Home » Motorbeurs Utrecht 2011

Motorbeurs Utrecht 2011

Motorbeurs Utrecht

Afgelopen donderdag een dagje vrij genomen om de jaarlijkse Motorbeurs in de jaarbeurs van Utrecht te bezoeken. Omdat er elk jaar wel vrijwel dezelfde stands staan bezoeken we deze beurs meestal om het jaar. Lekker op het gemak, na de spits op weg gegaan, onderweg een ontbijtje genuttigd en vanaf half twaalf tot ongeveer half zeven me vergaapt al het moois wat er te zien is.

Aangezien het een donderdag was en de eerste dag van deze beurs, viel het gelukkig mee met de drukte. Je kon op het gemak eens bij ‘n stand rondneuzen. Een babbeltje maken met de standhouder en de nodige informatie lospeuteren.

We hebben niets gekocht. Wel een hele stapel papieren informatie rijker over reizen naar bijvoorbeeld Schotland en Ierland, dat staat namelijk boven aan het verlanglijstje. Een moezel wijntje gedronken bij de stand van Motor Hotel Sonnenblick waar we waarschijnlijk van de zomer weer even op bezoek gaan. En een proef abbo afgesloten bij Moto73. En ik heb nog een machtig mooi textiel jack aan gehad van Dainese. Helaas was het mét beurskorting nog boven het budget en mijn huidige leren jack kan best nog wel een jaartje of twee mee 😉

Alhoewel ik mijn camera constant aan mijn pols had bungelen heb ik niet zo veel fotootjes gemaakt. Toch heb ik een kleine foto impressie in elkaar kunnen zetten.

4 Comments

 1. 26 februari 2011 / 12:34

  Het blijft natuurlijk een beurs waar ze je lekker willen maken voor alles… Gelukkig trapt niet iedereen daarin.

 2. Redstar
  27 februari 2011 / 18:42

  Ik ben een redelijk Harley fanaat maar mij zul je er niet snel zien. Er staat natuurlijk wel enorm leuk spul tussen.

 3. Peter
  1 maart 2011 / 18:16

  Leuk dat je me onbewust overhaalde naar de beurs te gaan! Nu heb ik een mooi jack erbij…
  De tip van je voor Het Zwarte Woud wordt hier donderdag gewogen en naar ik verwacht ‘goed bevonden’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.