Life Lately #7 – Weight Watchers Update Week 7 en 8

life lately

Drukke tijden! Vandaar ook de ietwat weinig blogs. Ik ben druk met van alles. Met cursussen ondere andere. Vorige week drie dagen PHP-cursus gehad. Erg interessant en leerzaam maar ook erg pittig. Het heeft me meer inzicht gegeven hoe PHP en SQL in elkaar steken. Wat zo handig als je WordPress gebuikt. Verder ben ik ook druk bezig met klusjes in huis. En het dagelijks werk dat ook gewoon door gaat.
En op de achtergrond ook druk bezig met mijn blog. Ik wil gaan proberen mijn blog in 2018 naar een iets hoger level te tillen. Ik ben dus hard aan het brainstormen en manieren aan het zoeken hoe dit te realiseren (tips zijn altijd welkom). En naast dit alles, ook nog gewoon bezig met Weight Watchers. En zoals elke twee weken op maandag, een update. Deze keer Weight Watchers Update Week 7 en 8.

Weight Watchers Update Week 7 en 8

Weight Watchers Update Week 7 en 8Week zeven: op een of ander manier loopt het niet helemaal lekker deze week. Vraag me niet waarom. Ik snoep wat meer dan ik de afgelopen weken gewend ben. Even een klein dipje dus. Week zeven is wel een week van heel veel bewegen, dus waarschijnlijk heeft dat goed geholpen. Want toch weet ik aan het einde van week 7, -0.2 kg minder mij te hebben. Yes!

En dan week 8. Ow ow! Zoals al aangegeven was ik drie dagen van huis voor een cursus. Drie dagen vrijwel geen mogelijkheid tot smartpoints tellen en porties afwegen. Het is eten wat het buffet aanbied. Gelukkig ligt er genoeg fruit, salades en gezond beleg. Daarnaast had ik nog een etentje met collega’s en ging ik lekker shoppen en ook lunchen met Mams. Kortom, een week die niet de boeken in mag als WW-vriendelijk! Op een of andere manier weet ik toch de juiste keuzes te maken qua eten, want vanmorgen, einde week 8, gaf de weeg schaal -0.9 kg minder aan.

Totaal kwijt na 8 weken Weight Watchters: 7,6 kg!
De helft van mijn streven, 15 kilo, zijn verdwenen. En dat eigenlijk zonder al te veel moeite!

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

12 Comments

 1. Bianca

  Wauw knap hoor! Maar dit wordt wellicht een moeilijke periode?

  Reply
  • Saskia

   Daar ben ik me goed van bewust. Daarom ook voorgenomen om met de kerst gewoon te genieten, maar niet te overdrijven.

 2. Tamara Kops

  Het lijkt me mega moeilijk om in deze dagen zo goed op te letten. Des te knapper vind ik het dat je alsnog gewicht verliest! Fijn dat het ook zonder al te veel moeite tot nu toe gaat.. succes de komende weken! 🙂

  Reply
 3. Dion

  Ik heb respect voor je! Ik zou dit niet kunnen!

  Reply
 4. marlies

  Jeetje wat goed zeg. Ga zo door!

  Reply
 5. Jenn

  Heel netjes! Mijn voornemen voor deze maand was vooral om niet aan te komen, gewoon op gewicht blijven zou ik al tevreden mee zijn. Maar bij mijn laatste weegdag was ik weer afgevallen, ik ben na een paar weken weer van mijn plateau af en ben in totaal nu 8,5 kilo kwijt.

  Reply
 6. Debbythechocoholic

  Dat is toch een heel mooi resultaat waar je trots op mag zijn. Ik weet dat het WW-programma niet altijd even gemakkelijk toe te passen in het dagelijkse leven, maar je hebt het toch goed gedaan hoor. En ondertussen heb je lekkere gerechtjes leren kennen die je in de toekomst nog kan klaarmaken.

  Reply
 7. Cynthia

  Wow wat een goed resultaat! Al meer dan de helft van wat je kwijt wil eraf! Je mag trots zijn op jezelf!

  Reply
 8. Nicole Orriëns

  Wauw, dat is een prachtig resultaat vind ik. Fijn dat het zo goed werkt.

  Reply
 9. Haydée

  Fijn dat je stilaan je streefgewicht bereikt! Je goed in je vel voelen is belangrijk, bij welk gewicht dit dan ook is.

  Reply
 10. Marcella

  Wauw, geweldig resultaat! Wat goed dat je ondanks dat je niet op je punten kunt letten, toch afvalt. Dan maak je echt de goede keuzes. Topper!

  Reply
 11. ekebrouwer

  Wat goed dat je zo lekker gaat met WW! Hou het vol!

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...