Mijn Maand
Getting Personal

Mijn December 2014

December 2014 bestond voor mij vooral uit heel veel slapen, ontspannen, wandelingen naar de winkel en terug, blogs lezen en blogs schrijven. Ik begon weer met halve dagen werken nadat ik ruim drie weken met stress/burn-out achtige klachten thuis heb gezeten.
Uiteraard werd ook het huis aangekleed met kerstversiering en vierde ik kerst. Ik genoot extra van de velen uren thuis. Van mijn man, de katten, kaarsjes, gezelligheid, Serious Request en de Top2000.

Kijk je mee?

De eerste kerstversiering hing al vroeg op, 5 december om precies te zijn. Testen hoe de kittens zouden reageren.

2014-12-05
Eerste kerstversiering

Eindelijk. Na veel te lang wachten de lelijke stoelen vervangen door twee stoelen + bankje. Zo blij mee. De tafel krijgt nog een opknapbeurtje. Daarna volgt natuurlijk het eindresultaat in een blog.

Een 'nieuwe' eethoek
Een ‘nieuwe’ eethoek

December was voor mij ook kerstsokkenmaand 🙂


En ik kocht tickets voor het concert van KISS.
2014-12-22

Er kwamen kerstpakketten binnen.

En de rest van het huis werd in kerstsfeer gebracht. Ik ben nog steeds zo verliefd op mijn Disney Kerstballen die ik vorig jaar kocht in EuroDisney.
2014-12-kerst2

24 December, kerstavond, het lukt niet altijd i.v.m. met werk, maar meestal maken we het gezellig met zijn tweetjes. Hapje, drankje, filmpje en zo. De twee kerstdagen zelf staan over het algemeen in het teken van eten bij (schoon)ouders. Vandaar dat wij kerstavond hebben gedoopt tot “onze” avond.

Kerstavond: gezelligheid voor twee
Kerstavond: gezelligheid voor twee

En dan nog de cadeaus natuurlijk. Gruwelijk verwend geworden door mijn ouders en manlief. Van mijn ouders heel veel klein spul zoals kommetjes, een waxbrander, cadeaubonnen en twee boeken over bloggen die ik op mijn lijstje had staan. Van René een hele gave Sonos PLAY:5 – Draadloze speaker voor in de woonkamer. Zodat niet meer de hele tv aan moet als ik enkel radio wil luisteren. Een mooie review van deze Sonos volgt nog!

Vandaag nog een dagje vrij. Morgen en overmorgen nog halve dagen werken en dan starten we alweer weer met een hartstikke nieuw jaar. Dit jaar geen feestje, we blijven lekker thuis om te kijken hoe de kittens reageren op het vuurwerk. Toch altijd prettig om te weten of ze bang zijn of net niet. Ozzie was altijd complete paniek, terwijl Senna het liefst op de arm mee naar buiten kijkt naar wat er allemaal de lucht in gaat 🙂

Fijne Jaarwisseling!

O, een maandoverzicht zonder mijn (baby)poezen kan natuurlijk niet hè! Nog eentje dan. Omdat ze zo leuk blijven om naar te kijken. ?

Aeon
Aeon

Dit zijn lang niet alle foto’s van december. Meer zien? Volg me dan gerust op instagram.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

16 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.