Mijn Maand
Getting Personal

Mijn Februari 2019

En voor je het weet is ook februari weer voorbij. Wat een weertje hebben we gehad he. Ik ben zelfs in korte broek gaan hardlopen! Maar ik heb meer gedaan deze maand. Ik neem je mee naar mijn februari aan de hand van mijn Instagram foto’s.

Happy Moments

Het belangrijkste wat deze maand plaatsvond is de vakantie die geboekt werd. Na heel wat jaartjes Oostenrijk en/of Duitsland te hebben verkend, gaan we dit jaar naar het mooie Florida! Ik kan niet wachten! Verder was het vooral werken, studeren en de carnavals pakken klaarmaken. Qua instagram-foto’s is het dan ook een redelijk rustige maand.

Sporten

Deze maand gelukkig wel weer wat vaker gaan hardlopen dan in januari. En ook wat vaker de sportschool bezocht. Qua hardlopen zit ik weer in een lekkere flow dus ik hoop dat ik mijn gestelde doelen kan gaan waarmaken. Ik loop weer pijnvrij, wat heerlijk is, kunst is nu om ook pijnvrij en zonder blessures te blijven lopen.

Aeon & Lola

Ook de twee poekies zijn wat minder vaak op de foto gezet deze maand. Welgeteld één foto is voorbij gekomen op mijn instagram: Lola heeft een plekje waar ze erg graag ligt, tussen onze kussens in.

Instagram

De foto met de meeste likes op instagram in februari 2019 is onderstaande. Het is de Sint Servaasbrug in mijn eigen stad Maastricht.

Film of Serie Tip

Geen nieuwe toffe film of serie ontdekt die ik graag met je deel. We hebben ‘You’ op Netflix een kans gegeven, maar halverwege de eerste aflevering al afgezet. Wel wilden we nog graag eens alle delen van de hongergames eens achter elkaar kijken, wat we dan ook gedaan hebben. Alleen de laatste uit de reeks moet we nog kijken.

Mocht iemand nog een goede serie op Netflix weten, gooi je tip vooral even in de comments!

Blogs van Februari

Onderstaande blogs kwamen in februari online.

Looking Foward To…

Sowieso de ‘vastelaovend’ ofwel Carnaval, die vanmiddag voor mij al begint 🙂 Carnavals-zondag en -dinsdag spelen met de band in het centrum van Maastricht en voor de rest nog geen idee of ik nog meer ga vieren.

Ook wat de rest van de maand maart gaat brengen nog geen idee en ik heb ook geen concrete plannen. Ik heb nog genoeg modules die afgerond moeten worden voor mijn opleiding tot Virtual Assistant. Dus ik vermoed dat ik in de maand maart flink wat studie-uren daar in stop!

Hoe was jouw februari?

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.