In het eerste kwartaal van 2019 schreef ik de blog Papieren planner vs een digitale Agenda App. In dat blog gaf ik aan dat zo’n papieren planner dus echt niet aan mij besteed is. Inmiddels ben ik van mening veranderd en gebruik ik al bijna een jaar met plezier de papieren Structuurjunkie Planner. De blauwe ongedateerde planner, A4 formaat om precies te zijn. Ik zal je vertellen hoe dit kwam en hoe dit zorgt voor veel meer rust en structuur in mijn leven. En nu het einde van het jaar langzaam nadert, ligt mijn nieuwe planner al op mij wachten om te gaan gebruiken. Want de ervaring van afgelopen jaar heef mijn doen besluiten op dezelfde werkwijze door te gaan.

En mocht jij nog geen nieuwe planner voor 2022 hebben aangeschaft, dan heb ik een toffe giveaway voor je. Meer informatie vindt je onder aan deze blogpost.

Papieren structuurjunkie planner
2022 Papieren Structuurjunkie planner – gedateerd

Steeds meer op het to-do lijstje!

Toen ik ergens aan het begin van het jaar de vraag kreeg om een nieuwe website te bouwen wakkerde dit het ondernemers vlammetje weer aan. Mijn blog is al mijn bedrijf waar ik met super veel plezier aan werk, maar mijn bloed gaat nog iets harder stromen als ik achter de schermen van WordPress bezig mag zijn. Ik veranderde bij de kamer van koophandel enkele dingen, verzon snel een naam, vroeg een domeinnaam aan en ging weer aan de slag als Virtual Assistant.

En dan. Dan heb je een eigen onderneming met twee onderdelen (VA en blog). Een baan van 32 uur in loondienst. En een man met vijf ploegen dienst en dus geen regelmaat. Hoe ging ik dit allemaal wéér handelen?! Een van de redenen (er waren er meer hoor) waarom ik eerder gestopt was met mijn VA-business, was omdat ik niet wist hoe met dit alles om te gaan. In die valkuil wilde ik niet weer trappen.

Investeren in jezelf middels een plantraining en een papieren planner

Ik besloot in mezelf te investeren en ging op zoek naar dingen als

  • hoe moet je goed plannen
  • tips hoe je je (vele) taken kunt wegwerken
  • hoe je doelen moet stellen en ook echt kunt behalen.
  • En vooral ook hoe je tijdens dit alles tijd kunt maken voor jezelf.

Ik kwam na wat Google zoekacties uit bij Strucktuurjunkie. Mijn eerste gedachten was ‘weer zo’n papieren planner waar ik niets mee heb’. Maar ik was vooral erg nieuwsgierig naar de bij behorende training. Die belooft namelijk het volgende:

Structuurjunkie Plantraining: Je gaat je planning eindelijk voor je laten werken zodat je elke dag opnieuw een helder overzicht hebt, rust en overzicht ervaart en daardoor je doelen gaat behalen.

Was dit wat ik zocht? Ik besloot het een kans te geven en kocht de plantraining en de papieren planner als investering in mezelf.

En na bijna een jaar gebruik kan ik zeggen; de Structuurjunkie Plantraining en Planner heeft me ontzettend geholpen! De training geeft je veel handvaten over hoe een planner te gebruiken, hoe je optimaal kunt plannen, hoe om te gaan met veel verschillende taken én niet te vergeten, jezelf op de eerste plaats te zetten.

Natuurlijk vind iedereen uiteindelijk zijn eigen weg hierin, zo ook ik. Ik heb nu een mooie combinatie lopen van mijn digitale agenda (met daarin mijn afspraken op de langere termijn) én mijn papieren planner waarin in mijn taken opschrijf, inplan en ook daadwerkelijk voltooi. En ja, ook met die training én planner heb ik soms nog chaos in mijn hoofd. Maar wel een heel stuk minder dan voorheen, ik heb een stuk meer overzicht over het grote geheel én ik krijg mijn taken af!

Giveaway: Papieren Structuurjunkie Planner ongedateerd nachtblauw A4

Wil jij ook ervaren wat het is om meer structuur te hebben in je eigen chaos? Dan heb ik een toffe actie voor je. Van mij, voor jou!

Ik verloot EEN datumloze blauwe struktuurjunkie planner op A4 formaat, inclusief de cursus leren plannen ter waarde van €49,95. In die cursus leer je om te gaan met je gloedje nieuwe planner en krijg je een heleboel tips, trucs en handvaten om meer structuur te krijgen in je eigen drukke leven.

Om mee te doen met deze giveaway vraag ik het volgende:

  • Laat een reactie achter in de comments dat je graag meedoet. Laat vooral een geldig e-mail adres achter, anders kan ik je niet benaderen mocht je gewonnen hebben.
  • Je mag de giveaway delen op instagram en Facebook.
  • Mij volgen op de sociale media wordt ontzettend gewaardeerd maar MOET niet. Mijn linkjes staan boven in de header.

Je kunt meedoen tot en met 30 November 2021. De winnaar zal op 1 december bekend gemaakt worden op instagram en Facebook.


Geen zin om te wachten tot de winnaar bekend is? Je kunt de planner ook gelijk aanschaffen door op een van onderstaande linkjes te klikken.

Deze blogpost bevat zgn. affiliate links. Als je koopt via deze links ontvang ik een klein bedrag. Jij betaalt zelf niets extra’s! Door te klikken en te kopen via deze links kan mijn blog blijven bestaan.