Meteen naar de inhoud
life lately
Home » Life Lately #8 – Weight Watchers Update Week 9 t/m 12

Life Lately #8 – Weight Watchers Update Week 9 t/m 12

Het is alweer vier weken geleden dat ik een update plaatste over mijn poging tot afvallen via het Weight Watchers programma. De laatste update was 18 december, vlak voor de feestdagen. De teller stond toen op 7,6 kg minder mij. Hoe gaat het nu? ik vertel het je graag in deze Weight Watchers Update.

Weight Watchers Update Week 9 en 10

Over week 9 en 10 kan ik kort zijn. Die twee weken stonden ik het teken van Kerst en Nieuwjaar. Veel lekkere dingen en veel gezelligheid. Lekker eten, snoepen en genieten van een drankje. Én voor twee weken twee middelvingers richting het hele Weight Watchers programma. Ik had voor mezelf besloten even een kleine pauze te nemen van het tellen en porties wegen en even te genieten van al het lekkers dat deze maand te bieden heeft. Ik heb me dan ook bewust niet gewogen in de week tussen Kerstmis en nieuwjaar.

Week 11

1 januari viel mooi op een maandag. Hoog tijd om de schade op te maken van de gezellige feestdagen. Het resultaat van twee weken niet opletten is +2.4 kg.
Kilo’s die er hopelijk ook snel weer af zijn. Op 1 januari zet ik dan ook weer meteen netjes de rem erop. Week 11 loopt erg lekker punten tellen en porties afmeten. Het  eindresultaat is -2,3 kg. De kilo’s van de feestdagen zijn er week netjes binnen een week af. Yes!
Weight Watchers Update

Week 12

Vorige week, week 12 is op een of andere manier een week dat het mij niet lukt in mijn afvalpoging. We eten één keer heerlijk buiten de deur. Verder blijf ik ook nog twee keer bij mijn ouders eten, waar er zelf een keer chinees word gehaald. Lekker!! Ik probeer wel, maar ik heb de hele week snaaitrek en de nodige ‘snacccidentjes’ vinden dan ook plaats. Punten tellen is een ramp, mede doordat ik mijn porties niet kan wegen. En er komen gewoonweg te veel lekkere dingen op mijn pad. Een week om snel te vergeten dus. De weegschaal geeft dan ook aan ’t einde van week 11 +0.6 kg aan.
Snaccident

Maar, ik ben weer met frisse moed aan week dertien begonnen. Opgeven is nog geen optie! 😉
Niet dat ik nu in een dipje zit hoor. Ik ga gewoon nog door waar ik gebleven ben. Ik ben tenslotte ook niet binnen een maand de kilo’s aangekomen en wist van te voren dat het met ups en down zou gaan. Momenteel zit ik heerlijk in mijn velletje. Ik kan kleding aan die ik al heel lang ongedragen in de kast had hangen. En mijn hardloop rondjes gaan met de week beter. Ik bedoel,  ik ren harder en verder dan ik ooit had durven hopen en dromen!

Weight Watchers Update

15 reacties op “Life Lately #8 – Weight Watchers Update Week 9 t/m 12”

    1. Ik vermoed dan ook dat het vooral veel vocht is geweest. Hetzelfde als je pas begint met lijnen, de eerste week gaat vaak als een speer.

  1. De kilo´s na de feestdagen zullen vooral vocht zijn geweest, ben je heel snel kwijt als je terug clean eet. Gewoon gezonde keuzes blijven maken en balans zoeken. Je bent goed bezig.

  2. het is net het dagelijks leven, met ups en downs, hoge pieken, diepe dalen, juist als je denkt, het lukt niet meer, moet je vooral doorgaan, het punt dat je stil gaat staan, dat is altijd mijn punt geweest om ergens op te geven, en juist dan moet je doorzetten, mwoah… het gaat nu vanzelf heel langzaam 😉

    Way to go, keep on going!
    X

  3. Wat onwijs goed dat je de feestkilo’s al zo snel weer kwijt was! Je bent intussen vast weer helemaal in de juiste flow. Ik kijk uit naar een update, benieuwd hoe het gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.