Home » Life Lately #9 – Druk, druk, druk

Life Lately #9 – Druk, druk, druk

Life Lately

Ik heb even wat minder tijd voor mijn blog. Dit door allerlei bezigheden. Toch wil ik even wat van me laten horen. Even laten weten waar ik me momenteel dan allemaal mee bezig hou. Vandaar dan ook deze Life Lately update. Deze keer in een iets andere vorm dan jullie van mij gewend zijn.

Life Lately

Reading • Studieboeken! Ik heb voor mijn werk een cursus ‘IT-servicemanagement op basis van ITIL’ gevolgd. Op 22 Maart staat het examen op de kalender. In de vrije uurtjes probeer ik daarvoor te studeren. Het is behoorlijk taaie en saaie stof, dus het is even doorbijten!

Daarnaast heb ik me ook ingeschreven voor een cursus ‘Creatief en doelgericht schrijven’. Vandaag de eerste cursusdag van de in totaal drie gehad. En ik moet zeggen erg leuk. Hopelijk steek ik er genoeg van op zodat ik het vooral op mijn blogjes kan toepassen.

Watching • Samen met René weer eens begonnen aan de laatste vier seizoenen van Sons of Anarchy, onze favoriete serie. Afgelopen tijd veel gekeken naar de vermakelijke serie Lucifer op Netflix. En we hebben de Bourne-filmserie ook nog klaar staan om eindelijk eens te kijken.

Drinking/eating • Nog altijd volgens het Weight Watchers programma. Alleen zit ik momenteel in een licht stijgende lijn. Maar ben me er bewust van geworden dat die stijgende lijn toch is ontstaan doordat er wat snaai-momentjes ingeslopen zijn. Zoals vaker wat dropjes of een warme choco op het werk. En vrijwel elke dag een banaan bij mijn havermout of yoghurt. Dingen die ik dus écht moet gaan laten wil ik meer kilo’s kwijt raken.

Loving • Hoewel ik erg uitkijk naar de lente kan ik ook nog volop genieten van die heerlijke winterse avonden, met de verwarming aan, onder een dekentje en knuffel katten die maar al te graag lekker warm bij ons liggen. Lekker met ons viertjes op de bank genieten van een goede film of serie.

Not loving • De winter die nu eigenlijk té lang duurt. En die volgens mij ook nog eens even natrapt. Voor mij mag de temperatuur richting de 17 graden gaan hoor. Lekker hardlopen in korte broek en shirtje. Zonder twintig lagen kleding, handschoenen en muts tegen de kou. Of genieten op de camping bij de vuurkorf met een glaasje wijn.

Concert Toto!

Looking forward to • Het concert van Toto op 17 maart in de Ziggo Dome met hun 40 Trips Around The Sun Tour. Onze nieuwe auto die aan het einde van de maand klaar is. En de vakantie in Juni die stiekem steeds korter bij komt.

Listening to • Op dit moment zit ik in de trein richting huis en werk ik onder het genot van een Toto playlist op spotify aan deze blog. Heerlijk om op deze manier alvast in de stemming te komen voor het concert.

Druk, druk, druk, dus.

Er stonden naast bovenstaande nog andere leuke afspraken in de  agenda. Carnaval vieren, een weekendje naar zee, etentje met vrienden, kort retourtje camping. Veel leuke dingen dus waardoor het bloggen even op een lager pitje staat. Maar aan de andere kant heb ik toch ook weer genoeg concept-materiaal klaar staan om binnenkort weer wat inhoudelijke blogs te schrijven.

27 Comments

 1. 16 maart 2018 / 8:45

  Wat leuk dat je Lucifer kijkt!! Eén van mijn favoriete series. Bovendien ben ik degene die de Nederlandse ondertiteling doet… Kijk maar aan het einde, daar staat mijn naam. 🙂

  • 16 maart 2018 / 13:45

   Ik ga nu zeker even opletten!

 2. lodiblogt
  16 maart 2018 / 8:54

  Wat leuk om te lezen, eens een anders dan anders blog, grappig en wat leuk dat je naar Toto gaat, jeugd sentiment.

  • 16 maart 2018 / 13:46

   Zeer zeker een stukje jeugdsentiment. Hopelijk komen de meeste klassiekers dan ook voorbij tijdens de show.

 3. Nicole Orriëns
  16 maart 2018 / 9:28

  Die cursus creatief en doelgericht schrijven klinkt erg leuk zeg! Ook handig voor je blog inderdaad.

 4. 16 maart 2018 / 9:31

  Herkenbaar die drukte! Wel leuk om te lezen waarom het bloggen op een lager pitje staat. Kijkje in iemands leven. Leuk!

 5. Anja
  16 maart 2018 / 9:46

  Ik snap helemaal dat je het druk hebt als ik dit alles zo lees. Overigens ben ik het helemaal met je eens: de winter duurt inderdaad te lang, laat de lente maar komen.

 6. feliceveenman
  16 maart 2018 / 10:06

  wat een gezellige en inspirerende lijstjes!

 7. Simone
  16 maart 2018 / 11:42

  Wat een fijn lijstje om zo te lezen!! Ga ik ook eens doen 🙂

 8. 16 maart 2018 / 12:00

  Wat heerlijk dat jullie SOA nog aan het kijken zijn. Ik heb de hele serie al uit en dat vind ik oprecht zo jammer! Het is zo’n fijne serie 🙂

  • 16 maart 2018 / 13:47

   Ik heb hem ook al helemaal afgekeken. Maar eens herhalen kan nooit kwaad. Lekker het verstand op nul en bingewatchen 😉

 9. haydeedeloof
  16 maart 2018 / 15:24

  Een cursus creatief en doelgericht schrijven lijkt me wel interessant! En leuk dat je het meteen kan toepassen op je blogs. 🙂

 10. Passion 2 Create
  16 maart 2018 / 15:35

  Wat leuk dat je naar Toto gaat! En inderdaad, die winter….daar krijgen we dit weekend hopelijk de laatste stuipen van te verwerken 😉

 11. 16 maart 2018 / 17:34

  Druk, maar wel leuk druk zo te lezen. Jezelf ontwikkelen is altijd goed, en een goede reden om even iets minder te bloggen. Toch? ??

 12. marlieslentjes31
  16 maart 2018 / 20:39

  Leuk al die bezigheden. Ik kijk ook regelmatig naar Lucifer, toffe serie!

 13. 16 maart 2018 / 23:47

  Die schrijfcursus klinkt goed. Ik hoop dat je deelt wat je daar leert!

 14. 17 maart 2018 / 10:38

  Herkenbaar! We zijn tussentijds met Sons of Anarchy gestopt omdat ik het te negatief vond worden, dus tussendoor het heerlijke Lucifer gekeken. Inmiddels net klaar met Sons of Anarchy (ik had moeite met slapen na het zien van de laatste aflevering) en nu overgestapt naar een serie die de hele wereld al heeft gezien volgens mij: Breaking Bad…

 15. 17 maart 2018 / 11:11

  Logisch hoor dat met 2 studies het bloggen er bij in schiet maar dat komt vanzelf wel weer joh! Leuk dat jullie naar het concert van Toto gaan! Ik vond die muziek vroeger echt geweldig! En die winter… ja, daar ben ik nu ook wel klaar mee hoor!

 16. 17 maart 2018 / 11:49

  Leuk overzicht! Veel plezier bij Toto vanavond! Ik mag volgende week eindelijk weer naar een concert en wel van The Kelly Family.

 17. stefaanvivant
  17 maart 2018 / 12:08

  Ik kick ook op de woorden: Druk Druk Druk 🙂 ik heb toch ook graag goed men bezigheid! 🙂 véél plezier op het concert vanavond 🙂

 18. 18 maart 2018 / 10:12

  De bourne serie wil ik ook zeker weer eens gaan kijken! Zelf hier ook redelijk druk ivm werk en ben een beetje ziekig. Goed mijn rust aan het pakken dus 🙂

 19. 20 maart 2018 / 10:21

  Oeh wat een super leuk lijstje!! Studeren, werken en bloggen, ik weet er alles van, haha!

 20. 21 maart 2018 / 18:50

  Jaaaa, ik heb ook zin in de lente! Kom maar op met die 17 graden! Hopelijk hebben we de vrieskou nu écht gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.