Mijn Maand
Getting Personal

Mijn Maart 2015 – Hardlopen, Vakantie Plannen en New Wheels

Maart 2015. Even wat rustiger qua blogs maar ik heb deze maand zeker niet stil gezeten. Natuurlijk was er het gewone dagelijkse leven van werken/slapen/eten. Ik liep de nodige hardloopkilometers en boekte hele mooie progressie. Schreef het veel gelezen blog over mijn eerste 20 lessen met Evy. En we kochten een nieuwe auto!
Kijk je mee naar mijn maand?

1 maart. Na een succesvol februari ook in maart lekker verder met Evy! 1 maart = Les 20!
2015-03-01

2 maart. Lekker ‘jats’ dagje. Volgens mij is ‘jatsen’ een typisch Limburgs woord, maar het houdt zoiets in als ‘vanalles leuks doen, er op uit trekken, shoppen, ronddwalen’. Eerst naar outlet in Roermond. Ben niet zo van de designmerken. Maar wilde wel graag eens rondneuzen daar. Nike-shop, Puma-shop, Converse-shop en de supertrash-winkel wel nog binnen geweest.
Toen op naar Kerkrade. Naar Decathlon. Een megastore voor sportkleding. Ook nog nooit geweest. Maar jeetje! Inslaan!! Twee hardloopshirts en een warmer sport-truitje en vijf T-shirts voor René. Voor maar 60 euro!! De kwaliteit moet zich nog bewijzen. Maar tot nu toe ben ik erg tevreden.
Afgesloten met een lekker etentje bij de wok. Van deze dag helaas geen foto’s gemaakt.

3 maart. Vandaag alweer 23 jaar samen. Dit op 2 maart al gevierd met een prima dagje ‘jatsen’ en uiteten.
8 maart. Geveld door een buikgriepje. #huil. Maar gelukkig heb ik prima kruikjes in de vorm van donzige katten die mij warm en gezelschap houden.
2015-03-08

9 maart. Na wat heen en weer ge-email met de eigenaar, de reservering gemaakt voor onze zomervakantie. We gaan weer voor bochten, burchten, bossen en Moezelwijntjes.
Geen ingewikkeld gedoe dit jaar met lange routes en toffe bergpassen. Gewoon even een weekje er tussen uit in een voor ons bekend gebied en vooral relaxen!
2015-03-09

10 maart. Nog steeds is mijn buik niet helemaal oké. Dus nog altijd aangepast eten. Niet dat het zo’n straf is hoor, verse soep lust ik altijd wel.
2015-03-10

13 maart. #HardlopenMetEvy Les 24 alweer 🙂 Gaat goed, gaat lekker.
2015-03-13

14 maart. Ik hou wel van gezonde EN lekkere ontbijtjes.
2015-03-14

16 maart. Mijn iPhone 6plus heeft wat kuren met de camera. Terwijl hij naar de iPhone dokter is, even terug naar ‘af’ en naar mijn oude 4.
2015-03-16

19 maart. Wakker worden met het leuke nieuws dat ik 100 volgers op bloglovin’ heb. Ondertussen is er alweer iemand afgehaakt. Maar ach…
2015-03-19

21 maart. Mooie avond wolken.
2015-03-21

18-21-24-28 maart. Het mooie van foto’s maken: progressie te zien in het hardlopen. Afstanden van 5k terugzien is super! Ik loop ‘m alleen nog niet in zijn geheel.
Ook een zeer pittig lesje 28! Ik heb me stuk gelopen op de tweede keer 15 minuten. Maar wél met lammetjes als toeschouwers!
2de keer les 28 ging dan weer super. Les 29 zal in april volgen. Dan de volledige 30 munten zonder wandelpauzes. Spannend! Zou het lukken?

28 maart. Knuffel poekies!

29 maart. Bakken met water uit de lucht. We hebben er maar een luie zondag van gemaakt. De katten dachten er net zo over.
2015-03-29

31 maart. Half dagje thuis werken, andere helft leuke dingen op de planning. We kregen onze nieuwe auto. Zoom Zoom! Hallo Mazda 3.
Ik heb de dag geplogt.

31 Maart - thuiswerken en ploggen
31 Maart – thuiswerken en ploggen
31-03-07
Zoom Zoom! New Wheels! Mazda 3.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola.Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

13 Comments

 • Morgaine

  Van harte gefeliciteerd met jullie 23 jarige jubileum! Dat is al een aardige tijd in elk geval 😀 En ik wens jullie nog vele mooie jaren samen toe.

  Een heerlijke maand dus op de buikgriep na, gelukkig heb je van die auto kruiken die vanzelf op je komen liggen, hahahaha Ik heb er maar eentje, maar begint het ook te doen zo heel langzaam aan 😉

 • Deisy

  Wauw, 23 jaar samen: wat bijzonder zeg! Van harte gefeliciteerd daar mee natuurlijk nog. Ik vind het zo mooi om te zien dat je groeit wat betreft hardlopen: you go girl! X

 • Marcella

  Leuk overzicht van maart. Wat ben je goed bezig met hardlopen, echt knap! En ik moet ook maar eens naar Decathlon, klinkt erg goed. Mijn man heeft er ook al eens sportkleren gekocht, maar zelf ben ik er nog niet geweest. Lieve foto’s van je katjes ook weer. En de wolkenlucht is echt prachtig!

 • Serena

  Nog nooit bij Decathlon geweest? Dan is er toch echt een wereld voor je opengegaan, als je het daar al niet kunt vinden. Koop er ook meestal mijn jas, kost geen drol en zit heel fijn.
  Tja, en als je zoveel loopt heb je natuurlijk ook wat extra kleding nodig. Niet dat ik aan hardlopen doe, maar de enkelsokjes die ze voor het hardlopen verkopen vind ik erg fijn!!!

  Wow, een hele

 • jackie

  Jatsen nog nooit van gehoord nee…
  Mooi bakkie, heel veel plezier met jullie nieuwe ride…
  Evy gaat lekker, top (stiekem beetje jaloers)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.