. Erg interessant en leerzaam maar ook erg pittig. Het heeft me meer inzicht gegeven hoe PHP en SQL in elkaar steken. Wat zo handig als je WordPress gebuikt. Verder ben ik ook druk bezig met klusjes in huis. En het dagelijks werk dat ook gewoon door gaat.
En op de achtergrond ook druk bezig met mijn blog. Ik wil gaan proberen mijn blog in 2018 naar een iets hoger level te tillen. Ik ben dus hard aan het brainstormen en manieren aan het zoeken hoe dit te realiseren (tips zijn altijd welkom). En naast dit alles, ook nog gewoon bezig met Weight Watchers. En zoals elke twee weken op maandag, een update. Deze keer Weight Watchers Update Week 7 en 8.

Weight Watchers Update Week 7 en 8

Weight Watchers Update Week 7 en 8Week zeven: op een of ander manier loopt het niet helemaal lekker deze week. Vraag me niet waarom. Ik snoep wat meer dan ik de afgelopen weken gewend ben. Even een klein dipje dus. Week zeven is wel een week van heel veel bewegen, dus waarschijnlijk heeft dat goed geholpen. Want toch weet ik aan het einde van week 7, -0.2 kg minder mij te hebben. Yes!

En dan week 8. Ow ow! Zoals al aangegeven was ik drie dagen van huis voor een cursus. Drie dagen vrijwel geen mogelijkheid tot smartpoints tellen en porties afwegen. Het is eten wat het buffet aanbied. Gelukkig ligt er genoeg fruit, salades en gezond beleg. Daarnaast had ik nog een etentje met collega’s en ging ik lekker shoppen en ook lunchen met Mams. Kortom, een week die niet de boeken in mag als WW-vriendelijk! Op een of andere manier weet ik toch de juiste keuzes te maken qua eten, want vanmorgen, einde week 8, gaf de weeg schaal -0.9 kg minder aan.

Totaal kwijt na 8 weken Weight Watchters: 7,6 kg!
De helft van mijn streven, 15 kilo, zijn verdwenen. En dat eigenlijk zonder al te veel moeite!

12 reacties op “Life Lately #7 – Weight Watchers Update Week 7 en 8”

  1. Het lijkt me mega moeilijk om in deze dagen zo goed op te letten. Des te knapper vind ik het dat je alsnog gewicht verliest! Fijn dat het ook zonder al te veel moeite tot nu toe gaat.. succes de komende weken! 🙂

  2. Heel netjes! Mijn voornemen voor deze maand was vooral om niet aan te komen, gewoon op gewicht blijven zou ik al tevreden mee zijn. Maar bij mijn laatste weegdag was ik weer afgevallen, ik ben na een paar weken weer van mijn plateau af en ben in totaal nu 8,5 kilo kwijt.

  3. Dat is toch een heel mooi resultaat waar je trots op mag zijn. Ik weet dat het WW-programma niet altijd even gemakkelijk toe te passen in het dagelijkse leven, maar je hebt het toch goed gedaan hoor. En ondertussen heb je lekkere gerechtjes leren kennen die je in de toekomst nog kan klaarmaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.