Getting Personal

Mijlpaal! 3 Maanden gestopt met roken

Even mezelf een schouder klopje geven. Een compliment. Een enorme pluim. Een dikke Thumbsup! Want ik vind dat dat mag. Ik ben trots. Beretrots.

Vandaag precies drie maanden geleden, dinsdag 3 september rond het middaguur, stak ik mijn laatste sigaret op. Toen nog niet wetende dat dàt mijn laatste sigaret zou zijn. Tijdens onze vakantie hadden we (René en ik) het er al een beetje over gehad: toch maar eens proberen om te stoppen. En tijdens de wekelijkse boodschappen ronde hebben we de knoop heel plots en heel definitief doorgehakt. We hebben e-smokers aangeschaft en hebben beiden sindsdien geen peuk meer aangeraakt. En op het moment van schrijven blijft ook die e-smoker steeds vaker en langer ergens diep in mijn tas verstopt. Hooguit nog twee ‘pufjes’ per dag met 0 mg nicotine.

En ondanks de extra 5 kilo die ik cadeau kreeg afgelopen drie maanden, voel ik me super.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

9 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.