Home » Mijn Januari 2021

Mijn Januari 2021

Mijn Maand

Januari, ik vind het altijd een vreselijk lange maand. En ook dit jaar was het niet anders. Wel met het grote verschil dat er wat spannends op de planning stond: de verbouwing van onze badkamer! Kijk je even mee naar mijn januari aan de hand van mijn instagram foto’s.

Happy moments – Life update

Ik heb eigenlijk niet veel meer gedaan dan gewerkt en genoten van en enkele mooie winterse dagen. Verder stond januari vooral in het teken van de verbouwing van onze badkamer. Die verbouwing had iets meer impact op me dan verwacht. Ik weet van mezelf dat ik heel slecht tegen rotzooi, troep en niet-regelmaat kan en afgelopen tijd heeft dit ook weer bewezen. Dingen als migraines en slapeloze nachten dus.

Tijdens het schrijven van deze blog zijn ze aan de laatste dagen van de verbouwing bezig. Nog heel even doorzetten dus. Daarna kan ik genieten van een mooie luxe badkamer. Iets wat al jaren op de verlanglijst staat. Een klein voordeel had de verbouwing wel, ik had toestemming om op kantoor te werken. Na al die tijd thuis was dat wel een mooie afwisseling. Even wat andere muren om me heen.

Aeon & Lola

Deze maand geen foto’s van Aeon en Lola op instagram. Met de poekies gaat alles prima. Rond en gezond zullen we maar zeggen.

Sporten

Ik pakte het thuissporten weer op in de dagen dat het nog kon. De dagen dat het niet kon, stond mijn sportruimte (en werkkamer) namelijk vol met badkamer-spullen voor de verbouwing. Maar het voelde heerlijk om weer lekker bezig te zijn.

En ik stapte eindelijk weer eens op de fiets nadat ik een paar winterhandschoenen en wintersokken gekocht had. Heerlijk!! En met de juiste kleding dus heel goed te doen.

Most liked Instragram

De foto’s met de meeste vind-ik-leuks was die van onderstaande mooie muurschildering. De muurschildering was me niet onbekend, ik kom er vaak genoeg langs. Maar ik nam me nu de moeite deze prachtige mural in het Sphinxkwartier te Maastricht eens op de foto te zetten.

Mural Sphinxkwartier Maastricht
Mural Sphinxkwartier Maastricht

Blogs van januari 2020

Ik had in de maand Januari twee super toffe samenwerkingen waarmee ik mijn kleine urban jungle kon aanvullen. Verder bleef het redelijk rustig wat blogs betreft. Even wat andere dingen aan mijn hoofd, een verbouwing bijvoorbeeld.

En nu op naar een fijn februari. Hopelijk morgen we komende maand weer iets meer (avondklok weg, lockdown versoepelingen). Ik kijk er in elk geval behoorlijk naar uit! Hoe was jouw Januari? Nog een leuks gedaan?

12 Comments

 1. 1 februari 2021 / 14:25

  Leuk overzicht! Ik vind januari voor het grootste deel ook erg saai meestal

 2. 1 februari 2021 / 16:50

  Met de juiste kleding hoeft het weer inderdaad geen belemmering te zijn is ook mijn ervaring.

 3. Mandy
  1 februari 2021 / 23:24

  Oh wat een mooie foto! Ook zo met die lucht erbij

 4. 3 februari 2021 / 11:32

  Ik hoor meer mensen die zeggen dat januari zo lang duurt. Daar heb ik eigenlijk helemaal geen last van. Ik zie dat de dagen gaan lengen en dat is echt al heel erg fijn. Heerlijk dat je er weer op uit bent gegaan op de fiets. Moet ik ook weer eens doen. Sterkte met de laatste verbouwingsperikelen van de badkamer!

 5. 3 februari 2021 / 14:22

  Hier vliegt januari meestal voorbij, zo ook dit jaar weer. Kan ook te maken hebben met dat ik 2 kleine kinderen heb, dus geen moment rust haha!

 6. 3 februari 2021 / 17:11

  Januari was geen bijzondere maand, ik heb wel een paar keer in de vrieskou en zon kunnen wandelen. Maar helaas regent het de laatste tijd iedere dag. Hopelijk wordt februari droger. Het is heerlijk om dagelijks een frisse neus te halen. Goed voor mijn humeur.

 7. 3 februari 2021 / 20:33

  Echt een super mooie foto! En ja, mijn januari bestond vooral uit werken en bij redelijk weer wandelen. Ook ik had gehoopt dat er in februari iets meer mogelijk zou zijn, maar helaas, we zijn tot maart sowieso nog veel aan huis gekluisterd helaas.

  • Jasmina
   4 februari 2021 / 8:55

   Leuk overzicht. Voor mij was januari een zware maand…mijn vader is aan zijn laatste fase toegekomen en ik begin me al aardig een robot te voelen… maar heb me ook ingeschreven bij de kvk….dus dat is super positief voor mijn blog 🙂

 8. 4 februari 2021 / 11:42

  Leuk overzicht. Ik had in januari even lekker vakantie genomen. Dat was prettig. En we zijn druk met thuisonderwijs hier. De meest gelikede foto is erg mooi zeg! Indrukwekkend mooi genomen!

 9. 7 februari 2021 / 1:08

  Daar hou ik wel van zo’n muurschilderingen – echt prachtig – en ik zou zeggen geniet maar van je nieuwe badkamer 🙂

 10. 13 februari 2021 / 22:26

  Leuk overzicht om te lezen. Ik heb zelf veel gesport en nog meer gelezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.