Mijn Maand
Getting Personal

Mijn Januari 2020

Terug van weggeweest. Mijn maandoverzichten! Even terugblikken naar wat fijne momenten middels de leukste foto’s. Hoe gaat het met sporten en mijn gewicht. De meest favoriete foto op Instagram, blogcijfertjes en meer.

Happy Moments

Wat fijne momentje van januari op een rij.
Links: Aeon die heerlijk bij me ligt. Ik kan hier zo van genieten!!
Rechts: PokeBowls! Een nieuwe voor de lunch. Zo lekker!

Links: weer wat vaker op het menu, een lekkere smoothie.
Rechts: een inspirerend bezoekje aan de vakantie beurs bracht ons op mooie nieuwe ideeën voor een eventuele volgende reis.

Links: weer even dagdromen naar het mooie zonnige Florida middels deze foto. Maar ook vooruitkijken naar de komende trip: Krakau en een bezoek aan Auschwitz.
Rechts: een van de meest gave foto’s die ik maakte in Florida. Ik vatte alle wildlife-fotografie samen in deze post.

Links: hij werd super goed ontvangen, mijn blog checklist. Ooit gemaakt voor mezelf, nu ook beschikbaar voor iedereen die daar behoefte aan heeft.
Rechts: fijne hoekjes met meer groen creëren in huis. Goed gelukt toch? Nu hopen dat Aeon en Lola er niet naar om kijken. Want de reden dat ik geen planten meer in thuis had, waren die twee deugnieten.

Sporten

Ik ging drie keer hardlopen. Waarbij ik twee keer een foto nam. Een goed begin van januari zou je zeggen. Niets is minder waar, want hier bleef het bij. Ook het aantal sportschool bezoekjes was minimaal. Ik heb totaal geen motivatie. Mijn gewicht is na de feestdagen gewoon écht te hoog. Ik weet dat ik actie moet ondernemen. Hopelijk brengt Februari me wat meer motivatie.

Most liked Instagram

De foto met de meeste likes was onderstaande. Een foto uit 2013, van onze reisje naar Disneyland Paris, die ik hergebruikte om mijn nieuwste blog, 7 Redenen om een pretpark te bezoeken, te promoten.

Blogs van Januari 2020

Ik had in januari een record aantal bezoekers op mijn blog. Zo gaaf! Het zorgde ervoor dat ik enorm veel zin had om nieuwe blogs te blijven schrijven. Onderstaande blogs verschenen in Januari.

Welke blog vond jij het leukste? En waar zou je meer van willen zien?

De lange maand januari is om. Op naar een sportiever februari! Op naar de carnaval.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

12 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.