Home » Mijn November 2017

Mijn November 2017

Mijn Maand

November, ik heb er een haat liefde verhouding mee. Ik vind het heerlijk dat het vroeger donker is, want dan kunnen de kaarsjes aan. En ik kan ook geoorloofd lekker warm cocoonen op de bank, met een knuffelig dekentje en een fijne serie of film. Maar aan de andere kant reageert mijn lichaam elke november weer met moeheid door het gebrek aan daglicht. Ik probeer dit tegenwoordig op te vangen door vaker te sporten en de buitenlucht op te zoeken. In deze ‘mijn maand’, dan ook veel sportfoto’s maar ook een boel gezelligheid en een hele toffe citytrip. Kijk je mee naar mijn november 2017.

Mijn November 2017 – Happy Moments

 • Nog steeds ben ik superblij met mijn applewatch.
 • Mijn socialmedia kanalen Instagram en Facebook krijgen in november een boost wat volgers betreft. Superleuk allemaal. En ook enorm dankbaar.
 • Mijn Weight Watchers avontuur gaat goed. Zeer goed zelfs. Ook met het bourgondisch leven wat ik leef is dit traject dus heel goed te doen. Ik heb zelfs een nieuwe verslaving; volkoren boterham met zelfgemaakt avocado spread en een spiegelei. #nomnomnom.
 • Manlief en ik genoten van een heerlijk weekend in Frankfurt. In heb onze CityTrip uiteraard in een blog gegoten.
 • Ik ging heerlijk uiteten met een een lieve vriendin. Heul veel sushi! Ik maakte tijdens onze korte wandeling door de stad ook nog wat mooie foto’s van Magisch Maastricht in aanbouw.

Sporten

Zoals ik al eerder aangaf, ging ik dus ontzettend veel hardlopen de maand november. Door mijn Weight Watchers traject neemt heel langzaam mijn gewicht af en daarmee wordt mijn loopsnelheid hoger. Zo gaaf om te zien! De frisse lucht en (helaas afnemende) vrolijke herfstkleuren doen me goed.  Het helpt enorm om mijn najaarsdip de kop in te drukken 🙂

Aeon en Lola

Ook broer en zus zoeken weer regelmatig de warmte van de dekentjes op.

Blogs

Ook in november weer enkele blogs geschreven;
Review: Inntel Hotels Art Hotel Eindhoven
Life Lately #4 – Weight Watchers Update
5 Tips om Migraine te Verlichten
Kerst (of Sint) Verlanglijst + Cadeau Ideeën #2
Life Lately #5 – Weight Watchers Update #2
Travel: Citytrip Frankfurt am Main

Hoe was jouw November? Nog leuke dingen gedaan?

9 Comments

 1. 1 december 2017 / 8:38

  Applewatch, jaloers! Die staat hoog op mijn wishlist. Wij zijn in November lekker weekend Londen gegaan.

 2. 1 december 2017 / 10:34

  Poeh. Nu wat ziekjes. Ik dacht er onderuit te komen nadat zowel kind als man ziek werden. Helaas. Ik heb net serieus 6 kruidnoten in mijn mond gepropt (want zielig) en dan lees ik je sport-verhaal. Snik. Deze hele week niet kunnen sporten. Want ouders gaan altijd maar gewoon door. Ook als ze niet lekker zijn.

 3. LHOÉnl
  1 december 2017 / 11:11

  Als Fysiotherapeut moet ik er altijd representatief uit zien voor de patiënt en dat is soms ook hard werken op sport gebied. Erg leuk als je weet hoe al die processen binnen het lichaam gaan (vind ik dan)

 4. 1 december 2017 / 13:33

  Om de 1 of andere reden kom ik er niet in, dat de avonden weer met kaarsjes kunnen en zo, hahaha dit jaar is veel te snel voorbij gegaan.

  Fijn dat jij zo wel je najaarsdip kunt balansen, ooit had ik dat ook, nog wel, maar dat start dan in feb. meestal… Komt ook omdat ik tot die tijd vol zit met verjaardagen van de naaste familie, waaronder ikzelf 😉

  X

 5. 1 december 2017 / 14:54

  Nice ik wil ook heel graag een apple watch. En maastricht is altijd leuk. Super om te lezen zo

 6. 1 december 2017 / 16:13

  Wat goed dat je zo fanatiek hardloopt! En dat Weight Watchers z’n vruchten afwerpt natuurlijk.

 7. 1 december 2017 / 18:51

  Leuk overzicht! Wat leuk dat je naar Frankfurt bent geweest, dat staat ook nog op mijn lijstje!
  Mijn november was rustig vergeleken met oktober. Helemaal niet weg geweest. Gelukkig komt daar deze maand weer verandering in.

 8. 3 december 2017 / 13:54

  Mooi dat je enigszins balans hebt gevonden in je herfstdip! Ik heb het normaal in januari maar kreeg het nu in november ook flink op mijn bordje. Ook nog eens gecombineerd met allerlei andere zaken, waardoor het echt worstelen was maar gelukkig is het nu december en kunnen we ons daar met een positief gevoel op storten!

 9. 9 december 2017 / 21:06

  Fijn dat je steeds meer sport en goed aan het afvallen bent. Goed bezig! Lieve foto’s van je katten. Ze liggen er bij jou vaak heel lief bij! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.