Mijn Maand
Getting Personal

Mijn November 2013

Vanaf vandaag ga ik een nieuw maandelijks item toevoegen aan deze blog, namelijk een maand overzichtje. Een soort van dagboek, lekker vol met fotootjes  en andere persoonlijke dingen die in die maand gebeurd zijn; leuke aankopen, gezellige uitjes of gewoon thuis op de bank, je leest het in mijn maandoverzicht.

Ondanks dat ik hier en daar heb lopen zeuren was de maand november eigenlijk best fijn. November begon met een heerlijk dagje uit; Shoppen in Eindhoven en aansluitend een goed concert van de band Queensrÿche inclusief een overnachting in Eindhoven centrum. Hier kun je er alles over teruglezen. Tijdens het shoprondje geslaagd voor een paar stoere boots. 

Nieuwe stoere boots

Daarna een heerlijke rustige eerste helft van de maand gehad. Halverwege de maand gingen we een koopzondag de stad in. De hoognodige jas voor René was gelukkig snel gevonden. Verder een hele leuke middag met beetje winkelen, grote kop latte macchiato op een verwarmd terrasje, genieten van Magisch Maastricht in opbouw en lekker uit gaan eten bij de sushi-boer. Verder nog een klein droompje werkelijkheid gemaakt door middel van een nieuw hagelwit satijnen dekbed overtrek en dito slopen. Ik wil graag meer rust in ons interieur. Ik begin klein. Alles wat na jaren gebruik aan vervanging toe is wordt nu in de stijl van “white, wood and grey”.

Begonnen aan een nieuw projectje: reorganiseren van de administratie kast. Deze kast staat werkelijk bommetje vol met huishoudelijke- en zakelijke administratie, studieklappers en -boeken van René en mij. En verder allerlei andere spulletjes die nodig zijn binnen een huishouden. Klapper voor klapper zal worden aangepakt. Verder nog een Harry Potter marathon gehouden. Elke avond een film en tijdens het weekend soms wel twee op een avond. Heerlijk vind ik dat. De kaarsjes gingen weer vaker aan. En ik at mijn eerste tony chocolonely ooit.

November was een rustige maand. Naast de gewone gang van zaken zoals werk en huishouden, was het vooral veel thuis bij de verwarming. Morgen start alweer de laatste maand van het jaar; December 2013. Jeetje wat vliegt de tijd! December is feestmaand. December is altijd wel fijn. En mijn agenda heeft voor de laatste maand van het jaar nog enkele hele leuke afspraken staan.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.