Mijn Maand
Getting Personal

Mijn Juni en Juli 2020

Ik gaf het in mijn vorige maandupdate al aan, de zin om te bloggen is er even niet. Eigenlijk de zin in heel het sociale media gedoe is even ver te zoeken. De reden: na een dag werken vanuit mijn eigen werkkamer, heb ik totaal geen zin meer om er nóg meer tijd te spenderen voor mijn blog. Ik heb er even lekker aan toegegeven. En dat heeft best goed gedaan, dat even minder social én online zijn.

Het aantal foto’s op instagram, die ik altijd gebruik om mijn maandoverzichten te maken was mede hierdoor ook een stuk minder. En daarom ook besloten de twee maanden samen te voegen.

Happy Moments – Life Update

Juni, de maand van mijn verjaardag. 46 alweer, stop de tijd! Vanwege alle maatregelen besloten een jaartje over te slaan qua viering. Wel nog een mooi boeketje bloemen gekregen en heerlijk gaan uiteten. Want uiteten mocht eindelijk weer eens!

een van de mooie bloemen uit het gekregen boeket
een van de mooie bloemen uit het gekregen boeket

En yes! Anderhalve week vakantie stond er op de agenda van eind Juni. Niet veel uitgevoerd in die vakantie, lekker op de camping geweest. Na al die tijd vanuit huis werken was dit een welkome verandering van omgeving.

Ook arriveerde, net als vorig, jaar de fitbox. Met daarin weer heel veel lekkere producten om te testen en te proeven. Alle instagram stories over de fitbox van 2020 vind je hier verzameld.

Fitbox - borotalco
Uit de fitbox van 2020, borotalco. Een blijvertje!

In juli was het dan eindelijk zo ver. Mijn nieuwe auto!! Ik heb er ruim anderhalve maand langer op moeten wachten vanwege de lockdowns overal. Zo blij als een klein kind toen eindelijk de telefoon ging dat ‘ie voor me klaar stond. Ik kan weer rondrijden en gaan en staan, waar en wanneer ik wil!

Sporten

Ik heb nog één poging tot hardlopen gedaan. En het daarbij ook gelaten. Moeten laten. Hét gaat gewoon niet meer. Gelukkig gingen de sportscholen op 1 juli weer open. Iets waar ik dan ook weer gretig gebruik van maak. En we zitten natuurlijk nog regelmatig op de fiets, mooie stukjes van Maastricht en omgeving verkennen.

Most liked instagram

Vlak voor mijn vakantie begon poste ik onderstaande foto. Even wegzwijmelen bij de mooie vakantie die we gehad hebben in september 2019. Tijdens onze rondreis door Florida, waar we het superleuke Key West bezochten. En schijnbaar ben ik niet de enige die dit een leuke foto vind.

Blogs van Juni en Juli 2020

Zoals al aangegeven, weinig zin om te bloggen de afgelopen twee maanden. Toch heb ik drie blogpost weten te publiceren. Wat de toekomst gaat bieden, nog even afwachten.

Mariakerk op de grote markt / Rynek Glówny in Krakau.
Mariakerk op de grote markt / Rynek Glówny in Krakau.

Augustus

Augustus is ondertussen begonnen. En ik begin augustus met een weekje verlof. Een weekje verlof met totaal geen plannen. Ja, mijn hoofd leegmaken en even tot rust komen. Ik had de laatste weken belachelijk veel last van migraines, iets wat bij mij altijd wat alarmbelletjes doen rinkelen.

Geen plannen dus. Maar ook geen wekkers, geen moetjes, geen klusjes en geen huishoudelijke taken. Een hele week een legen agenda en gewoon kijken waar ik ’s morgens zin in heb.

Hoe was jouw Juli? En heb je misschien nog toffe plannen voor Augustus?

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.