Home » Motorvakanties

Motorvakanties

Sinds ik mijn motorrijbewijs heb wil ik verder dan het Limburgse heuvelland, de Duitse Eifel of Belgische Ardennen. Want dat ligt, bofkont als ik ben, gewoon hier naast de deur. Ieder jaar probeer ik toch wel een motorvakantie te plannen naar een mooi motorrij-gebied.

Het uitzoeken van logeeradressen, routes, bergpassen en mooie locaties is vaak waar het mee begint en zorgen voor genoeg voorpret.

Mijn macbook gaat standaard mee in de bagage zodat er in de avonduren aan een verslag gewerkt kan worden. Fotocamera en ook een actioncam zijn verder de standaard uitrusting om alles vast te leggen. Interesse in hoe ik mijn motorvakanties beleef? Maak dan je keuze uit de linkjes hieronder.

Motorvakantie - Arlbergpas
Motorvakantie – Arlbergpas

Motorvakantie

Onderstaand de bestemmingen die ik al eens bezocht heb. Laat ook eens een reactie achter bij mijn reisverhalen, wel zo leuk om te zien wie er allemaal op mijn website beland.

Motorvakantie Checklist

Ga je ook met de motor op vakantie? Doe dan je voordeel met deze Motorvakantie Checklist. Met onder aan de pagina nog enkele handige tips met betrekking tot de bagage volume.

%d bloggers liken dit: