Mijn Maand
Getting Personal

Mijn Juli 2014 Deel 2

Juli 2014 heeft voor mij twee belangrijke gebeurtenissen: De vakantie en Aeon en Lola. Vandaar dat ik mijn maandoverzicht opsplits in twee delen. Gisteren deel 1: een voorproefje van onze vakantie naar Oostenrijk. Vandaag Deel 2 – Aeon en Lola:

Aeon en Lola zijn bij ons komen wonen op 17 Juli

18 Juli – gelukkig heb ik de mogelijkheid tot thuiswerken. Zo kan ik de hele dag bij ze zijn en de boel een beetje in de gaten houden.

Aeon en ik zijn vrijwel meteen dikke vriendjes. Overal waar ik ben, is hij ook. Wel weer even wennen hoor, dat kleine grut daar aan je voeten

19 Juli - Mooie Aeon
19 Juli – Mooie Aeon

Op maandag een vrije dag die ik spendeer met vooral veel spelen met de kleintjes.

21 Juli - vrije maandag dus lekker spelen
21 Juli – vrije maandag dus lekker spelen

Poseren kunnen de kleintjes ook 🙂

Op zondag echt een off-day. Zelfs een afspraak afgezegd, iets wat ik niet snel doe. Maar bij het zien van Lola, wordt mijn dag een stuk beter.

Heerlijk toch, dat kleine grut in huis.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.