Home » Mijn Blog- en Werkplek. En ik wil die van jou zien!

Mijn Blog- en Werkplek. En ik wil die van jou zien!

Mijn blog- en werkplek

Voor mijn werk, werk ik twee dagen per week thuis. Daarnaast zit ik ook menig uurtje achter mijn macbook voor het updaten en bijwerken van mijn blog. Dat zijn best een aantal beeldscherm uren per week. Een goede, rustige en inspirerende werkplek is dan belangrijk. Mijn blog- en werkplek komt daar redelijk bij in de buurt.

Er zijn plannen om de hele werkruimte naar zolder te verhuizen en daar een nog optimalere werkplek met meer ruimte te creëren, maar voor nu zitten we nog prima op de extra slaapkamer. Die plannen om het kantoor te verhuizen naar zolder zorgt ervoor dat ik weer graag op pinterest rondneus. Op pinterest doe ik graag ideeën qua styling en kleurgebruik, want ben ik echt even zoekende wat precies bij ons past. Ik wil vooral rust creëren en hou heel erg van de poeder-pastel tinten, maar ik wil ook weer niet té girlie gaan aangezien mijn man één bureau verder zijn gameplek heeft. Hij houdt ook niet zo van roze 😉

Mijn Blog- en Werkplek

Hier zit ik dus. Met mijn macbook. Twee lekkere grote schermen (32 en 27 inch). Een fijn diep bureau (80 cm). De beeldschermen staan op een plankje wat zorgt voor een goede houding met kijken. Ik zit naast het raam en kan naar buiten kijken, heerlijk rustgevend en inspirerend.

Mijn blog- en werkplek

Ik wil die van jou zien

Ik kijk dus graag hoe anderen hun werkplek hebben ingericht en waarom er voor die opzet gekozen is. Hier ontstond dus mijn idee om eens te vragen naar jouw werkplek.
Deel jouw blog en/of werkplek middels een foto in de comments. Vertel er dan ook even bij hoe je aan deze opzet komt en waarom je bijvoorbeeld voor bepaalde kleuren gekozen hebt. Misschien zit je aan de keukentafel en droom je van een hele andere opzet, maar ook die foto’s zie ik graag terug.

Voor nu is er een mogelijkheid om een foto (attachment) aan je comment toe te voegen. Doe je mee?

Volg:
Share:

7 Reacties

 1. 28 september 2018 / 10:20

  mijn werkplek : aan de keukentafel! en als ik de administatie moet doen, duik ik mijn kantoor in. Dat kantoor is heel leuk ingericht, maar dat zie je niet meer, door alle stapels troep…

 2. 28 september 2018 / 10:21

  Was het maar waar, had ik maar zo een mooie werkplek. Ik ben jaloers hoor. Hier zit ik gewoon aan de keukentafel te werken, dus ik ben ook wel benieuwd naar alle plekken.

 3. 28 september 2018 / 11:16

  Erg jammer, maar ik heb geen eigen werkplek. Vaak zit ik met mijn laptop op schoot.

 4. Naomi
  28 september 2018 / 15:59

  Heb helaas geen eigen werkplek meestal met de laptop aan tafel

 5. 29 september 2018 / 8:25

  In mijn slaapkamer staat mijn bureau met alle benodigdheden. Al zou ik graag een ander beeldscherm hebben staan.

 6. 30 september 2018 / 8:36

  Het is niet alleen mijn werkplek ook die van mijn vriend, altijd veel papieren en spullen overal dus haha

 7. 30 september 2018 / 13:12

  Leuk om te zien! Ik heb zelf ook een hele poos een bureau gehad waar ik nooit achter zat. Nu werk ik eigenlijk overal in huis waar ik mijzelf en mijn laptop neer kan planten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: