Home » Mijn September 2020

Mijn September 2020

Mijn Maand

Happy moments – Life update

September! De maand van mijn vakantie! En wat een heerlijk vakantie hebben we gehad. Waar we eerst nog richting Londen zouden gaan, maken we nu een roadtrip door Duitsland en Oostenrijk. Londen, nog steeds niet toegankelijk vanwege het Coronavirus, hebben we verplaatst naar ergens in 2021.

Met mijn mini bezoeken we vrienden en leuke stadjes in Duitsland. Rijden daarna door naar Oostenrijk waar we onder andere de stad Salzburg bezoeken, genieten van de machtige bergen en de mooie natuur. We maken een fietstocht en rijden een bergpas. We sluiten onze vakantie af met een bezoekje aan Europapark.

Aeon & Lola

Met de poekies gaat het prima. Alleen zaten we met Aeon bij de dierenarts de dag na onze vakantie. Een ontsteking aan zijn pootje wil maar niet overgaan. Vandaag, na vijftien dagen antibiotica, ziet zijn pootje er weer helemaal prima uit. Geen wondje meer te zien. Kater bij, catmom blij 🙂 Alleen nog ff het kuurtje afmaken.

Sporten

Ik zat in een heerlijk ritme wat sporten betreft. Maar sinds ik terug ben van vakantie zit ik weer in een dipje. Gelukkig heb ik daar zo mijn remedies voor. De spreekwoordelijke schop zal dan ook snel weer volgen.

Tijdens onze reis in Oostenrijk wel nog wat aan beweging gedaan hoor. We hebben een fietstocht gedaan richting de Jägersee. Een blog met veel mooie foto’s zal snel volgen. Voor nu even deze teasers:

Most liked Instragram

De foto met de meeste likes in September is onderstaande. Genomen vanaf een bruggetje over een riviertje vlak bij ons verblijf in Wagrain.

Blogs van September 2020

In september schreef ik de volgende blogs:

Terug in het ritme na de vakantie? Dé Tips en uiteraard mijn maandoverzicht van Augustus 2020.

Wil niet zeggen dat ik verder niet bezig ben geweest met mijn blog. IK heb nog een cursus SEO (SEO staat voor Search Engine Optimization. Hoe zorg je ervoor dat je hoog/hoger scoort in google) gevolgd. Veel nieuwe dingen heb ik niet geleerd, maar het heeft me wel meer inzicht gegeven. Inzichten die ik ben gaan toepassen maar waarvan het resultaat pas over een paar weken hopelijk zichtbaar zal zijn.

Hoe was jouw september?

24 Comments

 1. 1 oktober 2020 / 10:55

  Cursus SEO wil ik ook gaan doen, waar volg jij deze cursus?
  Oostenrijk is zo’n mooi land, wij komen er graag om te wandelen of fietsen.
  September stond in het teken van mijn eerste blog plaatsen en veel werken.

 2. 1 oktober 2020 / 11:05

  Ah, wat een toffe maand heb je gehad! En wat een mooie, idyllische foto. Ik had na zes maanden aan mijn scriptie gewerkt te hebben, eindelijk vakantie. Wel heb ik veel gesolliciteerd: met succes. Over twee weken begin ik met een nieuwe baantje!

 3. 1 oktober 2020 / 11:08

  Leuk overzicht! Mijn september was rustig eigenlijk.

 4. 1 oktober 2020 / 11:36

  Héérlijk zeg, dat je toch nog even weg kon! Londen houd je dan mooi nog tegoed!

 5. 1 oktober 2020 / 11:45

  Het staat heel hoog op mijn to do lijste om even een break te nemen en dan een roadtripje te maken, plan was ook Duitsland. Maar… Ik ben druk met allemaal cursussen betreffende SEO, Webdesign en Bloggen 😉

 6. 1 oktober 2020 / 16:57

  Wauw wat een leuke happy moments. Mooie foto’s ook.

 7. 1 oktober 2020 / 19:22

  Dat is toevallig, ik las net bij een andere blogger ook over de Jagersee, een regio die ik nog niet ken in Oostenrijk, maar nu zeker op mijn lijstje staat! Mijn september was ook erg leuk, ook wij zaten in Oostenrijk, maar dan in Vorarlberg, onze favoriete regio tot nu toe. Verder leuke uitstapjes gemaakt en afgesproken met vrienden die we sinds de corona uitbraak niet meer hadden gezien.

  • 2 oktober 2020 / 10:58

   Ik vond het Salzburgerland erg mooi. De Jägersee super tof om te zien (blog komt er snel aan). Maar denk als we terug gaan naar Oostenrijk, het toch waarschijnlijk weer tirol word.

 8. Felice Veenman
  1 oktober 2020 / 19:40

  mijn september was eigenlijk heel rustig en ontspannen…maar corona maakt alles wel erg saai…

 9. 2 oktober 2020 / 10:10

  Wat een prachtige foto’s! Helaas was mijn september niet geweldig. Mijn schoonvader is overleden en we moeten enorm veel regelen

  • 2 oktober 2020 / 10:56

   Ai ja, dat is inderdaad minder leuk. Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies

 10. 2 oktober 2020 / 10:31

  Balen dat het sporten een beetje lastiger is geworden. Ik herken dat overigens wel. Het beste is als je gewoon ‘in de routine blijft’ anders komt er al snel de klad in.

 11. 2 oktober 2020 / 14:44

  Wat een leuke maand. En wat goed dat je zo’n cursus hebt gevolg, dat heb ik zo’n 2 jaar geleden ook gedaan. Eigenlijk zou dit veel vaker moeten om alles een beetje fris te houden.

 12. 2 oktober 2020 / 15:22

  Dat leek me een fijne maand! Mooie foto’s ook trouwens

 13. 2 oktober 2020 / 15:46

  Die foto van Instagram had ik daar volgens mij ook al voorbij zien komen. Die is echt prachtig!! Om af te drukken en op te hangen. Echt heel mooi

 14. 2 oktober 2020 / 18:37

  Wij zijn dit jaar niet naar het buitenland geweest, maar laat ons hopen dat we dat volgend jaar weer zonder zorgen zullen kunnen doen 🙂

 15. 3 oktober 2020 / 13:26

  Leuk om te lezen over je maand. Mijn uitgebreide maandoverzichtje staat ook online. Maak ze altijd nog met heel erg veel plezier. Geluksmomentjes had ik er zat maar kies dan toch voor het gratis keukentje voor Noa (die ik nog ga oppimpen, zoveel zin in!)

 16. 3 oktober 2020 / 15:29

  Wat fijn dat jullie nog even lekker hebben kunnen roadtrippen. Zo’n zin in! Maaer voorlopig zit het er niet in.

 17. Caroline
  3 oktober 2020 / 16:00

  Ik had je mooie reis foto’s al via je Instagram feed bewonderd. Jullie hebben het heel fijn gehad zo te zien.

 18. 3 oktober 2020 / 18:51

  Al met al een leuke maand dus 🙂
  Wat een prachtige foto’s heb je van je vakantie. Ben benieuwd naar meer van je platen.
  Schiet je deze met een fototoestel of met je telefoon?

  • 4 oktober 2020 / 12:17

   Ik gebruik zowel mijn iPhone 11 pro als mijn Canon m50. Maar die laatste vind ik toch net iets te veel gesleep, dus die blijft vaak thuis.
   Meeste foto’s zijn gewoon met mij iphone genaakt dus ?

 19. 15 oktober 2020 / 22:20

  Ik wil een cursus Seo en Photoshop doen.
  Leuke blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.