Mijn Maand
Getting Personal

Mijn September 2017

Na een bomvol, super vermoeiend maar hartstikke leuk weekend eindelijk tijd om achter mijn toetsenbord te kruipen om mijn maandoverzicht te maken. Een (nieuw soort) maandoverzicht aan de hand van wat vaste rubriekjes en foto’s.

Happy Moments

  • het gevoel van veel mini-vakanties in plaats van één grote vakantie. Starten met een paar dagen thuis, daarna de trip naar Europapark. Weer een paar dagen thuis. Daarna een weekje camping met leuke uitstapjes. Weer een paar dagen thuis. Om vervolgens af te sluiten met een (rock) weekend in Tilburg.
  • Griezelen in de bioscoop het de film IT. De nieuwe film naar het bekende boek van Stephen King.
  • Lekker voordelig inslaan bij de DM in Duitsland.
  • Ook op vakantie af en toe lekker sushi eten!
  • Ik zag er best wel een beetje tegenop, maar hakte de knoop door om met de fiets naar het werk te gaan in plaats van met de bus. Ik kreeg de oude fiets van mijn moeder mee. Achteraf gezien vind ik het heerlijk. Fris en wakker aankomen op het werk en even het kopje leegtrappen na een drukke werkdag en tegelijk 2 keer per dag een kleine work-out.

Sporten

Dat stond de maand september gewoon op een té laag pitje. Ik ging maar een paar keer hardlopen en ging veel te weinig richting sportschool. Combineer dit met te veel gesnoep en te veel lekker eten, dan hoef ik je echt niet te vertellen wat het resultaat is. Hopelijk heeft oktober een flinke stok achter de deur voor me 🙂

Aeon en Lola

Deze twee lieverds kregen vanwege onze vakantie natuurlijk veel te weinig aandacht. De dagen dat we thuis waren genoten we dan ook volop van elkaar door lekker veel te knuffelen.

Blogs

Ik schreef in september vanwege mijn vakantie wat minder blogs

Meer van dit soort foto’s zien? Volg me dan op instagram.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

16 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.