Mijn Maand
Getting Personal

Mijn September 2014

September was een drukke maand op het werk waardoor ik vrijwel geen puf meer had om ’s avonds nog achter mijn pc te kruipen on blogjes te schrijven. Ook het sporten stond jammerlijk op een heel laag pitje. Ik had gehoopt meer progressie te maken met het hardlopen. Even  snel een fotootje maken doe je wel makkelijker, op instagram bleef ik dus een stuk actiever. Hieronder een gedeelte van mijn foto’s in de vorm van een maandoverzicht.

Kijk je even mee terug naar mijn september 2014:

Ik startte september met mijn roostervrije dag. Elke twee weken heb ik op maandag vrij. Een dag die ik altijd zo nuttig mogelijk probeer te besteden met die (huishoudelijke)klusjes waar je normaal zo weinig tijd voor hebt, maar ook tijd voor ontspanning en sporten.

4 September: Geen foto’s gemaakt, niets bijzonders gedaan, maar wel zeker de moeite waard van het melden; 16 jaren getrouwd met René! Facebook had deze dag ook onthouden 😉

2014-09-04
4 september 2014 – 16 jarige trouwdag

5 September: genieten van een hele mooie zonsopkomst vanuit de trein.

2014-09-05: mistige zonsopkomst vanuit de trein
2014-09-05: mistige zonsopkomst vanuit de trein

6 September: heerlijk gaan eten bij een Grieks restaurant ter ere van ons 16 jarige trouwdag. Helemaal vergeten foto’s te maken.

7 September: mijn poezen-baby’s groeien als kool. Volgende maand worden ze alweer een ½ jaar.

13 September: Ik ben trots op mezelf, ik leer langzaam hoe ik zomergoed in leven moet houden 🙂
Tevens de zaterdag gebruikt om de batterij eens goed op te laden na een hele drukke en stressvolle werk-week. Heerlijke me-time door middel van hardlopen en daarna de douche in met een scrubje en heerlijke maskertjes. Helaas werd het stukje ontspanning na een week inspanning (typische trigger) ruw verstoord door een fikse migraine aanval. Ik lag op de zaterdag avond rond 6-en dus al in bed. Dag gezellige zaterdag avond 🙁


14 September: Nog herstellende van mijn migraine, verplicht een rustig aan dagje. Wel maakte ik maak deze hele leuke foto van Lola.

2014-09-14: Lola
2014-09-14: Lola

15 September: Aeon gaat naar de dokter voor “jeweetwel”. Zo zielig dat hoopje kat wat je terug krijg. Wankel op de pootjes en helemaal sufjes van de narcose. Alles is goed gegaan hoor, ’s avonds was hij alweer bijna helemaal zichzelf en ravotte hij weer (hetzij iets rustiger dan normaal) met Lola door het huis.

2014-09-15: Aeon sufjes van de narcose
2014-09-15: Aeon sufjes van de narcose

Weer een hele drukke week volgt. Door de week heen maak ik nog wat kiekjes van de mooie nazomer waar we in Nederland van mogen genieten.

20 September: Via mijn moeder krijg ik twee kaarten voor het Pisart festival in Eijsden. Hoewel UB40 niet geheel mijn ding is, toch een leuke avond gehad en genoten van onder andere ‘Het Goede Doel’. Door de dag was het ook genieten; van de mooie wolkenluchten en de heerlijk snoet van Aeon.

2014-09-20: Aeon
2014-09-20: Aeon
2014-09-20: Prachtige wolkenluchten
2014-09-20: Prachtige wolkenluchten

21 September: Ik maakte van winterpenen een eenvoudige en heerlijke wortelsoep bomvol vitaminen en plaatste het recept op mijn blog.

2014-09-21: wortelsoep
2014-09-21: wortelsoep

Weer een drukke week volgt. Maar op vrijdag werk ik de ochtend relaxt thuis. En ’s middags doe ik het wekelijkste rondje huishouden zodat ik de rest van het weekend heerlijk kan ontspannen en genieten van mijn vrije en extra lange weekend. Maar alsof het zo moest zijn, van vrijdag op zaterdag de halve nacht de pot innig omhelst 🙁 de zaterdag is het flink uitzieken en het buikje tot rust brengen.

2014-09-27: ziek!
2014-09-27: ziek!

28 September: Ik voel me een heel stuk beter en ook mijn buik kan weer eten verdragen. Dus ik start de dag met een gezond en voedzaam ontbijtje; havermout. ’s Middags op bezoek bij pap en mam en heerlijk buiten gezeten om te genieten van het zonnetje en een tuin vol vrolijke kleuren.

29 September: roostervrije dag. Dus weer volop de tijd voor allerlei klusjes in huis. Maar ook tijd maken voor mezelf en mijn blog! Aeon helpt overigens altijd graag mee een blog te schrijven 🙂

2014-09-29: Blogging
2014-09-29: Blogging

Op naar de maand oktober. Plannen zijn er nog niet en de agenda is nog leeg. We zien wel wat de maand brengt. Ik hoop in elk geval minder mankementjes qua gezondheid dan afgelopen maand.

Mij volgen op instagram, dat mag. Graag zelfs! Je vind me onder de naam SaskiaNL.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

10 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.