Mijn Maand
Getting Personal

Mijn augustus 2020

En toen was ook augustus om. Een maand van uitersten. Want nog nooit had ik zo weinig foto’s om te posten. Maar de bezoekers aantallen van mijn blog waren hetzelfde als de temperaturen van deze maand. Lees je even mee?

Happy Moments – Life Update

Mijn augustus begon met een weekje welverdiend verlof. En in dat weekje liep de temperatuur behoorlijk op. We hadden eerst het plan om een lang weekend richting camping te gaan, maar bij nader inzien bleven we toch liever thuis vanwege de voorspelde hitte. We kochten een badje om de tijd aangenaam door te komen. En dat is prima gelukt! Volgens mij lag half Nederland in een badje af te koelen.

Een week later moest ik weer aan het werk. Het was alleen niet meer uit te houden op mijn werkkamer. Vandaar dat ik, na vijf maanden thuiswerken bij uitzondering, mijn eigen werkkamer omruilde voor de verkoeling van kantoor.

De koelte van kantoor opzoeken
De koelte van kantoor opzoeken

De maand verliep verder redelijk rustig. Het is aftellen naar onze ‘grote’ vakantie binnenkort. De nodige voorbereidingen moeten nog genomen worden. Dingen als hotel(s) boeken, autobaan vignet bestellen en de exacte routes uitstippelen. Vakantie voorpret, altijd leuk!

Aeon & Lola

Met de twee poekies gaat het uitstekend. Ze vinden het nog altijd meer dan prima dat ik nog steeds zoveel thuis werk. En ze komen uiteraard nog regelmatig langs op instragram.

Sporten

Afgelopen maand ben ik weer regelmatig in de sportschool aanwezig geweest. Heerlijk om weer lekker veel actief bezig te zijn. En we stapten eindelijk weer eens op de fietsen. Het fietsen was er een beetje bij ingeschoten de afgelopen weken; té warm of gewoon tijdsgebrek. We kwamen gelijk in de (mij iets te vroege) herfstsferen; een hele lading pompoenen.


Most liked instagram

Schijnbaar ben ik niet de enige mini-fan. Mijn toffe kart trekt behoorlijk wat likes op instagram.

Blogs van Augustus 2020

Ik zit nog steeds in een blogdip. Het verzinnen van nieuwe onderwerpen lukt gewoon even niet. Maar mezelf kennende komt dat binnenkort vast wel goed.

Het lukte me toch nog om één super leuke blog te schrijven. Een blog over de reizen die ik nog graag wil maken. Je kunt ze lezen in mijn Reis Bucketlist.

Wat de blog in het algemeen betreft, de cijfertjes maken me blij. Nog nooit heeft saskiadenkers.nl in een maand tijd zoveel bezoekers getrokken. Augustus was wat dat betreft een record maand. Nu deze stijgende lijn proberen vast te houden met mooie content.

Hoe was augustus voor jou? Nog iets speciaals gedaan?

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

10 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.