Mijn Maand
Getting Personal

Mijn Maart 2019

En toen was maart 2019 ook weer voorbij. Een maand die voorbij is gevlogen. Ik heb me weer goed bezig gehouden. Weten met wat? Lees dan verder…

Happy Moments

Maart is begonnen met een werkelijk heerlijke carnaval. Ik heb me super goed geamuseerd.

Mijn Maart 2019 - Vastelaovend 2019
carnaval 2019

De rest van de maand bestaat vooral veel uit werken en werken aan mijn opleiding en daarmee ook mijn bedrijf. Etentjes met manlief en met vrienden. En ik ging op een heerlijke lentedag naar het VACafé op een wel hele toffe lokatie! Aan zee! Als Limburgse kom je nu daar nu eenmaal niet zo heel vaak 😀

Mijn Maart 2019 - VACafé in Katwijk aan Zee
VACafé in Katwijk aan Zee

Sporten

Daar is deze maand bizar weinig van gekomen heb ik zo het idee. Ik ben een paar keer in de sportschool geweest, maar heb deze maand geloof ik geen enkele keer de hardloop schoenen aan gehad.

Maar vanaf vandaag, 1 april, start de 100 days summer challenge. Met als uitdaging om 100 dagen lang, drie keer per week te sporten. Dat is 42x in totaal. Ik ga net als vorig jaar de uitdaging aan. Puur om vaker achter mijn bureau uit te komen en vaker in beweging te zijn. Ik merk gewoon dat sporten goed voor me is, bewegen is goed en het maakt mijn hoofd leeg. Prima stok achter de deur dus.

Aeon & Lola

Met de poekies gaat het prima. Rond en gezond. Maar weinig foto’s gemaakt van mijn kattenkindjes.

Mijn Maart 2019 - Aeon.

Instagram

De foto met de meeste likes op instagram in Maart 2019 is onderstaande. Een saaie foto van mijn hardloopschoenen, haha. Ik gebruikte een oudere foto om te melden dat ik bezig was met het invullen van de Running Tag warin ik getagd werd. Nooit verwacht zoveel likes te krijgen!

Film of Serie Tip

Deze maand begonnen aan twee series. La casa de Papel om samen met René te kijken. We zitten nu in seizoen twee en ben best wel benieuwd hoe het verhaal zich verder zal ontwikkelen.

En als ik alleen ben en er is niks op tv, dan zet ik Riverdale op. Een prima verstand-op-nul serie 🙂

Blogs van Maart 2019

Maart had wat minder blogs dan ik eigenlijk wil. Gebrek aan tijd en prioriteiten die even ergens anders liggen zoals bijvoorbeeld een opleiding zijn de belangrijkste redenen. Maar goed, dat zal binnenkort wel weer vanzelf goed komen.

Looking Forward To

  • Het Blogger by Nature event. Komende zaterdag 6 April vind het Blogger by Nature event plaats. Ik heb een kaartje en ben erg nieuwsgierig hoe me dit gaat bevallen.
  • Binnenkort gaan we, na de winterstop, voor de eerste keer weer richting camping. Daar heb ik erg veel zin in. Even alles laten luchten daar, tuintje beetje op orde brengen maar vooral weer genieten! En hopelijk is het weer goed genoeg om de BBQ aan te slingeren.
  • Ik heb erg veel zin om weer leuke nieuwe blogs te schijven. Hoewel het steeds moeilijker word om nieuwe content te blijven verzinnen. Mocht je vragen hebben aan mij wat ik in een blogpost kan gieten, of suggesties waar over ik kan schrijven, neem dan gerust even contact op. Een leuke samenwerking met een toffe webshop zie ik ook altijd wel zitten.
  • Verder ga ik proberen in de maand april mijn eindopdracht af te ronden van de opleiding. En ik heb zin om kei-hard te knallen voor mijn onderneming. Ik heb ideeën in mijn hoofd zitten die ik vorm wil gaan geven. Er zullen best wel wat uren in gaan zitten, maar ik heb er voor over.

En dat was mijn maart 2019 in het kort. Hoe was jouw Maart? Nog leuke dingen gedaan? En heb je nog leuke plannen voor April? Ik hoor ze graag in de comments.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

12 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.