Home » Mijn augustus 2020

Mijn augustus 2020

Mijn Maand

En toen was ook augustus om. Een maand van uitersten. Want nog nooit had ik zo weinig foto’s om te posten. Maar de bezoekers aantallen van mijn blog waren hetzelfde als de temperaturen van deze maand. Lees je even mee?

Happy Moments – Life Update

Mijn augustus begon met een weekje welverdiend verlof. En in dat weekje liep de temperatuur behoorlijk op. We hadden eerst het plan om een lang weekend richting camping te gaan, maar bij nader inzien bleven we toch liever thuis vanwege de voorspelde hitte. We kochten een badje om de tijd aangenaam door te komen. En dat is prima gelukt! Volgens mij lag half Nederland in een badje af te koelen.

Een week later moest ik weer aan het werk. Het was alleen niet meer uit te houden op mijn werkkamer. Vandaar dat ik, na vijf maanden thuiswerken bij uitzondering, mijn eigen werkkamer omruilde voor de verkoeling van kantoor.

De koelte van kantoor opzoeken
De koelte van kantoor opzoeken

De maand verliep verder redelijk rustig. Het is aftellen naar onze ‘grote’ vakantie binnenkort. De nodige voorbereidingen moeten nog genomen worden. Dingen als hotel(s) boeken, autobaan vignet bestellen en de exacte routes uitstippelen. Vakantie voorpret, altijd leuk!

Aeon & Lola

Met de twee poekies gaat het uitstekend. Ze vinden het nog altijd meer dan prima dat ik nog steeds zoveel thuis werk. En ze komen uiteraard nog regelmatig langs op instragram.

Sporten

Afgelopen maand ben ik weer regelmatig in de sportschool aanwezig geweest. Heerlijk om weer lekker veel actief bezig te zijn. En we stapten eindelijk weer eens op de fietsen. Het fietsen was er een beetje bij ingeschoten de afgelopen weken; té warm of gewoon tijdsgebrek. We kwamen gelijk in de (mij iets te vroege) herfstsferen; een hele lading pompoenen.


Most liked instagram

Schijnbaar ben ik niet de enige mini-fan. Mijn toffe kart trekt behoorlijk wat likes op instagram.

Blogs van Augustus 2020

Ik zit nog steeds in een blogdip. Het verzinnen van nieuwe onderwerpen lukt gewoon even niet. Maar mezelf kennende komt dat binnenkort vast wel goed.

Het lukte me toch nog om één super leuke blog te schrijven. Een blog over de reizen die ik nog graag wil maken. Je kunt ze lezen in mijn Reis Bucketlist.

Wat de blog in het algemeen betreft, de cijfertjes maken me blij. Nog nooit heeft saskiadenkers.nl in een maand tijd zoveel bezoekers getrokken. Augustus was wat dat betreft een record maand. Nu deze stijgende lijn proberen vast te houden met mooie content.

Hoe was augustus voor jou? Nog iets speciaals gedaan?

10 Comments

 1. 1 september 2020 / 9:22

  Ja, pompoenen heb ik ook al gezien, maar die ga ik echt nog niet kopen. Ben nog lang niet in de herfststemming! Wij hebben deze maand ons nieuwe huisdier bezocht en mogen onze kitten over ren paar dagen ophalen zo leuk!

 2. 1 september 2020 / 9:27

  Hier waren we de maand Augustus deels op vakantie, heerlijk, we waren ( na lang overdenken) naar Zwitserland en het was heerlijk om er even tussen uit te zijn. Gave auto heb je, ik snap wel dat mensen die een like geven!

 3. 1 september 2020 / 11:03

  Zo’n badje tijdens de tropische hitte lijkt me heerlijk om in af te koelen. Een goede aankoop!

 4. 1 september 2020 / 15:10

  Augustus was idd voornamelijk hot hot hot en afkoelen, haha. Wat een fijne maand weer. En fijn dat er nog een grote vakantie in zicht is!

 5. Mandy
  3 september 2020 / 10:22

  Wat een mooie auto! Ik ben weer veel gaan wandelen maar dat komt ook omdat ik vakantie heb, nu heb ik er tijd voor. De poesjes zijn echt super mooi!

 6. 3 september 2020 / 12:15

  Oh heerlijk zeg! Wij waren 8 jaar getrouwd en onze vakantie startte het einde van deze maand, zo fijn! Nawww en die poezen foto’s<3 Lijkt nog steeds zo op Ayla.

 7. Caroline
  4 september 2020 / 9:07

  Augustus was een maand van afwisseling: deels vakantie vieren in het buitenland, deels zuchten onder de hitte in eigen land en deels werken op kantoor.

 8. 4 september 2020 / 12:49

  Het is ook wel een hele toffe foto, die van de mini en het mooie uitzicht er achter 🙂
  Een fijne rustige maand om wat energie op te doen voor de weken die komen. De voetbal is weer opgestart, dus ik kon in augustus mijn hartje weer ophalen met het fotograferen van wat acties op het veld.

 9. 4 september 2020 / 15:56

  Ja het is inderdaad wel superwarm geweest met momenten deze zomer – een beetje te warm als je het mij vraagt 🙂

 10. 5 september 2020 / 10:26

  wij hadden in augustus nog lekker vakantie en daar genoten we ook van en die hitte hoeft voor mij dus echt niet meer he hah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.