Home » Mijn Februari 2021

Mijn Februari 2021

Mijn Maand

Februari. Om voor ik er erg in had. Voorbij gevlogen lijkt wel. De maand dat onze badkamer eindelijk helemaal klaar is. De maand dat eigenlijk carnaval zou zijn. De maand dat ik wat knopen doorhakte op zakelijk gebied. Ik neem je graag mee op reis door mijn februari aan de hand van mijn Instagram foto’s.

Happy Moments – Life Update

Hoogtepunt van februari. Onze badkamer! En oh, wat ben ik blij ermee. Foto’s zeggen zoveel meer dan woorden. Dus bij deze. Dan snap je mijn blijdschap.

Ja, en dan carnaval. Ik dacht dat ik wel een jaartje zonder zou kunnen. Dat ik het niet zou missen. Niets is minder waar. Maar goed, het is even niet anders. Volgend jaar halen we het hopelijk dubbel en dwars in. En middels wat vrolijke tulpen toch wat rood, geel en groen in huis!

Fijn het voorjaar in huis gehaald middels deze vrolijk tulpen!
Fijn het voorjaar in huis gehaald middels deze vrolijk tulpen!

Op zakelijk gebied heb ik wat knopen doorgehakt. Vorig jaar heb ik om verschillende persoonlijke redenen een punt achter mijn werkzaamheden als VA (Virtual Assistant) gezet. In februari kreeg ik twijfels. Maar wat let me om gewoon weer het draadje op te pakken waar ik gebleven ben. Ik werk dus aan een soort van comeback 🙂

The comeback is always stronger than the setback!

Aeon & Lola

Alles prima met broer en zus. Ik had verwacht dat door de stress van de verbouwing van de badkamer Lola weer een blaasontsteking zou krijgen. Dit is gelukkig niet het geval geweest. Lola is helemaal happy de peppie 🙂 Getuige ook de heerlijke foto die ik van haar maakte.

Lola genietend van de zon!

Sporten

De sportscholen zijn helaas nog steeds gesloten. Dus we zijn met met zijn allen nog altijd aangewezen op alternatieve manieren om te bewegen. Ik ben dan ook nog altijd heel erg blij met de aanschaf van onze fietsen. Ik maakte in de maand februari dan ook een aantal fijne tochtjes op de fiets. Het heerlijke voorjaarsweer maakte het opstappen een stuk makkelijker dan een maand eerder kan ik je zeggen 🙂

Langs mijn favoriete stukje Maastricht gefietst.

Verder ben ik op zoek gegaan naar leuk fiets- en mountainbike routes. Niet alleen in de omgeving van mijn woonplaats, maar ook elders in het land. In juni hebben we een heerlijk weekend weg geboekt naar de Veluwe. En ook dan gaan de mountainbikes mee voor een leuke tocht.

Most Liked instagram

De foto met de meeste likes op isntagram; een mooi doorkijkje vanaf een bruggetje over de Jeker.

Mooi doorkijkje!

Blogs van februari 2020

In januari weer aan aantal blogs geschreven. Ik merk dat het de laatste tijd vooral veel interieur-blogs zijn. Ook super leuk natuurlijk. Vooral nu we met zijn allen veel thuis zijn. Maar ik hoop dat het binnenkort toch weer iets meer richting de Travel gaat. Verder heb ik nog wat leuk ideeën in mijn hoofd voor wat betreft fiets-routes en mijn blog.

De blogs van februari:

Hoeg Brögk (Hoge brug) in Maastricht.
Meer van dit soort foto’s? Volg me dan op instagram.

Hoe was jouw februari? Nog spannende dingen gedaan? Mooie plannen gemaakt voor het komende voorjaar misschien?

17 Comments

 1. Frederique
  1 maart 2021 / 8:29

  Zo mooi geworden de badkamer, begrijp dat je er blij mee bent. Succes met het weer oppakken van de VA projecten!

 2. 1 maart 2021 / 10:37

  De badkamer is mooi geworden. Wij staan in de wacht tot onze badkamer opnieuw betegeld kan worden. Ik hoop dat het nog voor de zomervakantie is.

 3. 1 maart 2021 / 11:19

  Wauw de badkamer is onwijs mooi geworden. Bij ons thuis is de tuin nog een grote chaos waar druk aan wordt gewerkt.

 4. 1 maart 2021 / 12:38

  Wow! Ik kan me voorstellen dat je daar ontzettend blij mee bent, wat een prachtige badkamer zeg. Heerlijk! Die van ons moet ook nog altijd gedaan worden….

 5. Jasmina
  1 maart 2021 / 12:47

  Leuk dat je toch weer als VA aan de slag gaat…voor mij was februari een lastige maand…de maand waarin mijn vader de strijd tegen kanker verloor 🙁

 6. 1 maart 2021 / 19:28

  Jullie badkamer ziet er top uit hoor! Kan me voorstellen dat het heerlijk genieten is om in zo’n mooie ruimte te douchen. En ja, ik hoop zelf ook dat we binnenkort weer wat meer op pad kunnen gaan, want vooralsnog gaat het bij mij vooral over wandelroutes. Eind maart staat er een weekendje weg gepland, dus hopelijk gaat het door.

 7. 2 maart 2021 / 0:04

  Wat een prachtige badkamer, snap wel dat je daar heel blij van word. Jammer van carnaval

 8. 2 maart 2021 / 10:40

  Wat een mooie badkamer is het geworden. Veel plezier er mee

 9. 3 maart 2021 / 10:31

  Oooh die badkamer wauw prachtig ik snap dat jullie daar blij mee zijn! Wij willen onze badkamer ook vernieuwen.

 10. Jasmina
  7 maart 2021 / 19:35

  Oow wow wat een mooie badkamer..vooral met die blauwe lichtstrip!

 11. 8 maart 2021 / 9:11

  dan maar carnaval in jullie badkamer vieren want daar is die mooi genoeg voor 😀 en de foto van de poes och hoe cute :

 12. 8 maart 2021 / 13:22

  Zo! Die badkamer en hoe gaaf met de kleur! Inderdaad wat Rachel zegt. Dan maar carnaval in de badkamer ?
  En fijn dat Lola geen blaasontsteking heeft gekregen. Hier was februari de maand van verjaardag H. (niet gevierd) en Mila (ook niet kunnen vieren met familie). Uiteindelijk is ze met H. maar naar mijn schoonouders gegaan, zodat zij niet een voor een hoefden te komen. Gedoe. Maar het is niet anders. Een kinderfeestje vond ik ook niet verantwoord (omdat de scholen amper open waren en men zo ingewikkeld doet) aldus kwam alleen haar bestie. En dat was ook heel erg leuk. Het is zoals het is.

 13. 8 maart 2021 / 20:22

  Ik snap dat je blij bent met de badkamer! Ziet er goed uit! En kan me voorstellen dat die fietsen ook fijn zijn in deze periode! Lekker van genieten!

 14. Jouvence
  15 maart 2021 / 11:19

  Wauw, wat is de badkamer prachtig geworden zeg! Fijn dat de katten er ook weinig last van hebben gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.