Life Lately

life lately

Ik heb zitten brainstormen. Eigenlijk best lang zitten denken. Onder welke rubriek ga ik deze blogs plaatsen? Iets origineels en nieuws kan ik niet verzinnen en naar mijn oude benamingen wil ik ook niet terug. Uiteindelijk het besluit genomen en ja het is weinig verrassend, je ziet deze rubriek op vele blogs voorbij komen. Maar het geeft wel precies aan waar dit soort blogs over gaan.

Life lately dus. Waar draait het momenteel om in mijn leventje. Waar hou ik me mee bezig. Wat houdt me van of juist op de straat.

Ik moet echt even wennen aan het feit dat ik weer blog. Ik had vandaag een vrije dag en had vanalles op de planning staan. Achteraf gezien had deze dag best een leuke plog kunnen worden. Hopelijk vergeten we het de volgende keer niet meer.

Mijn vrije dag super goed besteed. Ik ben heerlijk met manlief op het vrijthof in Maastricht gaan lunchen. Daarna had hij een andere afspraak en ben ik nog op het gemak gaan shoppen. Een leuke blouse en een nieuwe hardloopjack zijn aan mijn handen blijven plakken.
Bij thuiskomst natuurlijk meteen dat hardloopjack uitproberen met een lekkere hardloopworkout.
Vandaag uit gaan lunchen, morgen uiteten met goede vrienden, oh oh wat hebben we het slecht 😉

Laat ik deze post meteen aangrijpen om even kort afgelopen tijd door te lopen.

 • We werkten het voor en najaar van 2016 hard in in onze caravan. Bruin en loshangend plakbehang verwijderen, de boel vervolgens schuren en wit schilderen. Mooie nieuwe vloer gelegd zodat het allemaal wat moderner uitziet. Twee aparte eenpersoonsbedden eruit slopen en een 2-persoonsbed erin. Ik kan je zeggen, een bed van 1.80×2.00 m plaatsen op een oppervlakte van 1.93×2.35m vergt heel wat kunst en vliegwerk. Verder een hele boel kleine andere klusjes om de boel wat te moderniseren. Zoals bijvoorbeeld kastverlichting die aangaat als de kleding-kastdeur opengaat 😀
 • De zomervakantie van 2016 ging richting ons geliefde Oostenrijk, met de motoren uiteraard. Alleen eenmaal daar aangekomen niet meer kunnen rijden vanwege klachten aan mijn handen. Wel een prima niet-motorrij vakantie gehad overigens. Nu, een jaar later, weet ik waar die klachten vandaan komen, ik sukkel er achteraf gezien al een een paar jaar mee, het blijkt Hypermobiliteit te zijn. Sinds die tijd staat het motorrijden helaas op een heel laag pitje.
 • Begin oktober 2016 een autootje voor mezelf aangeschaft. Hééérlijk. Ik ben nu een stuk minder afhankelijk van René en zijn volcontinu diensten. Ik kan gaan en staan waar ik wil zonder constant in de agenda te kijken wanneer ik de auto kan hebben.
 • Het voorjaar van 2017 stond in het teken van de een nieuwe vloer in de keuken, gang en woonkamer. Verder nog schilderwerk van de trap en wat muurtjes. Dus ook daar weer veel klus uurtjes. Maar het resultaat mag er zijn.

Dat was afgelopen tijd in vogelvlucht. De zomervakantie staat bijna voor de deur. Eentje die we eens niet per motor gaan doen. Maar we hebben genoeg andere leuke dingen in de planning waarover ik vast en zeker zal bloggen.

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

19 Comments

 1. Morgaine

  Wat lijkt me dat balen, als je even niet meer kunt motorrijden je ultieme hobby en vrijheid. Het gaat vast en zeker goed komen, dat wens ik je absoluut toe!

  De caravan, ja daar eindigde je ongeveer meer toen je ging stoppen, fijn dat het gelukt is! Zat het mij al af te vragen toen ik aan dit blog begon te lezen.

  En de rest Saskia, komt vanzelf, het kriebelt en het is altijd weer even wennen als je weer terug komt, ervaring spreekt, weet je nog dat ik je zei? Ik ben er maar liefst 3 jaar uit geweest en nog voor bloglovin’ of andere tools om te volgens, dus moest ik überhaupt kijken of er nog ‘oud’ was en ook nieuw natuurlijk 😀

  X

  Reply
 2. Nesrin

  Fijn dat je een eigen wagen hebt! Balen dat je even niet kunt motorrijden…Ik hoop dat het beter gaat en snel je geliefde hobby weer kunt oppakken.

  Reply
  • Saskia

   Kortere ritten lukken gelukkig nog wel. Als ik het met beleid doe en met regelmatig pauzes. Volledige vakanties zitten er waarschijnlijk niet meer in. Maar ook daar vinden we uiteindelijk wel weer een oplossing voor…

 3. Joanne

  Ontzettend jammer dat je nu veel minder kunt motorrijden.. Gelukkig heb je een autootje!

  Reply
 4. Celine

  Wat balen dat je minder kunt motorrijden. Gelukkig kun je nog wel lunchen op het mooiste plein van Nederland. Ik hoop dat je snel weer meer ritjes kunt gaan maken!

  Reply
 5. Wanda

  Balen joh dat je niet of nauwelijks meer kunt motorrijden door je klachten. Is er nog een kans dat het wegtrekt of is het blijvend? Jullie plekje in de Eiffel is inderdaad erg mooi, althans, de omgeving ken ik natuurlijk en ja, dat is inderdaad heerlijk vertoeven!

  Reply
  • Saskia

   weggaan zal het niet, ik zit nu eenmaal verkeerd in mekaar 🙂 Wel door de juiste oefeningen, opletten met bepaald zwaarder werk en de juiste houding van mijn handen/polsen zou het minder snel klachten moeten geven.

 6. Layla

  Spijtig dat je niet meer kunt motorijden, maar gelukkig heb je nog een autootje. Je hebt veel gewerkt in je huis en in de caravan, zo een dingen vind ik zelf ook super leuk om te doen haha xx Maar nog veel succes en hopelijk gaat je pijn snel over. Ik kende ‘hypermobiliteit’ niet dus gelukkig dat je nog even een linkje gaf xx

  Reply
 7. Nicole Orriëns

  Ik ben nu helemaal benieuwd naar je gerenoveerde caravan! Doe je daar nog een foto van?

  Reply
  • Saskia

   Ik heb inderdaad het plan om een digitale rondleiding te geven. Volgende keer gaat de camera mee

 8. Elsemieke | Living on a Plane

  Zo naar als je, je grote hobby niet meer kunt uitoefenen. Hopelijk kun je het mettertijd weer oppakken!

  Reply
 9. Andrea

  Balen zeg dat je even niet motor kan rijden… gelukkig heb je wel een eigen auto en dat scheelt ook enorm veel in vrijheid! Wonen jullie in het buitenland? Zag iets over de eiffel ik ga eens even lezen dat vind ik wel leuk om te lezen.

  Reply
  • Saskia

   Nee, ik woon ik Maastricht. Mijn man en ik hebben we een sta-caravan in de Duitse Eifel. Maar hier zal vast en zeker nog wel eens een blog van voorbij komen

 10. Marushi

  Jammer dat motorrijden nu op een laag pitje staat. 🙁 Oostenrijk lijkt me trouwens wel heel erg mooi om een keer naartoe te gaan.

  Reply
  • Saskia

   Oostenrijk is, vind ik dan, geweldig mooi. Tot nu toe mijn nummer 1 vakantie land.

 11. Dafne

  Welkom terug in blogland 😉

  Reply
 12. Danella

  Oh balen dat je niet meer veel kunt motorrijden! Maar gelukkig heb je nog wel een mooie vakantie gehad, Oostenrijk is echt prachtig ja.
  Leuk dat je weer bent begonnen met bloggen, succes!

  Reply
 13. Marcella

  Je bent lekker bezig met opknappen! Balen dat motorrijden je niet meer lukt. Dat is pittig nieuws omdat het toch je passie is. Waar ga je naartoe op vakantie? Veel plezier in elk geval!

  Reply
 14. iliveformydreams.com

  Och dat is jammer dat het motor rijden minder is.. Ik ben wel super blij dat je weer bent gaan bloggen

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...