Home » Mijn Nominatie voor de Sunshine Blogger Award

Mijn Nominatie voor de Sunshine Blogger Award

Door alle drukte van vorige maand was ik het bijna vergeten. Zojuist tijdens mijn zondagse strijk sessie, viel het mij in eens in; ik ben door Jenn van JennnsFigments.com genomineerd voor de Sunshine Blogger Award.
Thnx meissie!

sunshine-awardBij deze award horen een aantal regeltjes:

 1. Show het logo van de Award.
 2. Uit jouw waardering naar de blogger toe die jou heeft genomineerd
 3. Deel 7 feitjes over jezelf
 4. Nomineer 15 bloggers die je bewonder en link naar hun site
 5. Contacteer de 15 gekozen bloggers en laat ze weten dat ze zijn genomineerd!

7 Feitjes over mij:

 1. Gezien het aantal jaren dat ik al blog en mijn leeftijd (niet dat ik mezelf zo’n oude muts voel hoor, integendeel) voel ik me soms wel een vreemde eend in de bijt tussen al dat jonge spul. Ook heb ik het idee dat ik na al die jaren soms in herhaling val of moet vallen. Maar ach, ik doe het nog altijd met veel plezier en merk, zeker de afgelopen maanden, dat mijn publiek weer langzaam begint te groeien. Ik doe dus vast iets goed! En daarnaast, ik heb een zodanig mooi archief opgebouwd, ook qua reisverslagen, dat ik het gewoon zonde vind om te stoppen.
 2. De drukte vorige maand op het werk vrat behoorlijk aan me. Ik had het idee dat het nieuwe werk me even te veel werd, ik kreeg het gewoon allemaal niet meer verwerkt in mijn bovenkamertje. Nieuwe klanten, nieuwe tools, nieuwe werkwijze, collega’s aanleren. Ik irriteerde me op een gegeven moment zelfs aan het feit dat een poekie met een iets te luid speeltje aan het stoeien was. NIET GOED!
 3. Selfies, ik blijft ze zo eng vinden! Soms gaan ze gewoon 6 keer overnieuw alvorens ik ze op het www gooi. Maar vind ze wél zo leuk om ze te zien bij anderen.
 4. In 2006 heb ik een tag gekregen waarin vijf feitjes over mezelf werden gevraagd. Teruglezend denk ik: geen steek veranderd. Nog steeds heb ik aan het einde van mijn salaris een stuk maand over en de huishoudelijke administratie is nog altijd een puinhoop. Al heb ik me in dat laatste een stuk weten te verbeteren. Ik plan gewoon een dagdeel in in mijn agenda dat ik met de stapel post achter mijn pc kruip. No excuses!
 5. Ik heb nog nooit een medeblogger ontmoet. Ook ben ik nog nooit naar Twitter meet-ups, en/of instagram bijeenkomsten geweest. Daar moet, vind ik zelf, verandering in komen. Schijtluis dat ik ben 😉 Sommige mensen lijken me echt gezellig om eens een kop thee mee te gaan drinken.
 6. Met mijn post ask me anything heb ik heel lang gewacht. Ook hier weer die onzekerheid of er wel genoeg reacties binnen zouden komen, of ik wel een interessant genoeg persoon ben om vragen aan te stellen. Maar, ik heb al enkele zeer leuke vragen binnen die ik binnenkort ga beantwoorden. De post is nog altijd niet gesloten dus je vragen zijn nog altijd welkom
 7. Ik ben persoonlijker dan ooit met bovenstaande 6 feitjes.

Mijn 15 nominaties kan ik kort over zijn. Ik wil ‘m graag doorgeven, maar heb het idee dat ie al overal geweest is. Ook hier kwam de onzekerheid weer om de hoek kijken. Bang dat mensen ‘m niet aannemen, dat ik te opdringerig ben en zo. Dat ik op deze manier linkjes probeer af te dwingen naar mijn eigen blog. Nee, ik ga gewoon nomineren. Ik ga ‘m doorgeven. Geen gezeur meer 🙂 Alleen, 15 stuks gaat niet lukken hoor. Ik hou het bij zes stuks. Onderstaande bloggers zijn blogs die ik al jaren volg en heel graag lees. To the nominees: Voel je vooral niet verplicht om er iets mee te doen! Maar ik zou het zeer leuk vinden als je hem aanpakt.

 • Marcella Molenaar: Leuk en positief blog van een zeer reislustige dame! Zij is al op plekken geweest waar ik alleen maar van kan dromen!
 • Serena Cloos: Elke week trouw een week overzicht van haar leven. Net als ik gadgetfreak en niet bang om zelf een schroevendraaier in de handen te pakken 😉
 • Saskia: Naamgenootje met een een zeer uiteenlopend blog over haar persoonlijke leven.
 • Brouwertje: De persoonlijke blog van Marieke. Ook alweer heel wat jaartjes aan het bloggen over haar leven (reizen, hardlopen, elke week trouw een weekoverzicht met veel smakelijke food-foto’s).
 • Wiebie74: De blog van Wanda volg ik nog niet zo lang. Maar ik voel me thuis daar op haar site, waarschijnlijk door de gezamenlijke voorliefde voor Oostenrijk 😉
 • Mieke Lu: Persoonlijk blog over gezinsleven, hardlopen of zoals de subtiele al aangeeft: About the little things in life.
Volg:

7 Reacties

 1. 5 oktober 2014 / 12:33

  Altijd leuk om feitjes over iemand te lezen! De blogs van Saskia, Mieke en Wiebie volg ik ook. De andere ga ik zo even een bezoekje aan brengen.

 2. 5 oktober 2014 / 18:25

  Wat een mooie omschrijving van mij, dankjewel! Ik heb al meerder keren weetjes over mezelf gedeeld, maar ik weet er vast nog wel 7 te bedenken voor je 😉 Jouw reisverslagen zijn zeker leuk. En volgens mij steun ik je met mijn bijna 32 jaar 😉

  • 7 oktober 2014 / 21:57

   Ben benieuwd 🙂

 3. 6 oktober 2014 / 11:52

  Bedankt voor je nominatie! En ja, Oostenrijk is zeker een terugkerend iets voor ons allebei! Ik neem je tag aan, weet nog niet wanneer ie online gaat komen maar hij komt er wel hoor! Grappig trouwens dat je aangeeft zo onzeker te zijn omdat je in mijn ogen namelijk als een zelfverzekerde stoer mens overkomt! Wat het nomineren betreft, dat herken ik wel hoor! Dat vind ik ook altijd lastig, omdat ik altijd bang ben dat je iemand dan voor het hoofd stoot als je ze niet nomineert…

  • 7 oktober 2014 / 21:57

   Zelfverzekerd stoer mens 🙂 Dankjewel. Zo zie je maar dat wat lettertjes een hele andere indruk kunnen achterlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: