Motorbeurs Utrecht
On the Bike

Motorbeurs 2014 – The Cheap Way

Vandaag begint de motorbeurs weer. Een jaarlijks terugkerend evenement waar ik bijna elk jaar wel naar toe ga. Een soort van start van het nieuwe motorseizoen. Motortjes kijken en ‘passen’. De nieuwste gadgets. Ideeën opdoen voor misschien een mooie nieuwe trip. Gewoon een heerlijke dag uit in het teken van onze grootste hobby. Ik heb er dit jaar er een uitdaging van gemaakt om deze dag zo goedkoop mogelijk te maken: Motorbeurs 2014 – The Cheap Way. Want een dagje ‘beurzen’ voor twee personen inclusief vervoer, entreekaarten en een hapje en drankje kost tegenwoordig een aardige duit. En waar we normaal al snel de auto pakken, hebben we deze keer besloten lekker relaxt met de trein te gaan.

Motorbeurs 2014 – The Cheap Way

Zonder zoekwerk:

  • € 22,90 enkele reis met OV-chipkaart zonder korting »  Voor twee personen retour = € 91,60
  • Entree kaartjes aan de kassa: € 17,50 » 2 personen = €35

Totaal: € 126,60

Met wat zoekwerk via google:

  • Dagkaarten voor de trein via Kruidvat € 13,99 » Voor twee personen = € 27,98
  • Kaarten bestelt via ANWB.nl met leden korting: € 12,50 » 2 personen = € 25,-

Totaal: €52,98

Besparing

Dat is een besparing van ruim €73,-
Een bedrag waar ik zelf ook van sta te kijken. Geld wat wij mooi even aan andere leuke dingen gaan spenderen. Want hoewel we onze motor-uitzet zo’n beetje compleet hebben, zijn er altijd nog dingen die op het wensen lijstje staan.

Ik hoop dat ik met deze post ook andere mensen op ideeën breng een uitje zo voordelig mogelijk te maken. Waar ik tot voor kort nooit op een cent lette, begin ik het een uitdaging te vinden dingen zo goedkoop mogelijk te regelen. Dus ook dagjes uit.

En jij? Toevallig ook richting motorbeurs? Of heb je nog mooie bespaartips die mooi bij deze blogpost past? Ik hoor ze graag van je in de comments.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola.Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.