Home » Mijn Oktober 2014 – Iphone 6 plus, Rugklachten, Gezelligheid en Herfstkleuren

Mijn Oktober 2014 – Iphone 6 plus, Rugklachten, Gezelligheid en Herfstkleuren

Mijn Maand

En toen was ook oktober ten einde. Een maand met veel gezelligheid en mooie herfst kleuren. Ook een maand waarin ik door rugklachten mijn hardlopen op een laag pitje moest zetten. Ik kreeg mijn nieuwe iPhone en genoot weer volop van mijn drie kattenkinderen. Maar oktober was ook weer een drukke maand op het werk waardoor ik af en toe even mezelf tot rust moest dwingen!
Kijk je mee?

1 oktober: de maand sportief begonnen met een rondje hardlopen! Ook 4 oktober rende ik nog mijn kilometertjes. Dat waren helaas de laatste van oktober.

4 oktober maakte ik ook nog deze leuke foto van een heerlijk slapende Aeon.
7 oktober: Me-time! Avondje genieten van theelichtjes, knuffelkatten en bijlezen van blogs.

Op 12 oktober was het weer prachtig weer buiten en maakte ik deze mooie herfstkleuren foto vanaf mijn balkon.
Selfie: 12 oktober gemaakt, 13 oktober geupload en vanaf toen als nieuwe profiel foto ingesteld op de diverse social media.

15 Oktober: Lola en Aeon alweer een half jaar. Ik maakt een vooraankondiging van dit leuke feit op mijn blog dmv van deze leuke foto.
16 oktober: Ja hoor. Door mijn rug gegaan.

Ondanks mijn rugklachten toch zo normaal mogelijk proberen te functioneren. En denken aan de vitamientjes! 18 oktober maakte ik deze werkelijk heerlijke Pompoen Smoothie!

18-10: Pompoensmoothie
18-10: Pompoensmoothie

Op 19 oktober was het weer prachtig weer. Even van genieten dus! We zijn via het stadspark richting centrum Maastricht gelopen. Het was niet de bedoeling te gaan winkelen. Maar toch ben ik thuis gekomen met een stille wens: een iPhone 6 plus!
20 oktober moest ik voor het werk naar locatie Houten. Tijdens de lunchpauze lekker wandelen in de omgeving. Ik maakte mijn eerste foto met de iphone 6plus. Herfstkleuren: I IT!

21 Oktober: avondje me-time met thee, lekkers, theelichtjes en blogjes maken/lezen.

21-10: avondje me-time
21-10: avondje me-time

Het weekend van 25 en 26 oktober even pas op de plaats. Drukte op het werk. Nog steeds lichte rugklachten. Hartstikke vermoeid. Tijd dus voor wat ontspanning. Ik schreef er een aparte blog over.
weekend

27 oktober had ik weer een heerlijke dag vrij. Ik moest een paar boodschappen doen in de buurt en maakte er meteen een korte wandeling van. De rest van de dag gewoon nog lekker rustig aan gedaan. Nog steeds genietend van mijn ‘rustig aan weekend’.

Vrijdag 31 oktober. De laatste dag van oktober. Mijn rug is langzaam maar zeker pijnloos geworden, maar wel nog snel vermoeid. Hopelijk kan ik het hardlopen snel weer oppakken. Lola laat trouwens weer eens zien wat relaxen inhoudt. En met deze heerlijke foto sluit ik oktober 2014 af! Tot November 😉

31-10: Lola
31-10: Lola

9 Comments

 1. Petra
  1 november 2014 / 18:21

  Heerlijk overzicht. Hopelijk kun je het hardlopen weer snel oppakken. Je profielfoto is trouwens erg leuk.

 2. jackiedeklerk
  1 november 2014 / 18:43

  wat een mooi overzicht…
  jammer dat hardlopen nu even niet lukt, hoop dat je het weer snel op kunt pakken

 3. 2 november 2014 / 11:40

  Wat vind ik dat je dit overzichtje super leuk hebt gedaan. Goed bezig dus met hardlopen en die foto van Aeon, AWWW<3 Ook leuk trouwens, het onderschrift als je over de foto's heen gaat. Is dit een plugin of hoort het bij je thema? 🙂 Zoiets zou ik ook wel willen namelijk!

  • 2 november 2014 / 12:02

   Dat onderschrift van de foto’s hoort inderdaad bij het thema wat ik gebruik. Maar als ik tijd heb zal ik het eens verder onderzoeken hoe dit gedaan is. Misschien bestaat er wel een plugin van!

 4. 3 november 2014 / 13:44

  Wat balen van je rug deze maand.. Wel heel leuk artikel dit:)

 5. 3 november 2014 / 18:51

  Wat weer heerlijke foto’s van je katten zeg! Echt heerlijke beesten! Balen joh dat je door je rug bent gegaan… hopelijk trekt het snel bij! En ja, die herfstkleuren… echt genieten zo hoor!

 6. 7 november 2014 / 17:08

  Aaah, dat klinkt onwijs pijnlijk van je rug 🙁 Hopelijk heb je er inmiddels niet veel last meer van. Onwijs schattig, de foto’s van je katten <3 Mijn beestjes liggen ook weer vaker knus bij me, zo gezellig! Mooie herfstfoto's ook!

 7. Serena
  9 november 2014 / 19:22

  Heb Je niet het idee dat je nu veel mooiere foto’s maakt? Ik stond echt verbaasd over de geluidskwaliteit bij het filmen…
  Hier staan de pepernoten ook al op tafel. Zó lekker!!! 😉

  • 9 november 2014 / 20:06

   De foto’s zijn inderdaad van verbluffend mooie kwaliteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.