Mijn Maand
Getting Personal

Mijn Mei 2020

11 weken thuiswerken op de teller! Je zou bijna niet beter meer weten. En ik moet eerlijk toegeven, de maand mei was voorbij voordat ik het doorhad. Het is dat ik her en der wat maandoverzichten van andere bloggers voorbij zag komen, anders was ik dit maandoverzicht vergeten. Mei 2020, wat heb ik allemaal uitgespookt? Waren er Happy moments?

Happy Moments – Life Update

Zeker waren er happy moments! Ik verwende mezelf met wat lekkere spulletjes. Zo bestelde ik, om eens uit te proberen, een Goodiebox. Allemaal heerlijke spulletjes, maar ik twijfel nog altijd over een abonnement.

En, ik liet de heerlijke Eau de parfum Boss Alive bezorgen door Ici Paris. Ik kreeg onlangs een proefje en was meteen verliefd op deze geur.

Verder ontdekte ik deze maand hoe mooi de stad en zijn omgeving waar ik woon, écht is. We fietsen best wel veel op onze nieuwe e-bikes en ontdekten mooie, voor ons nieuwe, stukjes Maastricht en Zuid-Limburg. Zo blijkt maar weer eens, je hoeft écht niet zo heel ver van huis weg te gaan om even een vakantie gevoel te krijgen!

Enci Groeve Maastricht
Enci Groeve Maastricht

Aeon & Lola

Met Lola ging het deze maand wat minder. Het arme beestje had een blaasontsteking. Toch maar eens naar de dierenarts ermee. En na een ontstekingsremmer, twee blaaspuncties en een flinke antibioticakuur later is ze gelukkig weer ons vrolijke poeze-meisje.

Sporten

Zoals ik in mijn vorig maandoverzicht al aangaf, heb ik het hardlopen vaarwel gezegd. Althans, voor nu, geen idee wat de toekomst zal brengen. En nadat ik al vaker de oude stadsfiets van mijn moeder had gepakt om toch wat beweging te krijgen, besloten hier meer werk van te maken. De man en ik kochten twee toffe e-mountainbikes. En hiermee maakten we al een paar super leuke fietstochten, inclusief wat beginners mountainbike-paadjes. Zo leuk om te doen!

Verder probeer ik tussendoor, nu de sportscholen nog niet volledig open zijn, op zolder wat work-outs te doen. Met wat dumbells, een kettlebell en een work-out video kom je al een heel eind. Toch hoop ik dat op 1 juli de sportscholen écht open gaan.

Most liked instagram

De foto met de meeste likes op instagram is deze foto van Aeon. Hij lag op mijn bureau, prinsheerlijk te genieten van het voorjaarszonnetje. Hij geniet er zo van dat ik de hele dag thuis ben. Negentig likes mocht mijn prinsje ontvangen!

Aeon Lekker languit op mijn bureau, genietend van het voorjaarszonnetje.

Blogs van Mei 2020

Bloggen, ja, dat is er in de maand mei een beetje bij ingeschoten. Ik ben wel nog bezig geweest met een blog over Krakau, waar we vlak voor de hele corona-crisis begon, een super fijn weekend hebben gehad. Helaas nog niet de zin gevonden deze helemaal af te maken. De enige blog die in de maand mei verscheen, was de recap van April: Mijn April 2020. Die zin om te bloggen, dat zal vast nog goed komen, daarvoor ken ik mezelf te goed.

Dat was mijn mei. Juni is ondertussen begonnen. De maand van mijn verjaardag. De maand dat mijn vakantie begint. De maand waarin ik hopelijk nóg meer leuke fiets paadjes ontdek.

Wat heb jij allemaal uitgespookt in Mei?

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

11 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.