Mijn Maand
Getting Personal

Mijn April 2015

Met een beetje vertraging, maar hier dan toch mijn overzicht van april 2015.
De maand dat ik de 5k aantikte, 30 lessen hardlopen met Evy afmaakte. Startte met “shaken”, in ruil voor een mooie review een pracht van een foto op aluminium mocht ontvangen en nog veel meer. En uiteraard weer wat heerlijke poekiefoto’s 😉

Kijk je mee?
1 April. Hallo April 🙂

2015-04-01
Dààààg Maart. Hallo April!

2 April. Sushi! Hmmm. Altijd!

2015-04-02
Sushi!

3 April. Kiekte ik vanuit de bus richting station deze mooie zonsopkomst.

2015-04-03
Zonsopkomst

4 en 6 april.
4 April, tijdens les 29 van “hardlopen met Evy” had ik nog adem over. Ik liep door totdat de Nike App de 5 kilometer aangaf. Ik liep zowat te stuiteren over straat, zo blij was ik dat ik eindelijk dat doel gehaald had.
6 April, de laatste les met Evy. Het heeft mij in elk geval mijn doel laten bereiken. (Weten wat ik van de eerste 20 lessen vond? klik hier!)

De maand verliep verder lekker rustig. Niet veel bijzonders. Maar vind het eigenlijk wel prima, dat aankabbelen 😉
Ik maakte her en der weer wat heerlijke foto’s van mijn poezekinders en gebruikte een mooie samenwerking om een van mijn favoriete foto’s aan de muur te hangen.

24-25 April; Even helemaal genoeg van mijn gewicht. Het motorseizoen is alweer begonnen en ik pas nog altijd niet in mijn motorbroek. Even ietwat meer daadkrachtige maatregelen. Ja, ik weet het, het is niet de meest ideale manier van kilo’s kwijt raken. Maar, een motorbroek is duurder 😉
’s avonds natuurlijk gewoon normaal en lekker eten hoor.

25 April: Aeon ligt weer eens “ongegeneerd”
27 April: Senna bereikte de mooie leeftijd van 17 jaar.

28 april: nog een rondje om het af te leren en de maand af te sluiten. Zulk heerlijk weer! En na een fikse verkoudheid gelukkig weer snel fit genoeg om mijn rondje te doen.

De maand afsluiten :)
De maand afsluiten 🙂

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola.Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

14 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.