Home ยป Mijn September 2014

Mijn September 2014

Mijn Maand

September was een drukke maand op het werk waardoor ik vrijwel geen puf meer had om ‘s avonds nog achter mijn pc te kruipen on blogjes te schrijven. Ook het sporten stond jammerlijk op een heel laag pitje. Ik had gehoopt meer progressie te maken met het hardlopen. Even  snel een fotootje maken doe je wel makkelijker, op instagram bleef ik dus een stuk actiever. Hieronder een gedeelte van mijn foto’s in de vorm van een maandoverzicht.

Kijk je even mee terug naar mijn september 2014:

Ik startte september met mijn roostervrije dag. Elke twee weken heb ik op maandag vrij. Een dag die ik altijd zo nuttig mogelijk probeer te besteden met die (huishoudelijke)klusjes waar je normaal zo weinig tijd voor hebt, maar ook tijd voor ontspanning en sporten.

4 September: Geen foto’s gemaakt, niets bijzonders gedaan, maar wel zeker de moeite waard van het melden; 16 jaren getrouwd met Renรฉ! Facebook had deze dag ook onthouden ๐Ÿ˜‰

2014-09-04
4 september 2014 – 16 jarige trouwdag

5 September: genieten van een hele mooie zonsopkomst vanuit de trein.

2014-09-05: mistige zonsopkomst vanuit de trein
2014-09-05: mistige zonsopkomst vanuit de trein

6 September: heerlijk gaan eten bij een Grieks restaurant ter ere van ons 16 jarige trouwdag. Helemaal vergeten foto’s te maken.

7 September: mijn poezen-baby’s groeien als kool. Volgende maand worden ze alweer een ยฝ jaar.

13 September: Ik ben trots op mezelf, ik leer langzaam hoe ik zomergoed in leven moet houden ๐Ÿ™‚
Tevens de zaterdag gebruikt om de batterij eens goed op te laden na een hele drukke en stressvolle werk-week. Heerlijke me-time door middel van hardlopen en daarna de douche in met een scrubje en heerlijke maskertjes. Helaas werd het stukje ontspanning na een week inspanning (typische trigger) ruw verstoord door een fikse migraine aanval. Ik lag op de zaterdag avond rond 6-en dus al in bed. Dag gezellige zaterdag avond ๐Ÿ™

14 September: Nog herstellende van mijn migraine, verplicht een rustig aan dagje. Wel maakte ik maak deze hele leuke foto van Lola.

2014-09-14: Lola
2014-09-14: Lola

15 September: Aeon gaat naar de dokter voor “jeweetwel”. Zo zielig dat hoopje kat wat je terug krijg. Wankel op de pootjes en helemaal sufjes van de narcose. Alles is goed gegaan hoor, ‘s avonds was hij alweer bijna helemaal zichzelf en ravotte hij weer (hetzij iets rustiger dan normaal) met Lola door het huis.

2014-09-15: Aeon sufjes van de narcose
2014-09-15: Aeon sufjes van de narcose

Weer een hele drukke week volgt. Door de week heen maak ik nog wat kiekjes van de mooie nazomer waar we in Nederland van mogen genieten.

20 September: Via mijn moeder krijg ik twee kaarten voor het Pisart festival in Eijsden. Hoewel UB40 niet geheel mijn ding is, toch een leuke avond gehad en genoten van onder andere ‘Het Goede Doel’. Door de dag was het ook genieten; van de mooie wolkenluchten en de heerlijk snoet van Aeon.

2014-09-20: Aeon
2014-09-20: Aeon
2014-09-20: Prachtige wolkenluchten
2014-09-20: Prachtige wolkenluchten

21 September: Ik maakte van winterpenen een eenvoudige en heerlijke wortelsoep bomvol vitaminen en plaatste het recept op mijn blog.

2014-09-21: wortelsoep
2014-09-21: wortelsoep

Weer een drukke week volgt. Maar op vrijdag werk ik de ochtend relaxt thuis. En ‘s middags doe ik het wekelijkste rondje huishouden zodat ik de rest van het weekend heerlijk kan ontspannen en genieten van mijn vrije en extra lange weekend. Maar alsof het zo moest zijn, van vrijdag op zaterdag de halve nacht de pot innig omhelst ๐Ÿ™ de zaterdag is het flink uitzieken en het buikje tot rust brengen.

2014-09-27: ziek!
2014-09-27: ziek!

28 September: Ik voel me een heel stuk beter en ook mijn buik kan weer eten verdragen. Dus ik start de dag met een gezond en voedzaam ontbijtje; havermout. ‘s Middags op bezoek bij pap en mam en heerlijk buiten gezeten om te genieten van het zonnetje en een tuin vol vrolijke kleuren.

29 September: roostervrije dag. Dus weer volop de tijd voor allerlei klusjes in huis. Maar ook tijd maken voor mezelf en mijn blog! Aeon helpt overigens altijd graag mee een blog te schrijven ๐Ÿ™‚

2014-09-29: Blogging
2014-09-29: Blogging

Op naar de maand oktober. Plannen zijn er nog niet en de agenda is nog leeg. We zien wel wat de maand brengt. Ik hoop in elk geval minder mankementjes qua gezondheid dan afgelopen maand.

Mij volgen op instagram, dat mag. Graag zelfs! Je vind me onder de naam SaskiaNL.

10 Comments

 1. 30 september 2014 / 15:34

  Het was een veelbewogen maandje dus! Balen van de migraine en de buikgriep. Hopelijk krijg je op je werk aankomende maand wat meer rust.
  En wat zijn je poezenbeesten toch cute!

 2. 30 september 2014 / 18:46

  Leuk overzicht! Ik ga je volgen op IG.

  • 1 oktober 2014 / 17:00

   Gezellig ๐Ÿ™‚

 3. Flavie
  1 oktober 2014 / 9:16

  Wat een lieve poes hebben jullie!!
  Gefeliciteerd met jullie 16-jarig huwelijk! ๐Ÿ™‚

 4. 1 oktober 2014 / 20:54

  Wat een leuk overzicht. En 16 jaar… Congratz!

 5. Serena
  3 oktober 2014 / 15:34

  Ik moest zรณ lachen om die verschrikte foto van Aeon!!!
  En gefeliciteerd met je trouwdag!!!

  • 7 oktober 2014 / 21:59

   Ik blijf ‘m ook geniaal vinden ๐Ÿ™‚

 6. 4 oktober 2014 / 22:54

  Leuk om zo de maand door te nemen! Fijne kattenfoto’s en wat lief dat ze je komen helpen bloggen ๐Ÿ˜‰ Balen dat je ziek was, hopelijk kan je er weer een tijdje tegenaan. Die soep lijkt me heerlijk!

 7. 6 oktober 2014 / 11:42

  Nog gefeliciteerd met jullie trouwdag! 16 jaar… goed bezig hoor! En ja, je kattenfoto’s… heerlijk om te zien! Ik vind het echt balen dat Clooney steeds weg rent zodra ze me spot met telefoon of fototoestel, tis net of ze het er om doet of zo…

 8. Nicetobeout
  13 oktober 2014 / 20:13

  Wat een mooie foto’s zitten ertussen! Die slapende babypoes !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.