Mijn Maand
Getting Personal

Mijn April 2020

Happy Moments – Life Update

Vandaag heb ik 7 weken volledige thuiswerken erop zitten. Zeven weken thuis-quarantaine waar ik me, al vind ik het zelf, heel goed aan heb weten te houden. Twee bezoekjes aan mijn ouders, heel af en toe een boodschap in de winkel en voor de rest is het thuis blijven. Zelfs onze wekelijkse boodschappen worden bezorgd. Wat een luxe. Die bezorgbundel waar ik eind vorig jaar over twijfelde, komt nu wel heel erg van pas. Fijn, elke week op hetzelfde tijdstip de boodschappen tot aan de voordeur.

Maar jee, wat verlang ik weer naar normaal. Even zonder gedoe naar de winkel. Lummelen op onze camping in de Duitse Eifel. Sporten in de sportschool. Even de stad in en als je daar zin in hebt meteen ergens een hapje eten.

Maar goed, er waren zeker ook fijne momentje deze maand. Ik blik graag elke maand even terug aan de hand van mijn instagram foto’s.

 • Vanuit het werk kreeg ik een mooie bos bloemen,
 • ik maakte de bloembak bij mijn balkon een stuk vrolijker.
 • En ik vond eindelijk een leuke salontafel. Online, bij Loods 5. Zodra het weer even kan, ga ik die winkel eens echt bezoeken. Je krijgt daar zulke leuke dingen!

Aeon & Lola

Lola was deze maand ziekjes. Een fikse blaasontsteking 🙁 zo zielig wanneer een van je beestjes ziek is. Maar ondanks de ongemakjes, toch lekker kroelen.

Lola

Sporten

Tja, hardlopen. Vol goede moed begon ik begin april aan een nieuwe poging. Maar helaas, weer liep ik mezelf wéér in een blessure. Besloten de hardlopen schoenen voorgoed vaarwel te zeggen.

Toch wil ik in beweging blijven. Vooral in deze corona tijd merk ik dat de kilo’s er heel snel aan komen. Dus, op de oude fiets van mijn moeder gestart met leuke rondjes door de stad te ontdekken en afstanden op te bouwen. En moet eerlijk toegeven, dit valt niet tegen. En je leert nog eens hele mooie nieuwe stukjes van je eigen stad kennen. Binnenkort misschien eens kijken voor een wat sportievere fiets.

Most liked instagram

Elke maand kijk ik even welke foto het het beste deed. Deze dus, van een paar hardloopschoenen. Zoals wel vaker het geval is. Begrijpen zal ik het nooit, maar wel altijd blij met elke ‘vind-ik-leuk’.

Blogs van April 2020

In de maand april weer een aantal fijne blogs kunnen schrijven. Over variërende onderwerpen. En dat is precies waarom ik het bloggen zo leuk blijf vinden.

Bamboe Wattenstaafjes – Milieuvriendelijk Alternatief
Blog: Bamboe Wattenstaafjes – Milieuvriendelijk Alternatief

Al met al kijk ik reikhalzend uit naar wat meer vrijheid. Niet alleen voor mezelf maar bijvoorbeeld ook kappers en de horeca.

En hoe was jouw april? Behalve binnen hangen nog iets leuks kunnen doen? Ergens van kunnen genieten?

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

10 Comments

 • Sherry

  Super herkenbaar Ik hoop dat het gauw weer normaal wordt. Ik heb ook wel wat leuke dingen gedaan. Wel verwend met leuke sneakers.Heel wat leuke blog samenwerking gehad. Alleen ben ik nu wel een beetje zat

 • Marsha

  Vanuit huis werken lijkt me best zwaar. Ik ben verplicht om nog naar mijn werk te gaan, aan de ene kant vind ik het verschrikkelijk. Aan de andere kant toch wel weer blij dat ik nog steeds een beetje dezelfde routine heb.

 • rachel

  ik kan nog wel genieten maar snak ook wel naar het normale alhoewel ik daar toch ook wel weer bang voor ben want word al panisch als er teveel mensen zijn

 • Simone

  Ik ben ook echt klaar voor normaal. Al ben ik bang dat dit nog wel tot september ofzo gaat duren. Als ik me er op instel dat 2020 ‘m niet gaat worden, kan het alleen maar meevallen haha.

 • Saskia

  Lekker sportief dus 🙂
  En tof die tafeltjes. Zou ik hier ook wel tof vinden; maar wij eten eraan ‘s avonds waardoor het niet echt praktisch is helaas.

 • Morgaine

  april, mei, juni bijna… absoluut kunnen genieten tussendoor, en sterker nog, de tijd vliegt, de maand april, stond in het teken van mijn kleinzoon, jarig, 2 alweer, en mei, de verjaardag van mijn dochter… 28 alweer, dat was even lastig… je wilt toch bij ze zijn eigenlijk, maar ja, dat kon even niet. evengoed, voelde ze zich jarig.

  X

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.