Mijn Maand
Getting Personal

Mijn September 2020

Happy moments – Life update

September! De maand van mijn vakantie! En wat een heerlijk vakantie hebben we gehad. Waar we eerst nog richting Londen zouden gaan, maken we nu een roadtrip door Duitsland en Oostenrijk. Londen, nog steeds niet toegankelijk vanwege het Coronavirus, hebben we verplaatst naar ergens in 2021.

Met mijn mini bezoeken we vrienden en leuke stadjes in Duitsland. Rijden daarna door naar Oostenrijk waar we onder andere de stad Salzburg bezoeken, genieten van de machtige bergen en de mooie natuur. We maken een fietstocht en rijden een bergpas. We sluiten onze vakantie af met een bezoekje aan Europapark.

Aeon & Lola

Met de poekies gaat het prima. Alleen zaten we met Aeon bij de dierenarts de dag na onze vakantie. Een ontsteking aan zijn pootje wil maar niet overgaan. Vandaag, na vijftien dagen antibiotica, ziet zijn pootje er weer helemaal prima uit. Geen wondje meer te zien. Kater bij, catmom blij 🙂 Alleen nog ff het kuurtje afmaken.

Sporten

Ik zat in een heerlijk ritme wat sporten betreft. Maar sinds ik terug ben van vakantie zit ik weer in een dipje. Gelukkig heb ik daar zo mijn remedies voor. De spreekwoordelijke schop zal dan ook snel weer volgen.

Tijdens onze reis in Oostenrijk wel nog wat aan beweging gedaan hoor. We hebben een fietstocht gedaan richting de Jägersee. Een blog met veel mooie foto’s zal snel volgen. Voor nu even deze teasers:

Most liked Instragram

De foto met de meeste likes in September is onderstaande. Genomen vanaf een bruggetje over een riviertje vlak bij ons verblijf in Wagrain.

Blogs van September 2020

In september schreef ik de volgende blogs:

Terug in het ritme na de vakantie? Dé Tips en uiteraard mijn maandoverzicht van Augustus 2020.

Wil niet zeggen dat ik verder niet bezig ben geweest met mijn blog. IK heb nog een cursus SEO (SEO staat voor Search Engine Optimization. Hoe zorg je ervoor dat je hoog/hoger scoort in google) gevolgd. Veel nieuwe dingen heb ik niet geleerd, maar het heeft me wel meer inzicht gegeven. Inzichten die ik ben gaan toepassen maar waarvan het resultaat pas over een paar weken hopelijk zichtbaar zal zijn.

Hoe was jouw september?

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

24 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.