Mijn Maand
Getting Personal

Mijn Mei 2014

Ik loop een beetje (ahum, understatement) achter wat betreft mijn maandverslagen. Aangezien het vrij rustige maanden waren qua bloggen, sociale media en uitstapjes maar drukke dagen @ werk is nog redelijk goed te achterhalen hoe mijn maand er uit zag. Dus bij deze alsnog mijn Mei 2014.

Mei 2014 bestond uit gezond eten en gezond leven, maar natuurlijk ook af en toe behoorlijk zondigen 🙂

Het weer ging alle kanten uit. Van heel mooi, tot bar slecht.
2014-05-24

Nieuwe aanwinsten waar een mens blij van wordt. Tenminste ik wél.

En dan nog het gewone dragelijke leven van werken, sporten en pogingen tot bloggen. En mezelf af en toe even met mijn neus op de feitjes drukken 😉

2014-05-30

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.