Mijn Maand
Getting Personal

Mijn Augustus 2014

De maand augustus is voorbij, blik je even mee terug? Ik waarschuw alvast, vooral weer veel peuterpoezen…

Ik startte de maand met het gedeeltelijk lezen in/van dit boek. Niet zó mijn ding. Ik haal alleen dat eruit waar ik me goed bij voel; meer noten en plantaardig en minder brood.

2014-08-03 Boek De Voedselzandloper
2014-08-03 Boek De Voedselzandloper

Ik had maandag 4 augustus een roostervrije dag. Die ik besteedde onder andere door verstoppertje te spelen met Lola. Er kwam een “Toon” monteur op bezoek en ik keek ’s avonds lekker veel afleveringen van House of Cards via Netflex.

9 Augustus – Ik maakte weer foto’s van mijn twee nieuwe poezenbeestjes.

11 augustus – Ik scoorde drie hele leuke shirtjes voor nog geen €25,- bij H&M. Mijn sportgarderobe weer verder uitgebreid. ’s Avonds dook ik lekker vroeg het bed in gezelschap van de nieuwe Ikea catalogus.

15 augustus – Elke jaar maak ik een vrij compleet verslag van onze motorreis. Dit jaar zijn we weer richting het mooie Oostenrijk gereisd en hebben we weer veel moois gezien.

2014-08-15 Vakantie verslag gepubliceerd.
2014-08-15 Vakantie verslag gepubliceerd.

16 Augustus – Lola houd ervan om ergens heel knus in te kruipen. Ik kan het gewoon niet laten weer een foto te maken van deze “Lola Wrap”.

2014-08-16 Lola Wrap
2014-08-16 Lola Wrap

18 Augustus – Na een weekend hard klussen is ons “kantoor”/computerhok weer fris wit geschilderd, nicotine vrij (ik rook niet meer en René rookt niet meer in huis) en brandschoon gepoetst. René heeft ook nog mooie monitor stands in elkaar geknutseld.

19 Augustus – Ja hoor, daar liggen ze weer <3

2014-08-19 Lola en Aeon
2014-08-19 Lola en Aeon

20 Augsutus – een dagje thuiswerken.
Ik vond ’s morgens Aeon en Lola, innig en knus onder het dekbed. Ik heb ze maar lekker laten liggen.
Voordeeltje van thuiswerken; lekker en gezond lunchen.

22 Augustus – Heerlijk wat vroeger naar huis gegaan vanuit het werk. Enkele boodschappen gedaan, waar ik bij de Appie voor een wel heel moeilijke keuze stond. Voor wie het wil weten, het is uiteindelijk Tony’s Chocolonely pecan/marshmallow geworden. Deze is helaas minder lekker dan mijn favoriet de zeezout/karamel variant.
Het plan was om daarna de hardloopschoenen aan te trekken, maar ik mocht niet en werd heel stevig tegengehouden door een heus tuttelteam 🙂

23 Augustus – Brrr. Ik krijg bijna de neiging de verwarming aan te zetten. Lijkt wel herfst! De avond doorgebracht met kaarsjes, een flinke pot hete thee en weggekropen onder een fleece-dekentje.

2014-08-23 Brrr Hefst
2014-08-23 Brrr Herfst

24 Augustus – De zondag goed begonnen met een rondje hardlopen. Het was er een paar dagen bij ingeschoten vanwege drukte maar ook was ik allerlei slappe excuses aan het verzinnen om maar niet te gaan. Bij thuiskomst het bekende gevoel van YES! En zo heel langzaam komt die 5k in zicht.

Daarna lekker genoten van een uitgebreid ontbijtje samen met Manlief. O ja, Senna hobbelt uiteraard ook nog altijd bij ons rond. Onze oude bes leeft helemaal op met de komst van de twee kleintjes. Super! Want na de dood van Ozzie was deze lieve dame bijna aan het wegkwijnen van verdriet…

26 Augustus – Weer genieten van de voordelen van een dagje thuiswerken; Verse niet-automaten thee in mijn favoriete mega mok 🙂 Het weer was niet al te best rond vijven. Toch de hardloop schoenen aangetrokken (ikke is bikkel). Man man, wat zien ze eruit na mijn rondje. Maar ach, daar is de wasmachine goed voor. Door de dag heen maakt ik ook nog wat foto’s van Aeon liggend in zijn mandje.

Aeon in zijn mandje
Aeon in zijn mandje

30/31 augustus – Het laatste weekend van Augustus lekker Pyjama-weekend gehouden. Twee films gekeken; Saving Mr. Banks en Rush. En begonnen aan seizoen drie van de serie Suits. Niet alleen maar lui gedaan hoor, want de huishoudelijke taakjes gaan gewoon door. En ik heb ook nog de loopschoenen aangehad (weer door de regen). Verder was het gewoon genieten. Zelfs Lola en Aeon deden mee 😛

2014-08-31 Rood hoofd na mijn rondje
2014-08-31 Rood hoofd na mijn rondje

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola.Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.