Home » Over hoe dat ook alweer ging…

Over hoe dat ook alweer ging…

Ik zit al een half uur naar die stapel boeken en klappers op mijn bureau te staren…

Ik leer graag nieuwe dingen. Ben leergierig, nieuwsgierig en heb graag nieuwe uitdagingen. Maar het is alweer een jaartje of 10 geleden dat ik écht met mijn neus in de studieboeken heb gezeten. En nu moet ik er dus weer aan geloven. Nieuwe baan én een studie. Natuurlijk heb ik er reuze veel zin in maar… ik weet even niet meer hoe ik het moet aanpakken. Waar ik moet beginnen? Leren kun je leren, maar kun je het ook verleren? Waar haal ik de concentratie vandaan? Hoe maak in mijn hoofd ruimte voor nieuwe informatie en kennis? ITIL, MCDST delen 1 en 2. Prop het er maar in voor het einde van deze maand. Hellup!! :ow:

Eerst maar eens mijn hoofd leegmaken tijdens een verkwikkende douche. Pyjama aan en slofjes om mijn voetjes warm te houden. En daarna maar eens een grote mok dampende thee zetten. En wat fijne muziekjes uitzoeken voor in mijn winamp.
Dat hielp tien jaar geleden ook… alhoewel ik toen nog geen winamp had 😉
Komt vast goed…

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Nientjuh
  17 september 2008 / 15:00

  Heel herkenbaar je gevoel. Ik ben afgelopen 3 jaar ook aan de studie geweest. De eerste weken moest ik gewoon echt mijn draai vinden. Wanneer ga ik wat doen, hoe deed ik dat vroeger ook al weer en ga zo maar door. Ik kan alleen zeggen laat het rustig op je afkomen, volg je gevoel en voordat je het weet zit je er weer helemaal in. En vraag je je zelfs af na een tijdje waar maakte ik mij een aantal weken geleden nou zo druk om.
  Heel veel succes en plezier met je opleiding. Groetjes Jeanine

 2. Roos
  19 september 2008 / 23:33

  Ik kan juist niet goed leren na het douchen, dan ben je rozig geworden en is mijn concentratie ver te zoeken. ’s Ochtends heel vroeg leer ik het allerbeste, in volledige stilte. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: