Home » Mijn Januari 2019

Mijn Januari 2019

Mijn Maand

Eind vorig jaar heb ik me voorgenomen dat mijn maandoverzichten weer terug zouden komen. Persoonlijk vind het het altijd wel leuk om even terug te blikken op de maand. En deze persoonlijke terugblik werd ook altijd veel gelezen. Bij deze dan ook: mijn januari 2019.

mijn januari 2019

Happy Moments

Ik vind januari altijd zo’n vreselijk lange en saaie maand. Het is koud, donker en vaak is het weer ook niet echt optimaal. Een maand die ik het liefst zo snel als mogelijk voorbij zie.
Toch heb ik nog genoeg gedaan om de maand aangenaam te maken. Zo startte ik met mijn opleiding. Een opleiding wat toch meer vrije tijd inneemt dan gedacht. Ik maakte een heerlijke wandeling door het stadspark van Maastricht. We gingen uiteten met vrienden en ik at de lekkerste pizza ooit. Ik begon aan de carnavals pakjes. En we maakte de eerste plannen voor de zomer vakantie.

Bij deze dan ook enkele foto’s de Januari 2019 typeren 🙂

Sporten

Helaas niet zoveel als ik voorgenomen had. Het weer was me te slecht om te gaan hardlopen of ik had het te druk met mijn opleiding. Desondanks toch nog 4 keer gaan hardlopen. Nu alleen nog wat regelmatiger naar de sportschool, want daar ben ik welgeteld 2 keer geweest.

Aeon & Lola

Met Aeon en Lola gaat het prima. Niks te klagen, rond en gezond. Ik maakte deze maand niet zo veel foto’s van ze. Maar toch weer een paar die de nodige ooh’s en ahh’s op instagram opleverden.

Instagram

De foto met de meeste likes op instagram in Januari 2019 is onderstaande. Genomen op een zonnige maar ijskoude zaterdag tijdens mijn hardloop rondje.

mijn januari 2019

Film of Serie Tip

Ik keek op aanraden van een hele lieve vriendin een wel heel leuke romantische comedy op Netflix. Het is al een iets oudere film, dus misschien ken je hem al. Ik kende hem nog niet en heb me een avondje prima vermaakt met The Ugly Truth (2009)

Blogs van Januari

Onderstaande blogs kwamen in januari online. Ik zit in een lekkere flow wat bloggen betreft. Ik heb nog voldoende inspiratie, maar mocht je een leuk idee hebben voor me, laat me dat dan vooral even weten.

Meedoen met de winaktie ook mag nog steeds, gewoon even een reactie achter laten op de betreffende blogpost.

Looking Foward To…

Ik heb voor de maand februari nog geen spannende of speciale dingen in de agenda staan. Het zal vooral een maand worden waarin stappen gemaakt gaan worden met mijn opleiding en onderneming. Én er moet ook nog een pakje af voor de carnaval. Verder zullen we de plannen voor de zomer vakantie nog verder gaan uitwerken. Kortom druk genoeg!

Hoe was jouw januari. Nog leuke dingen gedaan?

17 Comments

 1. 1 februari 2019 / 8:58

  Leuk om terug te zien, ik vind januari helemaal nooit zo erg, ik vind het altijd weer een moment van opnieuw beginnen, starten en genieten of zo.We hebben ook echt wel leuke dingen gedaan en genoten ( onder andere van de sneeuw)

 2. 1 februari 2019 / 9:08

  ACtieve maand was het voor jou! Ik ben benieuwd hoeveel tijd jij zo ongeveer kwijt bent met je blog en alles dat daar bij komt kijken.

 3. 1 februari 2019 / 9:15

  Toch maar mooi 4 keer hardgelopen, dat is toch al 1 keer per week. Een mooie start!

 4. 1 februari 2019 / 9:28

  Altijd leuk om te lezen, zo’n maandblog! Goeie start met rennen! Ga zo door:)

 5. 1 februari 2019 / 20:17

  Wat een fijne, actieve maand! Lekker bezig geweest met hardlopen… Dat mis ik toch wel hoor, het sporten zo met mijn zwangerschap.

 6. 2 februari 2019 / 11:33

  Leuk om op terug te kijken.
  Ik vond de maand eigenlijk helemaal niet lang. Hij ging heel snel voorbij. En ik ben lekker actief bezig geweest. Veel op tijd op stal doorgebracht en in onze eigen “gym” waar we het sporten van minimaal 3 keer in de week weer hebben opgepakt. Heerlijk!

 7. 2 februari 2019 / 21:01

  Die foto van de poezenpootjes is echt super schattig! Ik heb niet zo heel veel bijzondere dingen gedaan in januari haha. De winter overleven vooral 😉

 8. 2 februari 2019 / 22:49

  Bij ons is januari vooral een maand met veel verjaardagen. Op mijn werk, ik sta voor de klas, ben ik altijd wel blij dat de rust na de drukke decembermaand weer is teruggekeerd.

 9. 3 februari 2019 / 13:53

  Ik vind deze blog heel leuk opgezet 🙂 complimenten! Leuk om over je maand te lezen en knap dat je zo sportief bezig bent geweest.

 10. 4 februari 2019 / 11:12

  Aeon en Lola … smelt! Wat een waanzinnig mooie foto’s van ze. Superlief. Januari was zo-zo. Een stille maand en inderdaad, het voelde grijs, moeilijk, ingewikkeld en als een opstartperiode. Ik kijk erg uit naar de zomer want met kou, sneeuw en regen doe je mij geen plezier eigenlijk. Maar ja, het hoort erbij. Inmiddels ben ik drie keer per week in de sportschool te vinden en ik hoop dit zelfs nog uit te breiden,

 11. 4 februari 2019 / 16:48

  Actieve maand. En wat een leuke foto’s! Voor dat poesje, zo lief!

 12. Frederique
  5 februari 2019 / 18:32

  Altijd leuk zo’n maandoverzicht. Het valt me op dat veel mensen januari een rotmaand vinden haha. Ik niet eigenlijk. Ik houd niet van winter maar januari voelt vaak als een nieuw begin wat ik fijn vind en ik ben in januari jarig dus dat is ook altijd wel leuk. Ik vind september een rotmaand. Dan voel je dat je de zomer heel lang niet zult zien en daar word ik verdrietig van 😉

 13. Laura
  6 februari 2019 / 11:05

  Wat leuk om ozo terug te kijken op de maand. Zeker iets om te onthouden.

 14. 6 februari 2019 / 18:45

  Januari is een heerlijke rustige maand na de drukte van december. Dat vind ik ook wel weer heel fijn. Ik vind het leuk hoe je de maand met foto’s typeert.

 15. 6 februari 2019 / 20:50

  oh jij doet ook aan hardlopen, ik ook. Leuk om je foto’s te zien. Ik vind persoonlijk januari ook geen leuke maand en met februari heb ik ook al niks.

 16. 11 februari 2019 / 10:51

  Wat een actieve maand, ik doe ook maandelijks een overzichtje. Vind het ook zo leuk voor mezelf haha 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.