Home » Mijn December 2014

Mijn December 2014

Mijn Maand

December 2014 bestond voor mij vooral uit heel veel slapen, ontspannen, wandelingen naar de winkel en terug, blogs lezen en blogs schrijven. Ik begon weer met halve dagen werken nadat ik ruim drie weken met stress/burn-out achtige klachten thuis heb gezeten.
Uiteraard werd ook het huis aangekleed met kerstversiering en vierde ik kerst. Ik genoot extra van de velen uren thuis. Van mijn man, de katten, kaarsjes, gezelligheid, Serious Request en de Top2000.

Kijk je mee?

De eerste kerstversiering hing al vroeg op, 5 december om precies te zijn. Testen hoe de kittens zouden reageren.

2014-12-05
Eerste kerstversiering

Eindelijk. Na veel te lang wachten de lelijke stoelen vervangen door twee stoelen + bankje. Zo blij mee. De tafel krijgt nog een opknapbeurtje. Daarna volgt natuurlijk het eindresultaat in een blog.

Een 'nieuwe' eethoek
Een ‘nieuwe’ eethoek

December was voor mij ook kerstsokkenmaand 🙂

En ik kocht tickets voor het concert van KISS.
2014-12-22

Er kwamen kerstpakketten binnen.

En de rest van het huis werd in kerstsfeer gebracht. Ik ben nog steeds zo verliefd op mijn Disney Kerstballen die ik vorig jaar kocht in EuroDisney.
2014-12-kerst2

24 December, kerstavond, het lukt niet altijd i.v.m. met werk, maar meestal maken we het gezellig met zijn tweetjes. Hapje, drankje, filmpje en zo. De twee kerstdagen zelf staan over het algemeen in het teken van eten bij (schoon)ouders. Vandaar dat wij kerstavond hebben gedoopt tot “onze” avond.

Kerstavond: gezelligheid voor twee
Kerstavond: gezelligheid voor twee

En dan nog de cadeaus natuurlijk. Gruwelijk verwend geworden door mijn ouders en manlief. Van mijn ouders heel veel klein spul zoals kommetjes, een waxbrander, cadeaubonnen en twee boeken over bloggen die ik op mijn lijstje had staan. Van René een hele gave Sonos PLAY:5 – Draadloze speaker voor in de woonkamer. Zodat niet meer de hele tv aan moet als ik enkel radio wil luisteren. Een mooie review van deze Sonos volgt nog!

Vandaag nog een dagje vrij. Morgen en overmorgen nog halve dagen werken en dan starten we alweer weer met een hartstikke nieuw jaar. Dit jaar geen feestje, we blijven lekker thuis om te kijken hoe de kittens reageren op het vuurwerk. Toch altijd prettig om te weten of ze bang zijn of net niet. Ozzie was altijd complete paniek, terwijl Senna het liefst op de arm mee naar buiten kijkt naar wat er allemaal de lucht in gaat 🙂

Fijne Jaarwisseling!

O, een maandoverzicht zonder mijn (baby)poezen kan natuurlijk niet hè! Nog eentje dan. Omdat ze zo leuk blijven om naar te kijken. ?

Aeon
Aeon

Dit zijn lang niet alle foto’s van december. Meer zien? Volg me dan gerust op instagram.

16 Comments

 1. 31 december 2014 / 9:31

  Mooi overzicht! Ik ben jaloers op je disneykerstballen!

 2. 31 december 2014 / 9:38

  Fijn dat je weer aan t opbouwen bent op het werk! Fijne jaarwisseling gewenst! X

 3. Serena
  31 december 2014 / 10:36

  Mooi overzichtje…
  Ben wel heel benieuwd naar je review. Het dingetje zal nu wel overuren draaien met de Top 2000. Heerlijk, ik luister al een hele week.
  Ik zie dat je weer aan het werk bent, fijn om te lezen.
  Gooie roetsj!!!

  • 31 december 2014 / 10:54

   Top2000 staat vooral op de tv en de pc op 🙂 dus hij draait nog niet zoveel helaas.

 4. jackiedeklerk
  31 december 2014 / 11:38

  een mooie maand..
  fijn dat je weer een beetje aan het werk bent…

  Hele fijne jaarwisseling voor jouw

 5. 31 december 2014 / 11:49

  ohhh die disney ballen, wat cute! Succes met de beestjes vanavond! Wij blijven ook thuis bij de honden voor het vuurwerk, de harde knallen vinden ze niet zo leuk 🙂 De beste wensen voor 2015 en alvast een gelukkig nieuwjaar!

 6. Marion
  31 december 2014 / 13:33

  Wat knap dat je alweer halve dagen werkt! Hoop voor je dat dat goed bevalt. Alvast fijne jaarwisseling!

 7. Petra
  31 december 2014 / 14:31

  Die Disney-ballen zijn zo leuk!!! Fijn dat je weer halve dagen werkt. Let ook in het nieuwe jaar goed op jezelf. Fijne jaarwisseling en een mooi 2015.

 8. 31 december 2014 / 15:00

  Gezellig hoor, die kerstsfeer.
  En wat fijn dat je het werken weer op kunt gaan bouwen.
  Fijne jaarwisseling!

 9. 31 december 2014 / 15:57

  Fijn om te lezen dat je weer opkrabbelt en weer halve dagen dagen het werk bent! De top 2000 is echt een super afsluiting van het jaar he? Hier staat ie er ook altijd op! Enne, ik blijf jaloers op je kattenfoto’s hoor! Hoe krijg je het voor elkaar dat ze zo blijven liggen?

 10. sunny mama
  31 december 2014 / 16:39

  Heerlijk kerstsfeertje daar bij jou thuis. En die Disney-kerstballen, zo leuk! Beste wensen voor 2015, Saskia!

 11. 31 december 2014 / 20:47

  Fijne foto’s allemaal, die Tinkerbell-kerstbal is erg leuk! Fijne jaarwisseling gewenst en een heel mooie 2015!

 12. 3 januari 2015 / 10:21

  Heel mooi overzicht!
  Ik heb het niet voor Disney… maar dat zijn echt wel heel mooie kerstballen!
  Wat een lieve poes-foto… super!
  Ook mijn beste wensen voor het nieuwe jaar!

 13. 5 januari 2015 / 18:41

  Wat een leuke blog heb je. Dank je voor je reactie, ik zet je in mijn feed.

  Een mooi overzicht van de afgelopen maand. Wat een leuke kerstballen heb je vorig jaar gekocht.

 14. 15 januari 2015 / 18:27

  Mooie afsluiter met die te gekke kattenfoto! Je sokken zien er ook heerlijk cosy uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.