Mijn Maand
Getting Personal

Mijn Februari 2020

En toen was ook februari om. Omgevlogen voor mijn gevoel, ook al hadden we een dagje extra. Tijd voor een terugblik op de maand middels mijn instagram foto’s. Een terugblik met lekker veel poekie foto’s, voorbereidingen voor carnaval en de foto met de meeste likes op instagram. Kom je even mee gluren naar mijn februari 2020?

Happy Moments

Februari staat voor mij elk jaar altijd in het teken van carnaval. Is mijn pak nog in orde of moet er iets hersteld of nieuws gemaakt worden? Dit jaar koos ik voor iets nieuws voor op mijn hoofd. Op onderstaande foto mijn headdress nog ‘in progress’.

Maar er was meer. Ik bakte een bananenbrood. Weer volgens een ander recept, hij was lekker, maar niet overheerlijk! Ik ben nog steeds op zoek naar het beste recept. Tips mogen in de reacties!

Ik maakte ook weer een lekker veel foto’s van mijn poekies Aeon en Lola.

Verder kreeg ik wat nieuwe spulletjes toegestuurd om te testen (L). Binnenkort kun je een review lezen op mijn blog. En kocht ik wat fijn leesvoer om onze twee komende citytrips voor te bereiden.

Sporten

Ik ben eerlijk, het was een drama-maand qua sporten en bewegen. Ik begon de maand met een fikse verkoudheid/griepje waardoor ik alles zowat bij elkaar blafte. Bij de minste of geringste beweging kwam er weer een hoestbui opzetten. Zo min mogelijk bewegen dus en kamperen op de bank met een dekentje en vergezeld met veel theetjes met honing, een zak Anta Flu en hoestdrank. Daarna volgde de voorbereidingen voor carnaval en carnaval zelf. Niet bepaald dagen dat ik in de sportschool te vinden ben. Volgende maand nieuwe kansen!

Most Liked Instagram

De foto met de meeste hartjes op instagram is onderstaande. Een foto genomen vanaf het pleintje bij de Mestreechter Geis richting Stokstraat. Een week voor de carnaval, de week waarin Maastricht langzaam rood, geel en groen kleurt.

Blogs februari 2020

Aangezien ik een weekje grieperig was, druk was met de voorbereidingen voor carnaval en carnaval zelf was het aantal blogs wat minder.

Zo, dat was dan mijn februari weer in het kort. Een prima maandje ondanks het gekuch en gehoest. Geen foto’s van de carnaval zelf op instagram en dus ook niet hier. Je kunt wel nog wat bewegend samba beeld terug vinden in mijn story highlights.

Hoe was jouw maand? Nog toffe dingen gedaan? misschien zelfs carnaval gaan vieren?

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

18 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.