Home » Mijn Maart 2014

Mijn Maart 2014

Mijn Maand

En voor dat je er erg in hebt is er een zomaar weer een hele maand voorbij. Maart was best een drukke maand, geen idee waardoor, want er stonden geen bijzondere afspraken in mijn agenda. Een maand met weinig blogs van mijn kant en ook weinig tot geen tijd andere blogs te lezen, maar, ik beloof beterschap.

Mijn Maart 2014 in vogelvlucht:

1 maart: Weer heel langzaam begonnen met hardlopen. Niet te vaak, niet te veel en niet te lang. Korte stukjes op een heel rustig tempo. Mijn conditie wil wel, maar mijn lijf nog niet helemaal.

5 Maart: Dat zijn wel heel mooie weervoorspellingen!

9 Maart: Met zulk mooi weer ga ik uiteraard lekker motorrijden.

13 Maart: Senna is wel heel lief bij baasje in slaap gevallen.

20 Maart: een nieuw receptje proberen. De Healthy Mix. Het smaakte prima. En past prima in mijn dieet. Ook mijn eerste poging ooit tot het stomen van groente; ik ga dit echt vaker doen!

23 Maart: Eindelijk, mijn oordoppen zijn binnen. Het is even een gepiel om ze leren in de doen. Maar ze zitten als gegoten 😉

24 Maart: De maand maart is behalve hardlopen ook nog eens fietsen. Mijn gewicht gaat eindelijk weer de goede kant op. Maar hard werken is het wel!

26 Maart: Chinees! een week met veel te veel en te vaak slecht eten. Lekker was het wel 🙂 Ik merk het helaas meteen aan mijn gewicht.

26 Maart: En alweer zulke mooie weersvoorspellingen. Wat worden we toch weer verwend deze maand.

29 Maart: Ons oude besje Senna geniet overduidelijk van het heerlijke voorjaarszonnetje.

29 Maart: De slechte eet week beter af sluiten.

30 Maart: Overheerlijk smul ontbijtje naar een receptje van Marcella. Dit maak ik de laatste weken vaker klaar. Oké het is ‘s morgen even wat meer werk, maar het is zóóó ontzettend lekker: Een appel  in stukjes en paar stukjes gedroogde pruim met daarop warme havermout pap met kaneel. Hmmmm…

 

5 Comments

 1. Serena
  31 maart 2014 / 10:36

  Oeh, die blog met het receptje had ik gemist. Klinkt erg lekker moet ik zeggen! Volgens mij wel een prijzig gerecht. Ook maar eens een keer proberen…

 2. Saar
  31 maart 2014 / 18:28

  We zijn heel erg verwend met het weer deze maand! Hopelijk zet dat fijn door.

 3. 31 maart 2014 / 20:23

  Dat ontbijtje kllnkt goed, ik eet de laatste tijd ook wel regelmatig havermoutpap maar dan vaak met stukjes banaan en een heel klein beetje honing, maar deze variant lijkt me ook wel wat…

 4. 1 april 2014 / 22:07

  Goed bezig met sporten!
  En fijn hè, dit lekkere weer!

 5. 2 april 2014 / 21:23

  He, wat tof dat je mijn recept maakt, gaaf! Fijn dat je lekker aan het sporten bent, gaat vast steeds beter. Geniet van ‘t mooie weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.