Mijn Maand
Getting Personal

Mijn December 2020

Happy moments – Life update

December, de laatste maand van 2020. Maar wat heb ik eigenlijk gedaan? Niet veel geloof ik. Ik heb vooral gewerkt. En in de week vóór kerst een paar dagen vrij gehad. In die paar dagen vrij heb ik vooral tijd voor mezelf genomen. Eigenlijk heb ik heel december vooral tijd voor mezelf genomen. Ik was er aan toe. Dus lekker veel getut in de badkamer. Series bingewatchen (the crown) onder een dekentje. Genieten van de cadeautjes uit de december adventskalender van Goodiebox. Dat voelde elke dag wel als een klein feestje. En ik ben op de valreep nog naar de kapper geweest, vlak daarna ging de boel weer op slot.

Mijn December 2020 - 16 december luchtfoto
Mijn December 2020 – 16 december luchtfoto

Een rustig maandje dus. Maar wel een aantal leuke foto’s voor Instagram. Zoals bovenstaande foto van een mooie zonsopkomst op in de ochtend van 16 december. Kijk je even mee naar de rest van mijn December 2020.

Aeon & Lola

Met de poekies gaat alles prima. Ik gaf in de maandupdate van November al aan dat ik een test was gestart met kalmerende brokken van Royal Canin. Wat blijkt, een aanrader als je een stressgevoelig kat hebt. Lola reageerde een heel stuk beter op de vuurwerk-knallen dan voorgaande jaren. De maand januari ga ik nog even door met de brokken, want dan staat de verbouwing van de badkamer op het programma. Iets wat voor een stressgevoelige kat ook weer de nodige momentjes oplevert.

Sporten

Tot aan de lockdown toch nog een paar keer naar de sportschool geweest. Maar de hele mondkapjesplicht tijdens het sporten vind ik nogal een dingetje. Ik ben absoluut niet tegen mondkapjes! Maar heb je al eens een mondkapje opgezet nadat je van een loopband of crosstrainer bent gestapt… dan snap je het denk ik wel.

Most liked Instragram

Voor mijn blog 12 most liked maakte ik onderstaande collage zodat ik deze op Instagram kon delen. Het werd de foto met de meeste likes in de maand december!

Blogs van november 2020

In de maand decvember kwamen de volgede blogs online:

Mijn december 2020 - leuke samenwerking met YouMadu
18 december 2020 – leuke samenwerking met YouMadu

De maand Januari. geen idee wat deze gaat brengen. Een ding is wel zeker; de badkamer gaat verbouwd worden. Een grote klus. En het het wordt hopelijk super mooi! Ik heb er erg veel zin in (het wordt gedaan) maar zie er ook enorm tegen op (de puin in huis, geen badkamer hebben, en je gast in je eigen huis voelen). Eventjes doorbijten dus.

Hoe was jouw december? OF heb je misschien al leuke plannen voor januari?

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

14 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.