life lately
Getting Personal

Life Lately #9 – Druk, druk, druk

Ik heb even wat minder tijd voor mijn blog. Dit door allerlei bezigheden. Toch wil ik even wat van me laten horen. Even laten weten waar ik me momenteel dan allemaal mee bezig hou. Vandaar dan ook deze Life Lately update. Deze keer in een iets andere vorm dan jullie van mij gewend zijn.

Life Lately

Reading • Studieboeken! Ik heb voor mijn werk een cursus ‘IT-servicemanagement op basis van ITIL’ gevolgd. Op 22 Maart staat het examen op de kalender. In de vrije uurtjes probeer ik daarvoor te studeren. Het is behoorlijk taaie en saaie stof, dus het is even doorbijten!

Daarnaast heb ik me ook ingeschreven voor een cursus ‘Creatief en doelgericht schrijven’. Vandaag de eerste cursusdag van de in totaal drie gehad. En ik moet zeggen erg leuk. Hopelijk steek ik er genoeg van op zodat ik het vooral op mijn blogjes kan toepassen.

Watching • Samen met René weer eens begonnen aan de laatste vier seizoenen van Sons of Anarchy, onze favoriete serie. Afgelopen tijd veel gekeken naar de vermakelijke serie Lucifer op Netflix. En we hebben de Bourne-filmserie ook nog klaar staan om eindelijk eens te kijken.

Drinking/eating • Nog altijd volgens het Weight Watchers programma. Alleen zit ik momenteel in een licht stijgende lijn. Maar ben me er bewust van geworden dat die stijgende lijn toch is ontstaan doordat er wat snaai-momentjes ingeslopen zijn. Zoals vaker wat dropjes of een warme choco op het werk. En vrijwel elke dag een banaan bij mijn havermout of yoghurt. Dingen die ik dus écht moet gaan laten wil ik meer kilo’s kwijt raken.

Loving • Hoewel ik erg uitkijk naar de lente kan ik ook nog volop genieten van die heerlijke winterse avonden, met de verwarming aan, onder een dekentje en knuffel katten die maar al te graag lekker warm bij ons liggen. Lekker met ons viertjes op de bank genieten van een goede film of serie.

Not loving • De winter die nu eigenlijk té lang duurt. En die volgens mij ook nog eens even natrapt. Voor mij mag de temperatuur richting de 17 graden gaan hoor. Lekker hardlopen in korte broek en shirtje. Zonder twintig lagen kleding, handschoenen en muts tegen de kou. Of genieten op de camping bij de vuurkorf met een glaasje wijn.

Concert Toto!

Looking forward to • Het concert van Toto op 17 maart in de Ziggo Dome met hun 40 Trips Around The Sun Tour. Onze nieuwe auto die aan het einde van de maand klaar is. En de vakantie in Juni die stiekem steeds korter bij komt.

Listening to • Op dit moment zit ik in de trein richting huis en werk ik onder het genot van een Toto playlist op spotify aan deze blog. Heerlijk om op deze manier alvast in de stemming te komen voor het concert.

Druk, druk, druk, dus.

Er stonden naast bovenstaande nog andere leuke afspraken in de  agenda. Carnaval vieren, een weekendje naar zee, etentje met vrienden, kort retourtje camping. Veel leuke dingen dus waardoor het bloggen even op een lager pitje staat. Maar aan de andere kant heb ik toch ook weer genoeg concept-materiaal klaar staan om binnenkort weer wat inhoudelijke blogs te schrijven.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

27 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.