Home » Maastricht – Wandeling Centrum en stadspark

Maastricht – Wandeling Centrum en stadspark

Maastricht – Wandeling Centrum en stadspark

Ik wil graag mijn skills op het gebied van film- en video-editing verbeteren. Wachten op het moment dat het pas nodig is en daarmee het risico lopen dat je video-opname mislukt vind ik zonde. Ik heb dus voorgenomen wat vaker te gaan oefenen met video’s maken en video’s editen.

Zo gezegd, zo gedaan. Gisteren middag heb ik, gewapend met mijn actioncam op een selfie stick en mijn iPhone, een heerlijke wandeling gemaakt door het centrum en het stadspark van mijn woonplaats Maastricht.

Buiten dat het een heerlijke wandeling was en mijn hoofd weer lekker leeg was, ook weer de nodige ervaring opgedaan. Onderstaande video is het resultaat. Laat gerust je mening achter! En ja, het klopt, er hangt op sommige plaatsen nog kerstversiering…

10 Reacties

 1. 17 januari 2019 / 13:25

  Maastricht is best een mooie stad, al heb ik zelf dan weer niet zo’n voorkeur voor Limburg. Ik ben gek op het weidse van Zeeland, maar ik hou wel erg van mooie oude steden.

 2. 17 januari 2019 / 13:48

  Leuk om zo een indruk te krijgen van Maastricht. Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar je hebt het mooi vastgelegd!

 3. 17 januari 2019 / 14:40

  De Maastrichtse VVV zal wel blij zijn met je, goede video!

 4. 17 januari 2019 / 14:50

  Op sommige plekken vond ik de overgang wat snel achter elkaar. Verder een leuke video. Vooral de stukken dat je langzaam de straat in beweegt. Maakt het spannend wat er komt hihi. Wat voor bewerkingsprogramma gebruik je? Imovie?

  • Saskia
   Auteur
   17 januari 2019 / 15:51

   Dankjewel voor de feedback. Vind het nog moeilijk om te bepalen hoe lang een stukje kan zijn zonder dat het te langdradig of juiste te kort is.
   Ik gebruik inderdaad iMovie. Leuk om mee te stoeien

 5. Prya
  17 januari 2019 / 15:24

  Mooie video! Ga er snel een keer naar toe!

 6. 17 januari 2019 / 15:42

  Ik ben al heel lang niet meer in Maastricht geweest, maar nu krijg ik er helemaal zin in!

 7. 17 januari 2019 / 19:37

  Leuke video! En wat leuk om weer bekende plekjes terug te zien. Heb ooit een jaar in Maastricht op kamers gezeten maar kom er nu nog maar zelden

 8. Tania
  17 januari 2019 / 20:05

  Bij mij is het al heel lang geleden dat ik nog in maastricht. Je heb er een leuk filmpje over gemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.