Home » Mijn September 2017

Mijn September 2017

Mijn Maand

Na een bomvol, super vermoeiend maar hartstikke leuk weekend eindelijk tijd om achter mijn toetsenbord te kruipen om mijn maandoverzicht te maken. Een (nieuw soort) maandoverzicht aan de hand van wat vaste rubriekjes en foto’s.

Happy Moments

 • het gevoel van veel mini-vakanties in plaats van één grote vakantie. Starten met een paar dagen thuis, daarna de trip naar Europapark. Weer een paar dagen thuis. Daarna een weekje camping met leuke uitstapjes. Weer een paar dagen thuis. Om vervolgens af te sluiten met een (rock) weekend in Tilburg.
 • Griezelen in de bioscoop het de film IT. De nieuwe film naar het bekende boek van Stephen King.
 • Lekker voordelig inslaan bij de DM in Duitsland.
 • Ook op vakantie af en toe lekker sushi eten!
 • Ik zag er best wel een beetje tegenop, maar hakte de knoop door om met de fiets naar het werk te gaan in plaats van met de bus. Ik kreeg de oude fiets van mijn moeder mee. Achteraf gezien vind ik het heerlijk. Fris en wakker aankomen op het werk en even het kopje leegtrappen na een drukke werkdag en tegelijk 2 keer per dag een kleine work-out.

Sporten

Dat stond de maand september gewoon op een té laag pitje. Ik ging maar een paar keer hardlopen en ging veel te weinig richting sportschool. Combineer dit met te veel gesnoep en te veel lekker eten, dan hoef ik je echt niet te vertellen wat het resultaat is. Hopelijk heeft oktober een flinke stok achter de deur voor me 🙂

Aeon en Lola

Deze twee lieverds kregen vanwege onze vakantie natuurlijk veel te weinig aandacht. De dagen dat we thuis waren genoten we dan ook volop van elkaar door lekker veel te knuffelen.

Blogs

Ik schreef in september vanwege mijn vakantie wat minder blogs

Meer van dit soort foto’s zien? Volg me dan op instagram.

16 Comments

 1. 3 oktober 2017 / 8:06

  Kortom net als hier, een heerlijke maand met trips en ontspanning, ja de dieren bij ons, hier dito, al heeft Picasso een 24/7 oppas gehad, gisteren ben ik hele dag thuis geweest, hij zal zo wel weer gaan mieuwen omdat ik naar fysiotherapie ga 😉

  X

 2. 3 oktober 2017 / 9:41

  Een fijne september maand dus. Geef je in oktober je katten maar wat extra aandacht 🙂

  • 4 oktober 2017 / 13:24

   zal ik zeker doen, die komen geen aandacht te kort 🙂

 3. Budget Diva (@De_Budget_Diva)
  3 oktober 2017 / 9:48

  Een heerlijke maan voor jou geweest. Nu een heerlijke maand oktober gewenst

 4. 3 oktober 2017 / 11:12

  De film IT wil ik ook graag zien, maar mijn man weigert om mee te gaan… Is hij erg eng?

  • 4 oktober 2017 / 13:23

   Ik vond goed. Maar echt eng, nee, hij heeft wat goede schrikmomenten, dat wel. Aan de andere kant, “eng” is een breed begrip 😉

 5. 3 oktober 2017 / 11:20

  Leuk overzicht, klinkt als een fijne maand 🙂

 6. liefdevooritalie
  3 oktober 2017 / 13:32

  Ben ook zo dol op die minivakanties. 🙂 De rechter poes (Lola?) op de foto lijkt sprekend op onze Nala.
  Op naar dat oktober ook zo’n fijne maand wordt. 😉

 7. Dyonne Bakker
  3 oktober 2017 / 14:59

  Oh wat fijn al die leuke vakanties. Ik durf die film van IT niet te zien hooor haha.

 8. 4 oktober 2017 / 19:31

  Hoe lief die poesjes!! Ik ben als de dood voor clowns dus IT wordt het hier niet

 9. 4 oktober 2017 / 20:38

  Een maandje met van alles en nog wat dus! Wij hebben ook weleens van dat soort vakanties gehad waarbij we van alles en nog wat deden. Toch geef ik de laatste tijd de voorkeur eraan om gewoon minimaal een week op 1 plek te zijn zodat ik ook wat meer tot rust kan komen dan steeds van die korte uitstapjes.

  • 5 oktober 2017 / 8:10

   Vandaar ook onze relax week op de camping. 😉 Ik heb dat ook nodig om af te kunnen schakelen. Gelukkig is onze caravan van veel gemakken voorzien zodat dit makkelijk kan.

 10. 5 oktober 2017 / 23:43

  Mijn twee katten lijken op die van jou. Ook ik heb nauwelijks iets aan beweging gedaan in september 🙁 Goed dat je op de fiets naar je werk bent gegaan!

 11. 6 oktober 2017 / 22:51

  Lekker hè, fietsen naar het werk. Volgens mij heb je ook een beste afstand. Ik zag dat je ook alweer veel aan het sporten bent en dat het een mooi resultaat oplevert. Top!

  • 7 oktober 2017 / 12:45

   Ik heb een kleine vijf kilometer enkele reis. Net genoeg om even lekker te bewegen. Daarnaast probeer ik inderdaad weer regelmatig te sporten (maar de pepernoten liggen ook weer in de winkels, whah, lastig)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.