Mijn Maand
Getting Personal

Mijn Oktober 2020

Happy moments – Life update

En toen was het alweer november. Oktober is omgevlogen! En ik heb geen idee meer wat ik allemaal gedaan heb. haha! Toch weer gewoon een terugblik met de vaste onderwerpen en aan de hand van mijn instagram foto’s.

In september genoten we nog van een fijne vakantie in Duitsland en Oostenrijk. In oktober heb ik vooral gewoon gewerkt. En ja, nog altijd vanuit huis. De teller staat nu op 8 maanden thuis werken. Wel weer redelijk veel blogs geschreven. Maar verder valt er weinig bijzonders te melden. We hebben veel films en series gekeken, want daar is het echt het seizoen voor. Verder zitten we hier thuis midden tussen de dozen. Slaap- en werkkamer worden opgeknapt en tevens omgeruild. Beetje boel troep dus. Maar hopelijk over een paar weken is alles weer lekker opgeruimd en kan ik genieten van een nieuwe en nog betere thuis- en blog-werkplek.

Aeon & Lola

Met de poekies gaat alles prima. Die genieten nog altijd van het feit dat ik best veel thuis ben. En vooral nu het wat kouder wordt kruipen ze ook weer lekker tegen elkaar aan. En daar kan ik zo van genieten.

Poekies

Sporten

Ik zit weer in een redelijk lekker ritme wat sporten betreft. Twee tot drie keer per week even in het zweet werken in de sportschool. Hopelijk kan dat zo blijven en gaan we niet weer naar een lockdown toe waar de sportscholen dicht zijn.

Most liked Instragram

Lola stal deze maand de show op instagram en sleepte de meeste likes binnen. En geef toe, dat is toch meer dan verdiend!

Lola wrap - burrito

Blogs van Oktober 2020

Er verschenen eindelijk weer eens een goed aantal blog in de maand oktober. Dat was afgelopen maanden wel eens anders.

En, hoe was jouw oktober? Nog bijzondere dingen gedaan?

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

18 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.