Home » Mijn Oktober 2017

Mijn Oktober 2017

Mijn Maand

De maand oktober was om voordat ik het doorhad. Een maand met vele mooie momenten. Een maand van knopen doorhakken en gezelligheid. Maar ook van leuke uitjes en toffe cadeautjes. Kijk je even mee naar Mijn Oktober 2017?

Mijn Oktober 2017

Happy Moments

Het is weer vroeger donker en het wordt steeds kouder. De tijden van theelichtjes en dekentjes-op-de-bank breken weer aan. Ik geniet daar altijd volop van!

Ik ging met enkele collega’s naar de Efteling! Uiteraard ook even het sprookjes bos in. Dat blijft gewoon zó leuk! Ook als volwassene 😉

Halverwege de maand hakte ik de knoop door. Mijn gewicht is iets wat me al een tijdje niet lekker zit. Vele dingen geprobeerd, maar op een of andere manier val ik steeds weer terug in mijn oude en foute eet-patroon. Hoog tijd voor actie; ik schreef me in bij Weight Watchers.

Ik ging mijn mooie Maastricht in voor wat inkopen, daar hangt de kerstversiering gewoon al!

Ik mocht een item op mijn bucketlist doorstrepen!
Ik ging naar het concert van Mr. Big! Je weet wel,  die 90s band met die ene kneiter van een hit, ‘to be with you’. Deze band is een klein beetje een rode draad door mijn leven. Zoveel heerlijke mooie nummers. Ja, de heren zijn een jaartje ouder, die heerlijke lange manen zijn ondertussen verdwenen en niet alle nootjes worden nog even perfect gehaald. Maar man, wat heb ik genoten!

Oktober 2017: Apple Watch

Ik kreeg werkelijk een pachtig cadeau van mijn lieve man. Een Apple watch. Iets wat al langer op de wishlist staat. Maar waar ik bij de vorige twee versie nog niet helemaal ‘om’ was, heeft versie drie wél dat wat ik zoek in een (sport)horloge.

Sporten

Weer een knoopje wat ik doorhakte: ik zette mijn abonnement bij de sportschool stop. Hoewel ik graag sport, lukt het mij niet om met regelmaat de sportschool op te zoeken. Hardlopen blijf ik uiteraard doen, dat is zo heerlijk en ook vooral mijn afschakel moment.

En in plaats van de sportschool ga ik thuis gewoon lekker work-outs doen.

Aeon en Lola

Aeon en Lola mogen ook deze maand weer niet ontbreken in mijn maandoverzicht. Het is te merken dat het kouder wordt, ze zoeken elkaar weer vaker op voor warmte.

Blogs

De volgende blogs plaatste ik in oktober;

Meer van dit soort foto’s zien? Volg me dan op instagram.
Op de hoogte blijven van nieuwe blogpost? Like dan mijn Facebookpagina.

15 Comments

 1. 3 november 2017 / 19:16

  Wat leuk dat je een Apple Watch gekregen hebt. Zo lang geleden dat ik nog een in maastricht geweest ben

 2. Helena
  3 november 2017 / 20:47

  De efteling vind ik het ideale uitje

 3. 4 november 2017 / 12:30

  Mooi horloge! Ik ben ook nog op zoek naar een goed sporthorloge, maar alles lijkt het nét niet te zijn. Kun je zeggen wat die versie 3 wel had, wat je eerder nog miste? Misschien is het ook wel wat voor mij! En wat goed van alle knopen die je hebt doorgehakt!

  • 6 november 2017 / 13:24

   De series 3 heeft t.o.v. de series 1 GPS en hoogte meter. En uiteraard is de prijs wat vriendelijker geworden. Ik heb vorig jaar in eerste instantie toch voor de tomtom gekozen in plaats van de apple watch puur om de gps. Ik wil/ wilde hem voornamelijk als sporthorloge gebruiken bij het hardlopen.
   op deze website vind je de precieze verschillen: https://www.apple.com/nl/watch/compare/

 4. Bianca Ronday
  4 november 2017 / 15:28

  Wat een mooie maand, met heerlijke lichtpunten. De Apple watch is echt geweldig. Ik heb de eerste versie en kan niet zonder. Mooie foto’s heb je er trouwens tussen staan.

 5. Daphne
  4 november 2017 / 21:20

  Mooie maand! Ik ben erg benieuwd naar de Apple watch

 6. Kimberley
  4 november 2017 / 21:34

  Wat een leuke blog!!

 7. 5 november 2017 / 9:42

  Wat een goede maand! Mr Big ken ik ook nog wel en de Apple Watch staat ook op mijn verlanglijstje! Succes bij de Weight Wachters

 8. 6 november 2017 / 10:14

  Wat een heerlijk cadeau! En goed dat je de sportschool hebt opgezegd. Zonde van je geld (en de schulgevoelens).

 9. 6 november 2017 / 20:02

  Goed dat je knopen hebt doorgehakt! Ik heb zelf begin dit jaar ook mijn sportschool stopgezet nadat ik er al een tijdje meer niet dan wel kwam. Nu wandel ik elke week en voel ik mij daar een stuk beter bij. Alleen blijft mijn gewicht helaas hetzelfde, dus daar moet ik nog wel wat op verzinnen.

  • 7 november 2017 / 8:20

   Ja, ik was me echt in rare bochten aan het draaien om toch maar naar de sportschool te gaan. Eerst deed ik dat nog meteen na ‘t werk, als ik toch al in de auto zat. we zijn nu echter verhuisd met het werk, resultaat auto staat stil, en ik ga met bus of fiets. Sportschool ligt niet op de weg. Dus na thuiskomst weer de deur uit, niet mijn ding. Gelukkig zijn er genoeg opties om ook lekker thuis te sporten.

 10. 7 november 2017 / 10:57

  Aaach Aeon en Lola zijn echt leuk! Heb zelf ook twee draken. Zo leuk! Verder ziet je maand er leuk uit! En goed dat je toch door gaat met hardlopen ondanks dat je bent gestopt de sportschool!

 11. 9 november 2017 / 15:15

  Dat horloge is zo mooi! Welke is het precies? Ik ben me ook aan het oriënteren op het gebied van Apple Watches, maar weet nog niet helemaal zeker of ik het echt het geld waard vind..

  • 10 november 2017 / 11:46

   Dit is de series 3.

   tot nu toe erg tevreden. In eerste instantie was de bedoeling deze ter vervanging van mijn tomtom spark 3, ook een fijn sport horloge. Maar vind het nu ook prettig hoe dit horloge fijn communiceert met mijn iPhone (6plus). Allemaal kleine dingen die ik tot nu toe als zeer prettig ervan. Maar ja, ik heb dan ook een kleine (ahum) voorliefde voor al het appel-spul.

 12. 22 november 2017 / 13:11

  Maastricht ziet er inderdaad mooi uit. Ik ben er nog niet geweest, maar het is eigenlijk vlakbij dus ga dat eens doen. En ook naar de Efteling, dat is veel te lang geleden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.