Mijn November 2014

Een jaar geleden poste ik mijn eerste maandoverzicht. Ze worden véél gelezen en ze blijven leuk om te maken. Dus we gaan gewoon nog even door. Ik heb nog even getwijfeld over te stappen op week-overzichten, maar heb het vermoeden dat ik daarvoor nΓ©t te veel huismus ben πŸ˜‰

November 2014; een maand van ups en downs. Kijk je mee?

November begon heel mooi. Wat een weertje he. Deze maakte ik op 1 november in de vroege ochtend.
2014-11-01

2 November: iets te vieren, dus een dinertje voor twee aan huis.
2014-11-02

4 November. Ik naam een middag vrij voor het laten controleren van mijn ogen en een nieuwe bril, de dag liep echter totaal anders.
Toevallig had ik wel besloten de dag te ploggen. De plog van 4 november stond 5 november online.

7 November maakte ik deze mega cute foto van Lola.
2014-11-07

10 November. Ik kocht bij kwantum dit leuke dienblad voor op de salon tafel.
2014-11-10

11 November. #MeTime. Zo ontzettend moe dat ik Γ©cht tijd voor mezelf nodig heb. Even een avondje tuttelen in de badkamer en vroeg naar bed.
2014-11-11

13 November. Vanuit de trein genieten van een zonsopkomst.
2014-11-13

15 November. Hmmmm Verse soep! Je kunt me ervoor wakker maken. Ik maak dit dus regelmatig in het weekend. En het is zo klaar.

16 November. Genieten van een zonsondergang vanaf het balkon van Schoonpaps.
2014-11-16

17 November. Ik voel me dus Γ©cht niet meer lekker in mijn velletje. Ik schreef er een blog over.
2014-11-17

19 November. Wat is de herfst toch ontzettend mooi. Hoe fel de keuren eigenlijk zijn, komt op de foto helaas niet helemaal tot zijn recht.
2014-11-19

22 November. Aeon in mega relax stand. Echt een lazy #caturday πŸ™‚
2014-11-22

23 November. Ik bereikte de +100 volgers op Instagram tijdens een shoppingspree in centrum Eindhoven.
2014-11-23

24 November. Een eerste heuse shoplog op mijn blog. Onderstaande foto is de sneekpeek πŸ˜‰
2014-11-24

26 november. Geen foto, wel een blogpost van iets waar ik trouw elk jaar naar luister, de top2000.
Oh ja, wie denk dat het hebben van twee kittens alleen maar leuk en cute is, zal ik even uit een droom helpen. Ik lette heel even niet op, ik was met het avond eten bezig, en meneer en mevrouw groeven een hele plant uit zijn bak. De potgrond zat tot in mijn gordijnen :o)
2014-11-26

27 november. Tijd voor mezelf nemen en Γ©cht ontspannen, ik blijf het moeilijk vinden. Maar het lukt met kleine stapjes steeds beter. Zelfs besloten even een avondje offline te gaan, even weg van alle social media.
2014-11-27

Het laatste weekend van november is rustig en relaxt. Beetje series kijken, beetje bloggen, beetje slapen. Ik merk dat na twee weken thuis, mijn lijf en hoofd eindelijk wat rustiger beginnen te worden.
Op naar december.

Volg mij op Instagram en/of Bloglovin om op de hoogte te blijven van mijn maandoverzicht.

Ook leuk:

14 reacties

 1. Ik ben fan geworden van de maandoverzichten! Heb er zelf voor het eerst ook eentje gemaakt, al staat die nog in concepten. Zo leuk om te lezen. Ik zei het net elders ook al: voor jezelf zijn ze ook leuk om te schrijven. Tenminste, dat vond ik. Een aantal ”ohja!” momentjes, weer even stilstaan, even terugblikken. Vervolgens loslaten en verdergaan. Die potgrond in de gordijnen … Fijne zondag!

  1. Vind het zelf ook leuk om voorgaande edities altijd even door te bladeren… wanneer was dat? O ja, toen… πŸ˜‰

 2. Leuk he! Om dan in 1 klap te zien wat je in die maand gedaan hebt. Echt super leuk. Helaas zit ik zelf ook in een dipje en ben ik dit weekend daardoor minder met mijn blog bezig πŸ™

  X

 3. Ik hou het ook gewoon bij maandoverzichten hoor! Week overzichten zouden bij mij erg saai worden! Mooi dat die 2 weken rust zijn vruchten begint af te werpen! Hopelijk kun je dit doortrekken in december!

 4. Grappig, morgen komt er een maandoverzicht op mijn blog online!

  Ik zag je spam op Marcella haar blog, dus ben even een kijkje gaan nemen. Ziet er mooi uit hier!

 5. Leuk altijd, zo’n overzicht. Ik ga de mijne binnen nu en een paar dagen plaatsen. Altijd erg leuk om te maken! Die foto’s van je katten zijn zo schattig, je hebt echt een stel mooierds. Ik neem het me al een tijdje voor, maar ik moet het nu echt eens doen: zelf soep maken. Lijkt me zooo lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.