Home » Mijn Februari 2020

Mijn Februari 2020

Mijn Maand

En toen was ook februari om. Omgevlogen voor mijn gevoel, ook al hadden we een dagje extra. Tijd voor een terugblik op de maand middels mijn instagram foto’s. Een terugblik met lekker veel poekie foto’s, voorbereidingen voor carnaval en de foto met de meeste likes op instagram. Kom je even mee gluren naar mijn februari 2020?

Happy Moments

Februari staat voor mij elk jaar altijd in het teken van carnaval. Is mijn pak nog in orde of moet er iets hersteld of nieuws gemaakt worden? Dit jaar koos ik voor iets nieuws voor op mijn hoofd. Op onderstaande foto mijn headdress nog ‘in progress’.

Maar er was meer. Ik bakte een bananenbrood. Weer volgens een ander recept, hij was lekker, maar niet overheerlijk! Ik ben nog steeds op zoek naar het beste recept. Tips mogen in de reacties!

Ik maakte ook weer een lekker veel foto’s van mijn poekies Aeon en Lola.

Verder kreeg ik wat nieuwe spulletjes toegestuurd om te testen (L). Binnenkort kun je een review lezen op mijn blog. En kocht ik wat fijn leesvoer om onze twee komende citytrips voor te bereiden.

Sporten

Ik ben eerlijk, het was een drama-maand qua sporten en bewegen. Ik begon de maand met een fikse verkoudheid/griepje waardoor ik alles zowat bij elkaar blafte. Bij de minste of geringste beweging kwam er weer een hoestbui opzetten. Zo min mogelijk bewegen dus en kamperen op de bank met een dekentje en vergezeld met veel theetjes met honing, een zak Anta Flu en hoestdrank. Daarna volgde de voorbereidingen voor carnaval en carnaval zelf. Niet bepaald dagen dat ik in de sportschool te vinden ben. Volgende maand nieuwe kansen!

Most Liked Instagram

De foto met de meeste hartjes op instagram is onderstaande. Een foto genomen vanaf het pleintje bij de Mestreechter Geis richting Stokstraat. Een week voor de carnaval, de week waarin Maastricht langzaam rood, geel en groen kleurt.

Blogs februari 2020

Aangezien ik een weekje grieperig was, druk was met de voorbereidingen voor carnaval en carnaval zelf was het aantal blogs wat minder.

Zo, dat was dan mijn februari weer in het kort. Een prima maandje ondanks het gekuch en gehoest. Geen foto’s van de carnaval zelf op instagram en dus ook niet hier. Je kunt wel nog wat bewegend samba beeld terug vinden in mijn story highlights.

Hoe was jouw maand? Nog toffe dingen gedaan? misschien zelfs carnaval gaan vieren?

18 Comments

 1. 3 maart 2020 / 17:11

  Geen carnaval, wel leuke dingen gedaan 🙂 hoop dat het inmiddels beter met je gaat!

 2. 3 maart 2020 / 20:46

  Wat ziet je headdress er gaaf uit zeg! Wij hebben geen carnaval gevierd, maar de kids uiteraard wel verkleed.

 3. 3 maart 2020 / 22:29

  Je headdress is wel echt waanzinnig mooi. Ik heb geen carnaval gevierd. Dat doe ik eigenlijk nooit.

 4. 5 maart 2020 / 22:02

  Wat heb je prachtige foto’s gemaakt van Aeon en Lola!

  • 8 maart 2020 / 9:11

   Thnx! Ik geniet ook altijd van de foto’s van jouw knuffel-doggies

 5. 6 maart 2020 / 13:03

  wat een fijn overzichtje met leuke foto’s! Zelf genoten van Februari door een fijn uitje samen en onze verjaardagsviering <3

 6. 7 maart 2020 / 13:03

  En het kuchen en hoesten is in maart nog erger geworden, feest! Jouw februari klinkt inderdaad erg leuk, om van te genieten. Hopelijk de komende maand weer.

 7. 8 maart 2020 / 21:46

  Ik ben ook nog steeds op zoek het ultieme recept voor bananenbrood. Chickslovefood komt wel in de buurt.

 8. 9 maart 2020 / 10:26

  wat een mooie fotos weer en hoop dat je je wat beter voelt 😉

 9. 9 maart 2020 / 19:18

  Foto kreeg terecht heel wat likes. Prachtig plaatje

 10. 10 maart 2020 / 10:04

  Wat vet die headress…hoe lang ben je wel niet bezig om zoiets te maken?

 11. 10 maart 2020 / 11:10

  Bij mij dit jaar ook geen carnaval. Maar gelukkig wel andere leuke dingen gedaan. Lekker gegeten met vrienden, naar een festival geweest ed

 12. 13 maart 2020 / 22:11

  Die headdress ziet er gaaf uit zeg! En wat een leuke katten! Ze lijken erg op die van mij <3

 13. 15 maart 2020 / 18:10

  Oh wat zijn die twee poekies van jou super schattig en ze zijn helemaal op hun gemak dat zie je zo 🙂

 14. 18 maart 2020 / 17:13

  Bij mij was het ook drama met sport en bewegen, maar dat zal alleen maar verder toenemen. Lang leve de virussen :p

 15. 20 maart 2020 / 11:32

  Ik ben onder de indruk van je bijzondere hoofddeksel! Heb je ook een foto waarop je het draagt? Daar ben ik wel benieuwd naar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.