Mijn Maand
Getting Personal

Mijn Februari 2014

En alweer een maandje voorbij. Tijd voor een overzicht.

De maand begon uitermate prima met een heerlijk weekendje uitwaaien aan zee en lekker shoppen in Den Haag.

Woeste golven | Lekker uitwaaien
Woeste golven | Lekker uitwaaien

Negen februari was ik als een kind zo blij; ik paste weer in mijn motorbroek. En daar had je dan ook alles mee gezegd. Bewegen ging echt nog niet, hihi! Het gehoopte eerste motorritje dan ook maar uitgesteld totdat ik ook kan bewegen in mijn broek 😉

10 februari. Senna is niezig inclusief groene snottebelletjes. Zo zielig! Kuurtje gekregen van de dierenarts en als opdracht gekregen dat ik moest stomen. Hoe je dat met een kat doet, zo dus…

16 februari; Ik kan bewegen in mijn motorbroek. Het eerste ritje van het jaar is een feit, al is het noodgedwongen achterop mijn eigen motor. Helemaal droog houden we het niet. En jeetje, nooit geweten dat mijn Tiger zo’n smeerboel maakt van een passagier.

Na de natte eerste rit van het jaar 2014 de rest van de dag lekker relaxt gedaan met iPad, thee en fleece.

17 februari; Senna voelt zich gelukkig een stuk beter, dat is te merken. Haar favoriete bezigheid; een pas opgemaakt bed in kruipen.

Het laatste weekend van februari stond in het teken van de motorbeurs. Waar ik een paar gehoorbeschermers heb laten aanmeten. Iets waar ik eigenlijk te lang mee gewacht heb *schaam*. Verder nog een flinke buit aan allerlei informatie materiaal verzameld.

20 februari – tijd gemaakt voor wat serieuze me-time. Heerlijk!

Motorbeurs 2014 buit
Motorbeurs 2014 buit

als ik er zo op terug kijk een maand met veel leuke momenten en fijne uitjes. Zo wil ik er nog wel een paar 🙂

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.