Mijn Maand
Getting Personal

Mijn Januari 2019

Eind vorig jaar heb ik me voorgenomen dat mijn maandoverzichten weer terug zouden komen. Persoonlijk vind het het altijd wel leuk om even terug te blikken op de maand. En deze persoonlijke terugblik werd ook altijd veel gelezen. Bij deze dan ook: mijn januari 2019.

mijn januari 2019

Happy Moments

Ik vind januari altijd zo’n vreselijk lange en saaie maand. Het is koud, donker en vaak is het weer ook niet echt optimaal. Een maand die ik het liefst zo snel als mogelijk voorbij zie.
Toch heb ik nog genoeg gedaan om de maand aangenaam te maken. Zo startte ik met mijn opleiding. Een opleiding wat toch meer vrije tijd inneemt dan gedacht. Ik maakte een heerlijke wandeling door het stadspark van Maastricht. We gingen uiteten met vrienden en ik at de lekkerste pizza ooit. Ik begon aan de carnavals pakjes. En we maakte de eerste plannen voor de zomer vakantie.

Bij deze dan ook enkele foto’s de Januari 2019 typeren 🙂

Sporten

Helaas niet zoveel als ik voorgenomen had. Het weer was me te slecht om te gaan hardlopen of ik had het te druk met mijn opleiding. Desondanks toch nog 4 keer gaan hardlopen. Nu alleen nog wat regelmatiger naar de sportschool, want daar ben ik welgeteld 2 keer geweest.

Aeon & Lola

Met Aeon en Lola gaat het prima. Niks te klagen, rond en gezond. Ik maakte deze maand niet zo veel foto’s van ze. Maar toch weer een paar die de nodige ooh’s en ahh’s op instagram opleverden.

Instagram

De foto met de meeste likes op instagram in Januari 2019 is onderstaande. Genomen op een zonnige maar ijskoude zaterdag tijdens mijn hardloop rondje.

mijn januari 2019

Film of Serie Tip

Ik keek op aanraden van een hele lieve vriendin een wel heel leuke romantische comedy op Netflix. Het is al een iets oudere film, dus misschien ken je hem al. Ik kende hem nog niet en heb me een avondje prima vermaakt met The Ugly Truth (2009)

Blogs van Januari

Onderstaande blogs kwamen in januari online. Ik zit in een lekkere flow wat bloggen betreft. Ik heb nog voldoende inspiratie, maar mocht je een leuk idee hebben voor me, laat me dat dan vooral even weten.

Meedoen met de winaktie ook mag nog steeds, gewoon even een reactie achter laten op de betreffende blogpost.

Looking Foward To…

Ik heb voor de maand februari nog geen spannende of speciale dingen in de agenda staan. Het zal vooral een maand worden waarin stappen gemaakt gaan worden met mijn opleiding en onderneming. Én er moet ook nog een pakje af voor de carnaval. Verder zullen we de plannen voor de zomer vakantie nog verder gaan uitwerken. Kortom druk genoeg!

Hoe was jouw januari. Nog leuke dingen gedaan?

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

17 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.