Meteen naar de inhoud
Nieuw jaar, nieuwe papieren planner
Home » Nieuw jaar, nieuwe papieren planner + giveaway

Nieuw jaar, nieuwe papieren planner + giveaway

In het eerste kwartaal van 2019 schreef ik de blog Papieren planner vs een digitale Agenda App. In dat blog gaf ik aan dat zo’n papieren planner dus echt niet aan mij besteed is. Inmiddels ben ik van mening veranderd en gebruik ik al bijna een jaar met plezier de papieren Structuurjunkie Planner. De blauwe ongedateerde planner, A4 formaat om precies te zijn. Ik zal je vertellen hoe dit kwam en hoe dit zorgt voor veel meer rust en structuur in mijn leven. En nu het einde van het jaar langzaam nadert, ligt mijn nieuwe planner al op mij wachten om te gaan gebruiken. Want de ervaring van afgelopen jaar heef mijn doen besluiten op dezelfde werkwijze door te gaan.

En mocht jij nog geen nieuwe planner voor 2022 hebben aangeschaft, dan heb ik een toffe giveaway voor je. Meer informatie vindt je onder aan deze blogpost.

Papieren structuurjunkie planner
2022 Papieren Structuurjunkie planner – gedateerd

Steeds meer op het to-do lijstje!

Toen ik ergens aan het begin van het jaar de vraag kreeg om een nieuwe website te bouwen wakkerde dit het ondernemers vlammetje weer aan. Mijn blog is al mijn bedrijf waar ik met super veel plezier aan werk, maar mijn bloed gaat nog iets harder stromen als ik achter de schermen van WordPress bezig mag zijn. Ik veranderde bij de kamer van koophandel enkele dingen, verzon snel een naam, vroeg een domeinnaam aan en ging weer aan de slag als Virtual Assistant.

En dan. Dan heb je een eigen onderneming met twee onderdelen (VA en blog). Een baan van 32 uur in loondienst. En een man met vijf ploegen dienst en dus geen regelmaat. Hoe ging ik dit allemaal wéér handelen?! Een van de redenen (er waren er meer hoor) waarom ik eerder gestopt was met mijn VA-business, was omdat ik niet wist hoe met dit alles om te gaan. In die valkuil wilde ik niet weer trappen.

Investeren in jezelf middels een plantraining en een papieren planner

Ik besloot in mezelf te investeren en ging op zoek naar dingen als

 • hoe moet je goed plannen
 • tips hoe je je (vele) taken kunt wegwerken
 • hoe je doelen moet stellen en ook echt kunt behalen.
 • En vooral ook hoe je tijdens dit alles tijd kunt maken voor jezelf.

Ik kwam na wat Google zoekacties uit bij Strucktuurjunkie. Mijn eerste gedachten was ‘weer zo’n papieren planner waar ik niets mee heb’. Maar ik was vooral erg nieuwsgierig naar de bij behorende training. Die belooft namelijk het volgende:

Structuurjunkie Plantraining: Je gaat je planning eindelijk voor je laten werken zodat je elke dag opnieuw een helder overzicht hebt, rust en overzicht ervaart en daardoor je doelen gaat behalen.

Was dit wat ik zocht? Ik besloot het een kans te geven en kocht de plantraining en de papieren planner als investering in mezelf.

En na bijna een jaar gebruik kan ik zeggen; de Structuurjunkie Plantraining en Planner heeft me ontzettend geholpen! De training geeft je veel handvaten over hoe een planner te gebruiken, hoe je optimaal kunt plannen, hoe om te gaan met veel verschillende taken én niet te vergeten, jezelf op de eerste plaats te zetten.

Natuurlijk vind iedereen uiteindelijk zijn eigen weg hierin, zo ook ik. Ik heb nu een mooie combinatie lopen van mijn digitale agenda (met daarin mijn afspraken op de langere termijn) én mijn papieren planner waarin in mijn taken opschrijf, inplan en ook daadwerkelijk voltooi. En ja, ook met die training én planner heb ik soms nog chaos in mijn hoofd. Maar wel een heel stuk minder dan voorheen, ik heb een stuk meer overzicht over het grote geheel én ik krijg mijn taken af!

Giveaway: Papieren Structuurjunkie Planner ongedateerd nachtblauw A4

Wil jij ook ervaren wat het is om meer structuur te hebben in je eigen chaos? Dan heb ik een toffe actie voor je. Van mij, voor jou!

Ik verloot EEN datumloze blauwe struktuurjunkie planner op A4 formaat, inclusief de cursus leren plannen ter waarde van €49,95. In die cursus leer je om te gaan met je gloedje nieuwe planner en krijg je een heleboel tips, trucs en handvaten om meer structuur te krijgen in je eigen drukke leven.

Om mee te doen met deze giveaway vraag ik het volgende:

 • Laat een reactie achter in de comments dat je graag meedoet. Laat vooral een geldig e-mail adres achter, anders kan ik je niet benaderen mocht je gewonnen hebben.
 • Je mag de giveaway delen op instagram en Facebook.
 • Mij volgen op de sociale media wordt ontzettend gewaardeerd maar MOET niet. Mijn linkjes staan boven in de header.

Je kunt meedoen tot en met 30 November 2021. De winnaar zal op 1 december bekend gemaakt worden op instagram en Facebook.


Geen zin om te wachten tot de winnaar bekend is? Je kunt de planner ook gelijk aanschaffen door op een van onderstaande linkjes te klikken.

Deze blogpost bevat zgn. affiliate links. Als je koopt via deze links ontvang ik een klein bedrag. Jij betaalt zelf niets extra’s! Door te klikken en te kopen via deze links kan mijn blog blijven bestaan.

69 reacties op “Nieuw jaar, nieuwe papieren planner + giveaway”

  1. Super leuke actie!!! En vooral ook een leuke blog om te lezen! Het zou mij heel erg helpen om uit mijn hoofd te gaan door het op te schrijven! Is beter plannen en meer rust in het hoofd! ????

 1. Echt iets voor dochter Kaylee. Door haar nieuwe werk moet ze veel plannen en vergeet ze soms andere dingen. (Kleren en kamer opruimen bv??)

  1. Alleenstaande, studerende, werkende moeder…..ik kan echt alle hulp wel gebruiken bij het plannen van mijn leven

  2. Wietske van Dalfsen

   Wat een leuke actie! Als moeder van 4 zonen is structuur en een strakke agenda geen overbodige luxe. Het gaat meestal goed, maar wil graag meer tips hiervoor!

  3. Ik doe heel graag mee , ik heb het best wel druk met een babygirl van 4 maanden . En ik ben alleenstaande moeder ik kan wel een planner gebuiken .

 2. Super leuk! Ik doe enorm graag mee want de rust is ver te zoeken op het moment. Ik kan wel structuur gebruiken en als er geen datum aan zit kan ik hem ook lekker lang gebruiken! Volg je zeker via insta!

 3. Afgelopen jaar heb ik zonder papieren agenda/planner gedaan, maar merk toch dat ik het wel fijn vind om dingen op te schrijven. Ik doe daarom graag mee met de winactie.

 4. Ik doe graag mee! Plannen is echt mijn zwakke en zou dan ook graag het nieuwe jaar dit als goede voornemen willen opnemen. De planner en cursus zouden een goede stap in de richting zijn

 5. Het crashen van mijn werkgeheugen begon met het onvermogen om nog te kunnen plannen, uur te vroeg op afspraken omdat het mij niet lukte om te bedenken hoelang een enkele reis duurde. En balen dat taken zo immens groot leken, balen van bergen was maar niet meer in de gaten hebben dat het kwam doordat ik voor de 3e keer die ochtend onder de douche stond.
  Tijd nemen voor mijzelf is iets wat in mijn planning moet komen te staan om zo de zaken die mij energie kosten beter vol te kunnen houden een realitycheck kwam in de vorm van een burn-out en nu opzoek naar bruikbare handvatten om straks weer sterker te zijn dan voorheen

 6. Ik doe graag mee! Ik ben enorm enthousiast geworden over de Structuur Junkie na het lezen van je blog en plannen is iets wat ik echt niet in mijn vingers heb! Maar ik ben er ook van overtuigd dat ik dat niet ineens ga kunnen met deze planner op mijn keukentafel… Wat fijn dat er ook een cursus Leren plannen bij zit! Op naar een meer gestructureerd leven! ??

  1. Oohh dit kan ik goed gebruiken! Het js de hoogste tijd dat er wat orde en structuur wordt aangebracht in de chaos van mijn hoofd en to do lijstjes.

 7. Poeh. Ik heb inmiddels voor het tweede jaar een grote papieren bureau-agenda en dat is al heel fijn. Maar toevallig ben ik net bezig met een stappenplan op te zetten en doelen te stellen. Dat mag ik wel veel meer doen want ik ben nu zo vaak zo overwhelmed en dan komt er niets meer uit mijn handen. Ja, alles half. Ik doe niet mee (want anders ben ik alleen bezig met lijstjes, agenda’s, planners en cursussen) maar het is tempting. Ik wens iedereen die meedoet veel succes!

  1. Wat een prachtige planner! Die gaat me zeker helpen om wat orde in mij chaos te brengen en er een super 2022 van te maken!

 8. Ik doe ook graag mee! Door een prikkelverwerkingsstoornis heb ik weinig structuur in mijn hoofd, ik zou super graag deze planner uitproberen!

  1. Ik doe heel graag mee, omdat ik vaak te chaotisch ben en structurele moet worden. Deze planner zal mij met mijn studie en bijbaan zeker helpen. Nu maar duimen dat ik hem win!

 9. Ik ben hier zo benieuwd naar! Ben best wel een control freak en houdt alles bij in lijstjes (in hoofd en in telefoon). Soms zie ik toch door de bomen het bos niet meer, dus heel benieuwd of dit mij zou helpen! Een structuurjunkie ben ik in ieder geval ;-)!

 10. Bij ons is het altijd een chaotische puinhoop, ik loop altijd achter de feiten aan, hoe vaak ik me ook voorneem om alles beter te regelen. Ik kan wel wat orde en structuur gebruiken!

 11. Ik ben wat chaotisch en heb behoefte aan structuur. Dit lijkt me een hele fijne planner die ik goed kan gebruiken om als in goede banen te leiden.

 12. Elk jaar neem ik mij voor om meer orde te scheppen in de chaos… wat steeds maar weer uitloopt op een mislukking… Zonder fijne planner is het een No-Go! Deze planner klinkt mij als muziek in de oren en echt heel goed dat er een soort handleiding bij zit in de vorm van een cursus!

  1. Plannen maken en inplannen.
   Is iets waar ik aan moet wennen.
   Ben niet zo van de structuur.
   Hou me niet zo aan het uur.

   Maar door te plannen krijg ik rust,
   Ik maak ruimte heel bewust.
   Voor mezelf en voor vrije tijd.
   Dus van plannen krijg ik echt geen spijt.

   Stuur de planner gerust naar mij.
   Ik ga hem gebruiken, superblij!

 13. Mijn lief heeft het erover dat ze geen agenda wil, maar een planner… Dat zou haar meer overzicht geven, zorgen dat zij haar doelen behaalt, etc. … Structuurjunkie heeft volgens mij alles in huis naar hetgeen zij op zoek is. Met mooie cursus, want ik denk niet dat het haar zo 1-2-3 gaat lukken met alleen maar de planner in huis! Op deze manier een duwtje in de goede richting!

 14. Ik ben een grote chaoot en er is altijd wel iets dat ik vergeet. Mijn planning hangt nu op post-its door het hele huis. De kinderen worden er gek van. Fijn als ik dat eens iets meer gestructureerd kan doen!

 15. Plannen met een gezin is altijd een enorme uitdaging. De sporten van de kinderen, werk, studiedagen, vakanties etcetera. Een beetje hulp bij het plannen kan ik altijd wel gebruiken.

 16. Ow, wat is het een plaatje! Een plaatje dat hopelijk veel structuur gaat brengen in 2022… 2021 was (en is) een behoorlijk rommelig jaar, waarin ik veel te veel met losse blaadjes, aantekeningen, doeletje hier, doeletje daar bezig ben geweest. Totale wanorde dus!! Deze Structuurjunkie planner is een mooie stap in de goede richting: overzicht, structuur en houvast! Zo zou ik dolgraag 2022 door dansen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.