Mijn Maand
Getting Personal

Mijn November 2020

Happy moments – Life update

Iets later dan normaal toch nog een maandoverzicht aan de hand van mijn instagram foto’s. Een kort maandoverzicht deze keer, want november was een rare maand. En een not-so-happy-moment overtroefde de happy moments.

November was veel klussen. Werkkamer/kantoor en slaapkamer zijn omgeruild. En dat bleek iets meer werk dan verwacht. Het resultaat mag er zeker zijn. Ik ben er in elk geval blij mee.

Al die vrolijkheid verdwijnt als sneeuw voor de zon als ik het nieuws krijg dat mijn beste vriendin de strijd tegen de vreselijke ziekte kanker niet heeft gewonnen. Ik ga je missen girlie! Hoop dat ze daarboven hele mooie en uitgestrekte bossen hebben!

Aeon & Lola

Met de poezebeesten is alles prima. Deze maand alleen geen vertederende pluizige poeze-foto’s 😉 maar die komen vast wel weer.

Bij Lola dachten we weer een blaasontsteking te zien, maar dit bleek loos alarm. Waarschijnlijk is het stress van het vuurwerk dat al afgestoken wordt en de chaos in huis vanwege het geklus. Wat we wel gaan doen is testen of stress reducerende brokken haar beter door de december maand krijgen dan voorgaande jaren. Want van dat vuurwerk verbod is hier in elk geval nog weinig te merken

Most liked Instragram

De foto met de meeste likes op instagram is onderstaande. Van iets waar ik zó ontzettend blij mee ben. Het was een hele klus om de twee kamers te wisselen. Maar meer ruimte op mijn werkkamer is het gesjouw met meubels meer dan waard geweest.

Blogs van november 2020

Ja, daar kan ik kort in zijn. Het was er één, het overzicht van oktober 2020. Door al het geklus en overige toestanden was er gewoon te weinig tijd voor het schrijven van blogs.

Dat was mijn november; kort maar krachtig. Hopend op een fijner december.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

16 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.