Home Β» Mijn Maart 2021

Mijn Maart 2021

Mijn Maand

Happy Moments – Life Update

Maart! De maand van alweer 1 jaar thuiswerken! Wat is dat jaar omgevlogen. En wat ben ik me afgelopen tijd steeds meer bewust geworden van de dingen die ik het meeste mis. Het normale leven en dingen doen die je graag doet. Even spontaan de stad in voor een paar boodschappen bijvoorbeeld, en daarna neerstrijken op een terras. Een theetje of wijntje doen, misschien nog een hapje eten. Gelukkig weet ik mezelf nog redelijk ‘sane’ te houden. Al heb ik soms ook best moeilijke momentjes.

Maart, ook de maand dat de man ik elkaar hebben leren kennen. Dit jaar alweer 29 jaar geleden. Ter ere van die 29 jaar heb ik een middagje vrij genomen. Het was gewoon ook nog eens super mooi weer. Begin maart en gewoon lente temperaturen. Even van genieten dus. En dat hebben we gedaan middels een fijne fietstocht.

Fietsroute Rondom Geul en Maas

Aeon & Lola

Met de katten Aeon en Lola is alles prima. Zelfs geen foto’s gemaakt deze maand. Daar moet verbetering in komen πŸ™‚

Sporten

Ik zat best veel op de fiets. Ik ging daarnaast weer twee keer hardlopen. Heel voorzichtig, dat wel. Interval loopjes om te proberen hoe mijn spieren en pezen zich houden. Gelukkig ging dat zonder klachten. Het plan is om weer vaker een kort rondje te gaan hardlopen. En ik deed via het programma van Weightwatchers nog wat thuis-work-outs.

Al met al lekker bewogen in de maand maart. Alleen geen gram afgevallen. Wat ik de ene week afval, komt er de volgende week gewoon weer bij. Laten we het erop houden dat als alles weer een beetje normaal is, en we minder binnenshuis moeten blijven, die C-kilo’s er vanzelf wel weer af gaan.

Enci-groeve Maastricht
Enci-groeve Maastricht – heerlijk om even langs te fietsen en het hoofdje leeg te maken

Most Liked instagram

Ik gaf al aan dat ik best veel op de fiets heb gezeten. Onderstaand is zo’n moment geweest. Even het hoofdje leeg maken. Lekker genieten van de frisse lucht en de natuur opzoeken in de grote stad. Gelukkig kan dat redelijk dicht bij huis; het enci bos. Een plekje waar ik de laatste tijd graag kom en waar het ontzettend mooi is. Dat het daar ontzettend mooi is blijkt ook wel uit het aantal likes dat de foto heeft ontvangen.

Met de fiets door het Encibos

Blogs van maart 2020

Niet veel blogs in de maand Maart. Mijn standaard maandoverzicht. Maar ook een super leuk video verslag van de route die we fietsen op onze dag. zoek je nog een leuke route door Zuid-Limburg, ga dan vooral even kijken. En een blog over 10 heerlijke pannenkoek recepten.

Pannenkoeken!!

Ik was vrij veel bezig met het (her)opzetten van mijn VA bedrijf. En de opdracht die ik daarvoor heb binnen gekregen. Dus wat minder tijd voor het maken van blogs. Kunst is nu om tussen deze twee bij-beroepen een mooie balans te gaan vinden. Maar dat gaat me lukken πŸ™‚

En jij? Wat deed jij de maand maart allemaal?

7 Comments

 1. Your hubbie
  3 april 2021 / 12:15

  29 jaar samen. Het klinkt best lang, maar is eigenlijk pas het begin. Want er komen nog heel wat jaartjes bij als het aan mij ligt. *oeh* was het dan moeiteloos? Nee natuurlijk niet. Je hebt een engelengeduld, en dat heb je ook wel nodig met een persoon als ik. De kunst is een balans te krijgen, en die hebben we gevonden.
  Ik ben trots om jou mijn vrouw te mogen noemen.

 2. 4 april 2021 / 22:22

  Leuk verslag van maart! Nog gefeliciteerd! Zeker zul je de balans vinden tussen deze 2 beroepen. Komt helemaal goed!

 3. 6 april 2021 / 11:41

  Gefeliciteerd! Wij dit jaar geloof ik 30 jaar samen. Met ups and downs overigens (maar ja, daar heeft iedereen weleens last van vermoed ik. Deze coronatijd en inmiddels al langer dan een jaar dagelijks op elkaars lip zitten werkt niet mee).
  Het ging heel goed met mijn beweging maar door die rot knieblessure mag ik bijna niets meer, behalve de fysio oefeningen. Ik kijk er zo naar uit dat ik dat weer kan doen.

 4. 8 april 2021 / 14:40

  De maand maart was hier een rustige maand mijn zoon werd 18, we hebben wat planten gepland en verder had ik vooral te kampen met een lichaam dat opgaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.