Mijn Maand
Getting Personal

Mijn December 2013

December, de laatste maand van het jaar alweer. Ik zal heus niet de enige zijn die roept ‘de tijd vliegt’.

Mijn december 2013, de maand begon rustig. Niets bijzonders te vermelden over de eerste week. Vooral veel cocoonen op de bank en zo. En nog een paar hoognodige wandelschoenen gescoord.

De tweede week stond in het teken van Euro Disney. Paps en Mams waren op 11-12-2013 40 jaar getrouwd. En ze wilden graag naar Euro Disney met de Kids. Daar zeg je uiteraard geen nee tegen. Geweldig leuke en gezellige week geworden. En ja, het was koud. Heel koud. Het mocht de pret niet drukken, vooral niet met het juiste hoofddeksel 🙂

Bij thuiskomst uiteraard meteen de kerstboom op en de ballen erin hangen die ik in in het park had gekocht. 

En dan is het al heel snel 18 december. De dag dat 3FM Serious Request 2013 begint. Op een of andere manier ben ik dan niet meer bij radio en TV weg te slaan. Zo leuk weer elk jaar. Maar ik heb nog tijd weten vrij te maken (duh!) voor ons traditioneel kerst shopping middagje.

Uiteraard de kerstdagen gevierd. Niets speciaals verder, gewoon gezelligheid en lekker eten met familie.

Daarna, na al dat ge-eet en gesnoep, vond ik het hoog tijd de strijd met de kilo’s maar weer eens aan te gaan. Ik zit/zat sowieso niet meer helemaal lekker in mijn velletje. Daarom, gisteren, 28 december, mijn hardloopschoenen weer eens aangetrokken voor een klein rondje. Waarom wachten tot een nieuw jaar? Hoppa, gaan met die banaan. Afgelopen met excuses zoeken 🙂 En het voelde goed! Zéér goed zelfs. Nu proberen vol te houden.

December duurt nog 2 en een halve dag. Dan zitten we alweer in 2014.
De overgang naar het nieuwe jaar ga ik vieren met goede vrienden, dus dat komt wel goed 🙂 Van mijn kant zul je waarschijnlijk geen blogje meer zien dit jaar. Ik wens je dan ook een spetterende jaarwisseling en een heel goed, gezond, liefdevol en gelukkig 2014!!

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.