Home » Mijn Oktober 2020

Mijn Oktober 2020

Mijn Maand

Happy moments – Life update

En toen was het alweer november. Oktober is omgevlogen! En ik heb geen idee meer wat ik allemaal gedaan heb. haha! Toch weer gewoon een terugblik met de vaste onderwerpen en aan de hand van mijn instagram foto’s.

In september genoten we nog van een fijne vakantie in Duitsland en Oostenrijk. In oktober heb ik vooral gewoon gewerkt. En ja, nog altijd vanuit huis. De teller staat nu op 8 maanden thuis werken. Wel weer redelijk veel blogs geschreven. Maar verder valt er weinig bijzonders te melden. We hebben veel films en series gekeken, want daar is het echt het seizoen voor. Verder zitten we hier thuis midden tussen de dozen. Slaap- en werkkamer worden opgeknapt en tevens omgeruild. Beetje boel troep dus. Maar hopelijk over een paar weken is alles weer lekker opgeruimd en kan ik genieten van een nieuwe en nog betere thuis- en blog-werkplek.

Aeon & Lola

Met de poekies gaat alles prima. Die genieten nog altijd van het feit dat ik best veel thuis ben. En vooral nu het wat kouder wordt kruipen ze ook weer lekker tegen elkaar aan. En daar kan ik zo van genieten.

Poekies

Sporten

Ik zit weer in een redelijk lekker ritme wat sporten betreft. Twee tot drie keer per week even in het zweet werken in de sportschool. Hopelijk kan dat zo blijven en gaan we niet weer naar een lockdown toe waar de sportscholen dicht zijn.

Most liked Instragram

Lola stal deze maand de show op instagram en sleepte de meeste likes binnen. En geef toe, dat is toch meer dan verdiend!

Lola wrap - burrito

Blogs van Oktober 2020

Er verschenen eindelijk weer eens een goed aantal blog in de maand oktober. Dat was afgelopen maanden wel eens anders.

En, hoe was jouw oktober? Nog bijzondere dingen gedaan?

18 Comments

 1. 1 november 2020 / 11:52

  Wat leuk om te lezen hoe je maand oktober was.
  In oktober heb ik niet veel bijzonders gedaan.

 2. 1 november 2020 / 12:22

  hihih happy moments 😉 leuke maand zo te lezen

 3. Jouvence
  1 november 2020 / 13:44

  Leuk om te zien/lezen. Wat heb je mooie katten, broertjes/zusjes van elkaar?

  • 1 november 2020 / 16:46

   Het zijn inderdaad broer en zus. En gedragen zich ook zo. Ene moment lief en knuffelig, het andere moment vliegen de vlokken haar in het rond…

 4. Mandy
  1 november 2020 / 14:50

  Wat leuk om te lezen! Ik heb niet zoveel beleefd. Ben alleen maar aan het werken en voor de rest kan je niet zoveel doen..

 5. 1 november 2020 / 19:30

  Tja, om en rond huis, hier ook zo’n beetje. De poes is zo gewend aan dat ik thuis ben dat als ik straks weer op de werkplek ben, ben ik bang dat ik een boze poes krijg. Maar goed zover is het nog niet. Ook hier series, films en boeken ter entertaining. De winter is begonnen:-)

 6. 1 november 2020 / 21:25

  aah super leuk om te lezen! Vooral veel aan mn eigen bedrijfje gewerkt naast mn fulltime baan

 7. Felice Veenman
  2 november 2020 / 9:39

  als ik die katten zo zie dan denk ik: ooooo ik wil ook weer een kat!!

 8. 2 november 2020 / 12:02

  Leuk om te lezen en die poezenfoto<3
  Mijn overzichtje staat inmiddels ook online.

 9. 2 november 2020 / 12:51

  Mijn oktober was een beetje een rollercoaster met zn ups and downs. Midden oktober was leuk, de eerste en laatste week niet.

 10. 2 november 2020 / 20:59

  • Fijn om te lezen.
  • Zo schattig katten.

 11. 2 november 2020 / 22:06

  Mooie mand zo te lezen!

  Hier voornamelijk gewerkt de afgelopen maand. Niet veel bijzonders gedaan ook gezien je bijna niks kan door de maatregelen

  • 2 november 2020 / 22:07

   Maand*

 12. 3 november 2020 / 20:10

  Wat leuk de katten , ik ben ook echt een kattenmens. Ja en dan s er weer een maand voorbij. In oktober zijn we nog een weekend weggeweest corona proof was wel even prettig uit het huis te zijn

 13. Wendy
  6 november 2020 / 21:29

  Ah wat een schatjes zo op die foto’s! Mooie plaatjes!

 14. Emma
  7 november 2020 / 0:49

  Leuke update! Mijn oktober was niet zo spannend ?. Wel mooie resultaten behaald met mijn bedrijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.