Mijn Maand
Getting Personal

Mijn Februari 2021

Februari. Om voor ik er erg in had. Voorbij gevlogen lijkt wel. De maand dat onze badkamer eindelijk helemaal klaar is. De maand dat eigenlijk carnaval zou zijn. De maand dat ik wat knopen doorhakte op zakelijk gebied. Ik neem je graag mee op reis door mijn februari aan de hand van mijn Instagram foto’s.

Happy Moments – Life Update

Hoogtepunt van februari. Onze badkamer! En oh, wat ben ik blij ermee. Foto’s zeggen zoveel meer dan woorden. Dus bij deze. Dan snap je mijn blijdschap.

Ja, en dan carnaval. Ik dacht dat ik wel een jaartje zonder zou kunnen. Dat ik het niet zou missen. Niets is minder waar. Maar goed, het is even niet anders. Volgend jaar halen we het hopelijk dubbel en dwars in. En middels wat vrolijke tulpen toch wat rood, geel en groen in huis!

Fijn het voorjaar in huis gehaald middels deze vrolijk tulpen!
Fijn het voorjaar in huis gehaald middels deze vrolijk tulpen!

Op zakelijk gebied heb ik wat knopen doorgehakt. Vorig jaar heb ik om verschillende persoonlijke redenen een punt achter mijn werkzaamheden als VA (Virtual Assistant) gezet. In februari kreeg ik twijfels. Maar wat let me om gewoon weer het draadje op te pakken waar ik gebleven ben. Ik werk dus aan een soort van comeback 🙂

The comeback is always stronger than the setback!

Aeon & Lola

Alles prima met broer en zus. Ik had verwacht dat door de stress van de verbouwing van de badkamer Lola weer een blaasontsteking zou krijgen. Dit is gelukkig niet het geval geweest. Lola is helemaal happy de peppie 🙂 Getuige ook de heerlijke foto die ik van haar maakte.

Lola genietend van de zon!

Sporten

De sportscholen zijn helaas nog steeds gesloten. Dus we zijn met met zijn allen nog altijd aangewezen op alternatieve manieren om te bewegen. Ik ben dan ook nog altijd heel erg blij met de aanschaf van onze fietsen. Ik maakte in de maand februari dan ook een aantal fijne tochtjes op de fiets. Het heerlijke voorjaarsweer maakte het opstappen een stuk makkelijker dan een maand eerder kan ik je zeggen 🙂

Langs mijn favoriete stukje Maastricht gefietst.

Verder ben ik op zoek gegaan naar leuk fiets- en mountainbike routes. Niet alleen in de omgeving van mijn woonplaats, maar ook elders in het land. In juni hebben we een heerlijk weekend weg geboekt naar de Veluwe. En ook dan gaan de mountainbikes mee voor een leuke tocht.

Most Liked instagram

De foto met de meeste likes op isntagram; een mooi doorkijkje vanaf een bruggetje over de Jeker.

Mooi doorkijkje!

Blogs van februari 2020

In januari weer aan aantal blogs geschreven. Ik merk dat het de laatste tijd vooral veel interieur-blogs zijn. Ook super leuk natuurlijk. Vooral nu we met zijn allen veel thuis zijn. Maar ik hoop dat het binnenkort toch weer iets meer richting de Travel gaat. Verder heb ik nog wat leuk ideeën in mijn hoofd voor wat betreft fiets-routes en mijn blog.

De blogs van februari:

Hoeg Brögk (Hoge brug) in Maastricht.
Meer van dit soort foto’s? Volg me dan op instagram.

Hoe was jouw februari? Nog spannende dingen gedaan? Mooie plannen gemaakt voor het komende voorjaar misschien?

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

17 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.