HuishoudTips

Online shoppen met korting, zó doe je dat!

Mijn gedrag als ik online shop: ik vergelijk enkele shops met het product dat ik graag wil. Ik kies de goedkoopste shop uit en ga vervolgens ook nog op zoek naar een kortingscode. Want shoppen met korting is leuk! Korting krijgen geeft je een goed gevoel. En daar waar er centjes bespaard of terug verdiend kunnen worden ben ik graag haantje de voorste!

Prijsverschil

Zo kocht ik laatst een nieuwe fotocamera. Blijkt mijn aanschaf een paar dagen later 20 procent goedkoper te zijn vanwege een 20 jarig verjaardagsfeestje. Ja, natuurlijk rij ik daar graag voor terug naar MediaMarkt. Gelukkig doen ze absoluut niet moeilijk over prijsverschil en kreeg ik een mooi bedrag terug.

Kortingscode

Ja, korting is leuk. Ik koop en vergelijk regelmatig bij de verschillende online shops. En voor ik iets online koop, ‘Google‘ ik dus altijd even of er toevallig niet ergens een kortingscode te halen valt. Gratis tip van Sas, want niet iedereen weet dat het internet vol staat met bruikbare kortingscodes die toch al snel een paar procent korting opleveren. Doen dus!

Bonusway.nl

Zo kwam ik laatst de website Bonusway tegen. Bonusway is een cashback platform waar je niet alleen unieke kortingscodes en acties vindt voor al je online aankopen, maar ook nog eens geld terug krijgt als je via Shopkorting een bestelling plaatst.

Proef op de som met Bonusway

Aangezien ik weer nieuwe voorraad van mijn favoriete repen nodig had, besloot ik een account aan te maken en de boel eens uit te testen. Ik klikte via de website door naar Body & Fit en deed mijn bestelling. Op het moment van bestellen was er helaas geen kortingscode verkrijgbaar, maar mijn aanschaf zorgde wel voor een cashback bedrag van € 0,60.

shoppen met korting

Alle kleine beetjes helpen

€ 0,60 is niet veel. Maar alle kleine beetjes helpen. Toch? En aangezien Shopkorting.nl écht een enorm breed aanbod van 1.600 bekende webshops heeft zou deze cashback al snel kunnen oplopen.

Niet alleen bonusway is een optie om geld te besparen op je online aankopen. Ik heb nog meer Bespaartips voor je online aankopen.

Dit artikel is ontstaan uit een samenwerking. Dankjewel voor het lezen, hierdoor kan mijn blog blijven bestaan.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

10 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.